Kardeşimdeki problem ne olabilir, büyü mü psikolojik mi nedir bu durumlar?

19 yaşına yeni girmiş bir erkek kardeşim var, maddi manevi herzaman iyi şartlarda yaşamış bir çocuk, sorun şu ki, kafayı yemekten korkuyor, herşeyden şüpheleniyor, aşırı takıntı var, kimsenin sigarasını kullanmaz, aşırı hırs var bu hırsı başına bir iş açmasından korkuyoruz kafasına koyduğunu yapmak istiyor, araba istedi ve öfke krizleri, kusmalar sinirlenmeler eve zarar vermeler ağlamalar ile arabayı aldirdi daha sonrasında kaza yapıp hurda oldu arabası bir gram üzüntüsü pişmanlığı olmadı asla ailesine acımıyor, bir yerde çalışmayı sevmiyor, geçen yıl dukkan açtırmak için uğraşıyordu bisehleri başarmak istiyor ama hevesi çok çabuk geçiyor ve bırakıp atıyor, güvenmedigimiz için ve yaşı küçük olduğu için açmak istememisti ailem ama yine de bı umut deyip açtılar ve bır aya kadar gitti daha sonra dükkani adam akıllı açmadi, ve dükkanı devretmeye karar verdiler, ailemi zor durumda bırakıyor onların cebinede hiç acımıyor başkalarına karşı aşırı iyi olan çocuk ailesine karşı dusman gibi, istedikleri olmadığında ortalığı dağıtıyor, sonumuz psikolokda bitiyor, ilaç kullandı yinede cozum olmadı, bazı zamanlarda çok efendi sorunsuz bir çocuk oluyor, bı dönem geliyor bir gün içinde yaptıkları eziyetler sinir patlamalari, psikolojim iyi değil ben normal miyim şüpheleri yüzünden iki hafta etkisinden cikamiyolar ve bundan ailesi dışında kendisi de aşırı etkileniyor, üzülüyor, annemlere soruyor ben normalmiyim kafayı yemedim demi diye ağlıyor, kusuyor vücudu titremeye başlıyor , içimiz aciyor onu öyle görünce, aşırı acımasız düşüncesiz haller aliyo bazı dönemler fakat bazı dönemlerde de gayet iyi bir çocuk oluyo, sürekli bı hedefi var kafasında ve yapasiya kadar gidiyor yaptıktan sonra kiymetsizlesiyor şu an evlenmeyi kafaya takmış, çalışma yok maddi geliriyok annemi babamı darliyo bana kız isteyin evlenicem ben başka yoluyo yok, kafaya koyduğunu yapmak istiyor, bu dönem iyice sınırı aşmış durumda, babama arabani sat demeler derdi hazırı yemek ama çalışmak istemez asla, istediği olmadiginda anneme babama bizlere karşı aşırı saygısız ve küfür argo konuslar yapmaya başladı çok rahatsız edici cümleler duymaya başladık , güzel dille giidince sakinlesiyor ama istediğini yapmadığımz sürece güzel dil de işe yaramiyor, aksine yapamayız dediğimizde iyice yoldan çıkıyor krizlere giriyor, biliyorum bir kaç güne yine kendine gelicek sakinliycek ama sonrasinda yine aynı senarylari gorucez , başkalarına karşı asla böyle değil herkese gücü yeticek şekilde kuvvetli bir çocuk çok kavga edip arkadaşlarını döven bir tip, ama diğer normal iletişimi olan insanlara çok iyi kibar bir çocuk, annem babam okadar iyi ebeveynler ki onlara neden böyle yapıyor anlamıyorum, babam annem çaresizlikten agladiklari zaman oldu, zalim bir babası annesi yokki kötü davransın onlara düzenli sevgi dolu maddi manevi güzel bir aileyiz , ama kardesim düşman gibi davranıyor ailesine , başkalarına melek gibi üstelik , sebebi nedir başına gelen var mı

Güncellemeler
+1 yıl
Bu güne kadar bir dedigi iki edilmemiş taki istekleri büyümeye baslayasiya kadar, evlilik için yaşı çok küçük bunu ailem nasıl onaylasin, evlenip sonra bosanicak elin kızının günahı ne önce büyümesi lazım sonra evlenmesi lazım sorumluluk alabilecek yaşta olması lazım, kafaya taktığını yapasiya gidiyor ailemle kavga gürültü krizler vs ama yıpratıyor kendini de ailesinide, araya enistesi dayimlar fqlan girdi onlarda bı cozum bulamadılar
Güncellemeler
+1 yıl
İstekleri çok uc noktalar işin garip kısmı bu , insan babasının evini sattirmak istermi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kardeşim düzeldi çok şükür , doktor ergenliğin den kaynaklı simariklik olduğunu söyledi sjdjsjsj
Kardeşimdeki problem ne olabilir, büyü mü psikolojik mi nedir bu durumlar?