18 yaşındayım lisem bitti sitede arkadaşlarım vardı hepsiyle bağım koptu doğru düzgün arkadaşım yok artık vardıda onlar hepsi sigara hırsızlık rakı küfür falan içtiği için onlarla bağımı kopardım çünkü ben 5 vakit namaz kılarım haram helal bilen ve hiç kötü alışkanlığım Yok şükür hiç sevgilim olmadı çok istiyorum ama olmuyor binanın çatısında gece manzara izliyom yanliztan neden beni seven bir kadın yok onunla gezeriz ona araba kullanmayı öğretirim sohpet ederiz bir sürü şeyler yaparız gibi sinden düşünüyom ama benmi yapamıyorum diyom olabilir belki tecrübem yok Kızla ne konuşcam nasıl konuşacam bilmiyorumki olmuyor içimi dökeceğim doğru düzgün kimsem yok ağlıyorum daraldıkça Napabilirimli böyle dünya bana dar geliyor üzüntüden intihar mı etsem böyle böyle nere kadar diyom ama olmaz diyom günah diyom şimdi işe başlayacam hayalimdeki araba için çalışacam şimdi hiç vaktim olmayacak diyom zaten çalışmak kötü sabah akşam çalışacam yorgunluktan yatacam kalkacam işe gitcem bide bu sıkıntılar psikolojim dahada bozulacak kesin napacam ben bana yazında biraz rahatlayayim kuzenim içine kapanık biri utangaç ulan onun bile 3 4 tane olmuş yeni gördüm telefonu inceledim ulan yazık lar olsun dedim kendime dahada kötü oldum napacam abi nereye kadar gidecek böyle herkes sevdigiyle eğleniyor falan benvarya vallahi çok iyi bir insanım yardım etmeyi iyi niyet liyim ama nerde kötü biri onların sevgilisi onlara bakıyor ben yine canım canım düşün dur işte..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
üniversite sınavına hazirlanmiyo musun?
Kazanamadım bu senede hem çalışayım fabrikada diyom para biriktirip araba alayım diyorum sonrada ticaret yaparım olur inşallah
Sence napayım bana bi akıl verirmisin Yazdığım için..
bence bu yalnızlığını değerlendir tekrardan üni sınavına hazırlan kendini derse ver zaten güzel bir bölüm üni kazanırsan emin ol arkadaşta gelir sevgilide gelir her şey gelir bu senin çabana bağlı bende tekrar hazırlanıyorum sınava kendimi derse vereceğim
Elektrik elektronik mezunuyum elektrik teknisyeni istiyordum ama tutmadı hem çalışırım hem tyt kpss ikisinede gireceğim ama yanlızlık zor be insana kafayı yedirtir anlatabildimi😞
yaişte ders çalışıp guzel bir üni kazanırsan ortam yaparsın yalnız kalmazsın işe girsen yine yalnız kalcan ondann
Kpss girersem bizim bı abi var polis merkezinde çaycılık yapıyor seni oraya sokarım dedi 15bin TL maaş dedi hem ben çay içmeyi seviyorum güzel gibi geldi de bakalım nolcak o gün gelsinde
2005li misin?
Evet
2004 olsan konuşurduk
Konuşmaktan zarar gelmez ama istemiyorsan sen bilirsin.
5 vakit namaz kılıyorsan tebrik ederim gerçekten
Lise 1 de başlamıştım annem öğretti birazda bende istekliydim öğün bugündür bırakmıyom ailecek namaz kılıyoz 🙂
Maşallah kardeşim
Sen kılıyormusun
Çok şükür
Bırakma hiç bu Sana sonra kılarsın kazasını kılarsın diyen arkadaşların varsa dinleme onları Allah seni huzuruna kabul etmişki nasip etmiş
Aynen öyle olabildiğine dikkat ediyorum elhamdulillah yıllardır bilerek kazaya bırakmışlığım yok
Bende Akçakoca dayım da fındık topluyoz akşam yorulunca direk yatiyom yatsı kaçırdım bu aralar bu akşam kendime şart koydum okunur okunmaz kilcam diye
Umarım hep böyle devam eder sen de dikkat et
Sen neler yapıyorsun kendini tanıtmak istersmisin
Yok sağ ol
Sana nasıl hitap edeyim ismini söyler misin
Abla diyebilirsin
Yaşın 19 abla mı diyim 🤔
Evet büyüğüm sonuçta
1 yaşta ben abi ya da abla demem ama sen öyle istiyorsun diye dicem
Hı hı
Peki ablacığım bana bi akıl verirmisin yazdığım yazıyla ilgili terabi gibi bir özel yere mi gitsem napsam psikolok gibi bı yere mi gitsem napsam son çare bu geldi aklıma
İyi bir psikologdan yardım alabilirsin
Ya ben nebileyim bı kız beğensem nasıl tanişacam ne konuşcam bilmiyorum ki öyle olunca neden beni istesinki diye düşünüyorum ya da benmi çok abartıyorum
O napacakki garip geldiya şimdi off off napacam benn
Aslında biseyim yokta sadece sevgi sevilmekt istiyorum bende herkes gibi okadar
Kendini geliştir olgunlaş illa bir kız olsun hayatımda diye çabalarsan olmaz kendine uğraş bul yaşın çok genç ama ilerde sevgiliğin ne kadar boş olduğunu anlayacaksın
Yaşımin genç olmasıyla alakası yok ortaokula giden çocukların bile var benim kuzenimin bile var o bide içine kapanık birisi çok konuşmas onun bile 3 4 tane olmuş ben anlamadım ya