AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
bu ne abartı bu ne saçmalık gerçekten beyinden sakat bunun gibiler ya şu hale bak
Ben sokakta çıplak gezebilmekten bahsediyorum sence öpüşmek bana sorun olur mu
Toplumun ahlaki bozuluyor. Başımıza gökten taşlar yağacak yahu
Teyzeyi de öpseydi dudağından susardı o zaman kıskanmış teyzem ya QWKSKHDHFJDKKSJHJDF
Teyzenin tepkisi yaşının itibariyle yetişme tarzına göre normal
sonrası neeee grup seks mng abarta abarta atmosferi sqtiniz diyecek potansiyel var
Kendisini öpen olmadığı için pek dokunmuş kadına biri el atsın teyzeye.
Az önce durakta kucak kucağaydı iki genç. Bkonu çıkardılar. Ne ahlâk kaldı ne hayâ
Dilli falan öpüşmek bence abesle iştigal ancak buse dediğimiz olayı normal karşılıyorum.
Tepki gösteren bu teyzenin kim bilir kızları ve erkek çocukları neler yapıyordur neler. Zaten genelde böyle teyzelerim çocukları her haltı yer sonra millete laf ederler 😎
Bunlara göre dışarda el öpmek bile ayıp olacak sanki 😎
Öpüşmek normal bir şey abartmasınlar bu kadar.
allah aşkına nesi normal iyice popüler kültürün kölesi oldunuz isteyen istediğini düşünür demiyormuydunuz hani laik ülkedeydik kendime laiğim demiyorum çünkü dinden çıkacağımdan korkuyorum
Sen zaten İslama inanıyorsan laik olmasan daha iyi olur. Bu laiklik ya da düşünce özgürlü değil resmen yobazlık ayrıca Türkiye bir İslam ülkesi falan değil insanlar senin dinine yanlış gelen şeyleri senin dinin diye yapmamak zorunda değiller. Sana yanlış gelen bize normal geliyor yorma güzel kafanı böyle şeylerle, sen Türkiye İslam dini demeye devam et.
Tuvalet yapmakta normal. Ama uluorta yapmıyoruz değil mi?
Off siz Müslümanlar niye herşeyi yanlış anlamaya bayılıyorsunuz ya hemen haksız çıkınca konuyu başka yerlere sürüklemekte gerçekten üstünüze yok.
Off gerçekten ya dimi kız valla böyle insanları gördükçe çıldırıyorum ayy
Zeki olsalar aynı konu üzerinden tartışma yaratırlar zaten ĞWDĞRWĞSLFÖ
Ateist değilim. d
Hadi sende ye engeli.
T. C. Anayasasına göre sokakta öpüşmek cinsel yakınlaşma olarak nitelendirilmez ve suç teşkil etmez, buna göre videodaki müdehale yersizdir ve aynı zamanda tacizdir. Yasaların dışında kalan tüm konular ile ilgili her birey, kendi vicdanı ve yaşama bakış açısı ile hürdür. Tüm bunların yanı sıra sivil bir vatandaşın bu veya benzeri bir duruma kişisel müdehale veya engelleme hakkı yoktur. Emniyete şikayet edersiniz suç teşkil eden bir durum varsa değerlendirir ve gerekli işlemi yaparlar. Videodaki çocuklar genç ve nazik çocuklar, dişine göre gördüğü için bağırıp çağırabiliyor aslında alenen. Ben çocukların yerinde olsam taciz suçlaması ile şikayet ederdim. Uzlaşmada nerden baksan 20*30 bin öderdi. Gençlerin işine yarardı okulda falan o para...
@ilkersezenn yasanı bir şey yaptırtma anane budur toplumla bir genç kızla erkek öpüşmez kıyıda köşede olsa neyse bu sapkınlıktır
@HokusPokusss Bence gerçek sapkınlık kişiler fikirleri ile düşüncelerinin, adalet ve yasaların üzerinde olduğunu düşünmeleridir.
Çocuklar seks yapacak gibi öpüşmüyor klavye başına geçip burada parmaklarını konuşturma ya geri kafalı insan. Türkiye'de böyle bir yasa varsa it gibi o yasaya uymak zorundasınız sizin dininize bakış açınıza göre yaşamak zorunda değiliz biz. Rahatsız oluyorsan başka ülkeye uza. Geliyor burada yasaya sallıyor zeka sorunlusu.
Benim görüşüme yorum yapmayın ya ben sizin yobazlığınızı okumaklamı hükümlendiriliyorum yanlışsa git kendi yorumunu yap.
@Yaren3812 Din yalan, çık zaten.
Peki sana bir şey soracam o durakta kucagına oturtup seks yapsaydılar yine aman özgürlük var yobazlık yapmayın dermiydin?
