18 yaşındayım dertleşmek için yazdım konuşacak doğru düzgün kimsem yok?

18 yaşındayım lisem bitti sitede arkadaşlarım vardı hepsiyle bağım koptu doğru düzgün arkadaşım yok artık vardıda onlar hepsi sigara hırsızlık rakı küfür falan içtiği için onlarla bağımı kopardım çünkü ben 5 vakit namaz kılarım haram helal bilen ve hiç kötü alışkanlığım Yok şükür hiç sevgilim olmadı çok istiyorum ama olmuyor binanın çatısında gece manzara izliyom yanliztan neden beni seven bir kadın yok onunla gezeriz ona araba kullanmayı öğretirim sohpet ederiz bir sürü şeyler yaparız gibi sinden düşünüyom ama benmi yapamıyorum diyom olabilir belki tecrübem yok Kızla ne konuşcam nasıl konuşacam bilmiyorumki olmuyor içimi dökeceğim doğru düzgün kimsem yok ağlıyorum daraldıkça Napabilirimli böyle dünya bana dar geliyor üzüntüden intihar mı etsem böyle böyle nere kadar diyom ama olmaz diyom günah diyom şimdi işe başlayacam hayalimdeki araba için çalışacam şimdi hiç vaktim olmayacak diyom zaten çalışmak kötü sabah akşam çalışacam yorgunluktan yatacam kalkacam işe gitcem bide bu sıkıntılar psikolojim dahada bozulacak kesin napacam ben bana yazında biraz rahatlayayim kuzenim içine kapanık biri utangaç ulan onun bile 3 4 tane olmuş yeni gördüm telefonu inceledim ulan yazık lar olsun dedim kendime dahada kötü oldum napacam abi nereye kadar gidecek böyle herkes sevdigiyle eğleniyor falan benvarya vallahi çok iyi bir insanım yardım etmeyi iyi niyet liyim ama nerde kötü biri onların sevgilisi onlara bakıyor ben yine canım canım düşün dur işte..

18 yaşındayım dertleşmek için yazdım konuşacak doğru düzgün kimsem yok?