@conquer Arkadaşım siz grizekalı mısınız ya? Birinin inanç özgürlüğünü savunan birine ''Peki kafa kesiyor olsalar ''Onların inancı, karışmayın der miydin'' diye sormak kadar embesilce bir yaklaşım bu
Sizin niyetiniz iyi değil.
Ya sizin kafanıza tüküreyim öpüşmek seksi çağırıştıran bir şey değil ya niye her haltı sekse bağlıyorsunuz? El ele tutuşmakta seksi çağırıştıran bir şey o zaman. Ben sizin bu yazdıklarınızı okurken kafayı yiyorum siz atom falan mı kemiriyorsunuz ya her haltı seks çağırısı olarak algılıyorsunuz.
Yav bunların niyeti başka, öpüşülmese el ele gezmeyi ''Hop hop hop, ne öyle eli birbirinin üzerinde, gidin evinizde istediğiniz yerinizi elleyin kardeşim'' diyecekler
Bunların derdi herkes kendileri gibi ya. rrak gibi hayatlar yaşasın, kimse en ufak bir şeyden mutlu olamasın, oluyorsa da kendilerinin bulunabildiği alanda olmasın
Ya sanane ya kadının hareketlere bak dengesiz sana mı soracak öperken
Doğru diyorsan eğer kız kardeşine de ki sevgiline yalattir ama verme
Teyze kocanı yemişler gibi krize girme yoksa kocanı da yerler ha
Aşırı tepki verdiği için bastırılmış duyguları olduğunu düşünüyorum.
Üslup kötü ama içerik doğru. Durakta da öpüşmeyin yani.
Çok fazla abarttılarsa artık teyzede yılların içindeki yangınından çemkirmiş.
Cılkını çıkarmadıktan sonra öpüşmek çok normal bir şey garipsememek lazım
ben sokak ortasında gormeye başladım nerede kapalı kasa kamyon var hoop arkasında yarım bir çift ((: hatta geçenlerde gençler bana az musade siz sonra devame dın dıyıp yanlarından geçtim naapim
Dışarısı derken günlük sosyal ortamda heleki ülkemizde kesinlikle uygunsuz.
Siz öpüşürken enin biri size bakıp kaşınsa o sa mi doğru? tahrik wtmeyin milleti gidin evinizde yiyişin
Şimdi ahlaksızlığı normalleştirir oldu millet iyice. Ben bu neslin çocukları ne olacak onu çok merak ediyorum çok yazık. Şu gençler hata ediyor bişi diyemem belki doğru sanıyorlar ama onları ikaz edene bari köstek olmayın benim beyin siz milletim
Teyze haklı... İyice azittilar tepkisiz kalmamak lazım bugün yarın soyunurlar
Seksüelitesi olmayan normal, sevgi göstergesi olan bir öpücüğe laf söyleme haddini nereden buluyorsunuz?
Dudaktan öpüyor nasıl seksüelitesi yok
Dudaktan her öpücük seksüellik mi içeriyor? Çocuklarının dudağından öpen ebeveynler bile var ve bu kültür farkı. Teyze tamamen haksız fakat yine de çift ihtiyatlı davranmalı böyle kişilerle karşılaşmamak için toplum içinde
Vlla utanmasalar popodan opcekler dışarda seksüel evet
evde kalmış gizli üye kudurma zxczx
bende sevgilimi öpüyorum sokakta neyi ayıp öpüşmenin inadına çatur cutur öpcem sevgilimi dışarda oh kudurun gfdfgd
Yaşım 22 hsjsjdhd öp öp birine denk gelirsin bir gün kış arkadaşının yanında küçük düşersin
kürekle vururum kafasına sevgilimle benim arama giren daha anasının karnında doğmadı
ben ordaki çocuk gibi sakin kalmam s*ktirsin gitsin kendi hayatına baksın herkes
ayıpladığınız herşeyin başrolündesiniz
namus bekciliği yapmayın boşuna
kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur
hadi iyi akşamlar
Ahlak bekçiliği yapmayın diyee diyeeee dün olan olayı söylüyeyim sana? Kadıköy'de iki adam ilişkiye giriyor erkek erkeğe.. milletin gözü önünde... Ahlâk bekçiliği yapmazsak böyle olur işte
sanane güzel kardeşim sanane gay lezbiyen bizde biliyoruz denk geliyorlar onların hayatları Allah ile onların arasında cehenneme onlarla birlikte mi giriceksin her koyun kendi bacağından asılır biz kendi hayatımıza bakalım kimse bu hayatta dört dörtlük değil kınama kimseyi
Yavvvv tabiki banane ama insanların içinde yapıldıgi zaman banane olmuyor işte göz önünde olduğu zaman banane olmuyor
Kızların çoğu yanlış demiş ben şok. Solcugazetede çoğu kız normal diyordu burada ki kızların çoğu sağcı demek ki
Normal değil toplam için de görgü kural var ama teyzenin yaptığı hiç normal değil!
teyze sevgisizlikten haykırmış….
hadi az daha uzun olsa yiyişseler etseler yine neyse (tabii ki öyle olsa da bağırmakta haksız sadece sakince rahatsız olduğunu belirtebilir) ama anlık bir temas olmuş sadece rahatsız oluyorsa bakmasın herkes ekstrem olmadıkça istediğini yapabilir
Kamuya açık alanda öpüşmek, yiyişmek, dövüşmek, sövüşmek her türlü aşırıya kaçan hareket anormal ve toplum kuralına aykırı.
Teyzenin tepkisi gereksiz
Ama sokakta öpüşmekte ahlaksızlığın münasebetsizliğin kendini bilmezliğin ta kendisi
Bu millet ne zaman acaba sadece kendi işine bakmayı başkalarının işine müdahale etmemeleri gerektiğini anlayacak 🤔
Başkaları ne zaman edepli olmayı öğrenirse o zaman.
@Alacabulaca rahatsız oluyorsan bakma dostum önüne bak, hickimse size göre yaşamak zorunda değil
Her toplumun belirli normları vardır ve ahlâk konusundaki bakış açıları farklıdır. Siz müslüman türk toplumunda bu normları bozarsanız alacağınız cevap bu ablanın "yeter" demesine kadar gelir.
Bakma diyorsun. Dışarda havaya mı bakmamı beklersin? Kamuya açık alanda bu tarz saçma hareketler yapmazsın.. Kavga bile etmezsin. Evinde dört duvarın var değil mi? Git ne yaparsan yap.
Lut Kavmi gibisiniz. Yazık.
@Alacabulaca Avrupada yaşıyorum burada kimse kimseye karismiyor ahlak bakımından Turkiyedeki insanlardan daha ustun olduklarina eminim, dindar geçinen insanlarıda görüyoruz yolda öpusenleri ayıplayıplıyorsunuz cemaat evlerinde tecavüz edilen 45 erkek çocuğa birkereden birsey olmaz diyip geçenlere ağzınızı acmiyorsunuz asıl Lut kavmi kim bu tartışılır işte
Açmıyorsunuz!!! Pardon bana mı dedin? Görmediğin, bilmediğin bir şey hakkında böyle kesinkes konuşmamalısın. Ben yanlış olanı da daima söylerim. Doğru olanı da savunurum. Şimdi söylediğin bir kısmı saçmalıktan oluşan ithamlarını geri çek.
Avrupanın belirli bir kısmının ahlâk anlayışı yok. Diğerlerininde kendince, yetiştiği ve öğrendiği ortamdan mütevellit elbette belirli fikirleri vardır.
Kimin kimden üstün olduğuna biz insanlar karar veremeyiz. Bunu da unutma.
Kendin söyleyince sorun yok ben söyleyince mi zoruna gitti? bir öncekinde Lut kavmi gibisiniz msjini ne çabuk unuttun? Avrupada belirli bir kişinin ahlaki anlayışı yok demişsin Turkiyede çok daha büyük bir kisimin ahlaki anlayışı yok ahlaki sadece cinsellik olarak değerlendiriyorsan o ayrı bir tartışma konusu tabi her gün manşetlerde ev sahibini öldüren kiracisini öldüren tecavüze uğrayanları hırsizligi yolsuzluk adi altinda yapanlari görüyoruz bu mu senin ahlaklı dediğin ülke mantıklı düşündüğünde neyin ne olduğunu anlıyor insan
Çünkü Lut kavminin söylediklerinizi söylüyorsunuz. Onlarda "karışma bize" derlermiş, sizde "bakma" dediniz bana. Görmediğim, okumadığım bir şeyi söylemedim ki.
Ahlâk tek bir kavramı içine almaz. Ahlâk birçok kavramı içine alır. Demin bir yerde de söyledim; "batının güzel ve örnek olan davranışlarını alacağımıza, en berbat özelliklerini almışız."
@Alacabulaca kimin ya da neyin soyledigi önemli degil mantikli olani söyluyorum, suç değil günahsa da senin günahın değil sanane biri beni öyle bir durumda uyarmaya kalksa sert tepki alır en iyi ihtimal yediği hakaretlerle işine bakması gerektiğini öğrenir
Sual: Bir müminin başka bir mümin üzerinde hakkı var mıdır, varsa nelerdir?
Cevap: Müminin mümin üzerinde yedi hakkı vardır:
1- Davetine gitmek. 2- Hasta olunca ziyaretine gitmek. 3- Cenazesine gitmek. 4- Nasihat etmek. 5- Selam vermek. 6- Bir zalimin elinden kurtarmak. 7- Aksırdıkta Elhamdülillah deyince, Yerhamükellah demek.
İnancınızı bilemem. Fakat uyarmak çok önemli. Nasihat etmek önemli. Yeri geldiğinde tepki göstermek bile önemli.
@Alacabulaca senden biri bunu talep etmemişse gösterdiğin tepkiye aynı şekilde tepki alman yüksek ihtimal şahsen biri benim hayatıma müdahale etmeye laf söylemeye kalktinda dini inancı cinsiyeti yaşı sosyal statüsü umurumda olmaz haddini bildiririm bu riskleride göze alırsınız artık insanlara tepki göstermeden önce
Olur, birbirimize gireriz.
@Alacabulaca tabiki olay büyüyüp karakolluk olduktan sonra savcının sen kimsin ki kendini kanunun üzerinde tutuyorsun sorusuna bir cevapta bulman gerekecek 🤔
Sence ben savcıdan korkacak birine mi benziyorum?
Sokakta öpüşmek çok normal olmuş herkeste savunmuş yazık!
Üslup ve tavır yanlış. Öpüşmek halk arasında olmamalı.
Teyze yaşındaki insanlar için tümüne göre yanlış bir hareket görmek zorunda değiller bunu. İllada yapacağız diyorlarsa gitsinler kimsenin olmadı yerde yesinler birbirini
Bu idiyotları yamyam dolu adaya bırakıcan görücekler dünyayı tersten.
Gençliğinde kendisi yiyişememiştir kıskanıyordur ne yapsın
Keşke cinayetler olurken de aynı tepkiyi göstersen teyzecim
Teyze hanım gençliğinde aşk yaşayamamış hiç öpülmemiş yazık acıdım ona
Ben kesinlikle itici buluyorum ama kalkıpta kimseye bişey demem yani. O da dememeli
E bakmasın ona ne, ama ulu Orta da öpüşmeselermiş yani
onu öpen yoktur ondannn kıskanmısıstıır kapalı kapapılar ardında neler yapıyorlar hard swenger grupp
rahatsız olduysan kolluk kuvvetı cagaracksısn sen muhadlele edemezsın ahlah zabıtasıda degılsın haddını bıleceksın yoksa birgün bildiririler
teyzenin mk dicemde.. teyze işte.🤷♂️. rahat bırakın lnnn
Türban da tepki de tamamen siyasi yandaşlık kokuyor, ampulizm
Tabiki toplum içinde olması uygunsuz ama taciz edilen o kadar çocuğa bu kadar ses çıkarmazlarken böyle geri kafalıların saçma durumlara tepki vermesi yoruyor beni cidden
Türk kadınları Suriyeliler tarafından tacize uğradığında da böyle ses çıkardı mı acaba?
Kadın dinı açıdan dıyor o açıdan haklı. Toplum açısından da olmaması daha ıyı.
Her boku normalleştıryoz zatn
Teyze kıskanmış zamanında onu öpmemişler demekki, bu olaydaki mesele adap edep değil bence
Ben gencim ama bence sokakta herkesin ortasında olmamalı
Teyze vakıflarda, tarikatlarda tecavüze uğrayan çocukları gördüğünde Mars'a kadar zıplarsa, toplum içinde öpüşenlere yırtınmasına destek verebilirim.
Yoo yani yiyişmeyin tabi dışarıda ama opusebilir insanlar bakmasin teyze de o zaman ona mi hesap soracaklar be
Öpüşmek normal birsey ama bence de ortalıkta olmaması herkes için daha iyi
Her memnuniyetsiz olduğumuz şey için tepki vereceksek işimiz var.
Çoluk çocuk etkileniyor. Teyzeye hak veriyorum yalnız biraz abartmış
Ay şu kadının kafasındakini tutup yere atmak lazım bak bakalım yine öyle bağırıyor mu hayvan
Aşağılık insan işte orada şiddet olsa oturur izlerdi. Bu zihniyet bir an önce yok olmalı
Haklı tabi. Ne ar kalmış ne edep.. herşeyin bir yeri zamanı var..
Ulan dinden çıktınz töbe edin kelimei şahadet getirin. Sokkta öpüşmenin nesi normal.
Teyze bir şey yok ya ahlak bekçiliği yapma bence herkes kendinden sorumlu
işte böyle tepki gösterirsek sokakta sik. mezler. bravo teyzeye. herkes duyarlı olmalı.
asiri abarti. yanaktan öpmek gibi düsünün. siddet olsa bu kadar cildirmaz
Ahlaksızlık dört duvar boşuna mı yaratılmış
Teyze kıskançlık krizine girmiş bence :d