Eşimin ailesinden çok soğudum. İki yüzlülük, hava atmalar, adam kullanmalar, arkadan ayrı yüze ayrı tavırlar, iyilik başa kalkmalar vs.. açıkçası iğrendim. Onlarla bir ortamda iken buz gibiyim konuşmak gelmiyor içimden sırf muhabbet etmemek için mutfaktan çıkmıyorum.. eltim de yazık hep eziliyor yine ben kendimi koruyorum.. eşime hissettirmiyorum.. kocasının/karısının ailesini sevmeyenler burada mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlerde evlenirsem ve eşim ailemden hoşlanmazsa onlarla görüşmeyebilir konuşmayabilir de , buna karşı çıkmam asla.
Bence de zorlama. Emin ol görüşünce falan dağa çok kavga çıkıyor.
Daha*
Eşinin ailene karşı savunmicaksa neden evlendi Bakın evlendikten sonra asıl Aileniz eşiniz ve çocuklarınızdir ( Eşiniz için söyledim )
Esiniz size gerçekten saygısızlık yapıyor yanlış anlamayın lütfen
Ben eşinin ailesini seven bir kadın görmedim. Eşim dahil
Biz daha sevgiliyiz ben şimdiden sevmiyorum. Yanımda tanıdıklarının kızlarını övüyor söyle güzeller boyle güzeller diye. Daha neler neler var ama sevgilime göre ben kötü niyetli düşünüyorum bunları
Biz de 2:30 senelik sevgiliyiz annesi aşırı derecede düşkün oğluna her fırsatta oğlunu savunuyor ne olacak bilmiyorum
Vallah yol yakınken dön ya da evlen hep eşinin annesi seni dövse bile sesini çıkarma çünkü her şekilde sonuç sizi ayrılığa götürecek bari evlenip ugrasma
Ama biz uzakta yaşayacağız Allah’tan onlardan o yüzden rahat içim
Sevgilin annem ne derse o olur diyor mu?
Yok öyle bir şey demedi hiç
Tavir olarak da.. hissettirdi mi hiç hep annesini koruyor havası verdi mi
Gibi gibi evet Sonra ben bu durumu onunla konuştum şimdi böyle yapan evlenince de böyle yapar seninle bitirmek istiyorum dedim benden özür diledi yanlış anladığımı söyledi Öyle bir şeyin olmadığını söyledi bakalım ben bir daha böyle bir olayla karşılaşırsam çok ciddi derecede tavrımı koyacağım
Şimdi ayrilma diye de demiş olabilir evlenince maalesef dengeler değişiyor iyi düşün. Evlenince elin kolin bağlanıyor canım
Vallahi sana bir şey diyim mi eltim olacak kadın bunları hiç takmıyor gidip gelmiyor evine Çağırmıyor 100 vermeyince değerli oluyorsun öyle söyliyim sana
Ben de fazla 100 göz olmayacağım bundan sonra İçli dişli olmayacağım
Kocan ile alakalı baskı yapmazsa git et vs.. diyor o iş kolay ama zorlarsa biraz sıkıntı.. en başından mesafe koy canım yani onlar senden istemedikçe hiçbir şey yapma.. kimseye yaranamazsın ha bide eşine annen esin gibi ikilemli bi durumu hissettirme çünkü erkekler annem üzülüyor kafas girip karısını uzebiliyor
Kafasina*
Evet haklısınız çok teşekkür ederim Sizin eşiniz her fırsatta annesini mi savunuyor
Her fırsatta olmasa da genel olarak evet. Maalesef annesi kendisini acindirma rolü yaptığı için eşim de anne diye üzülüp gereksiz savunuyor. Ben kayinvalideme anne yaklaşımı gösterdim ama kendisi iki yüzlülük ettiği için kayinvslide konumuna alıp mesafe koydum bu sefer zoruna gitti eşimle arami açmaya çalıştı bende esimin huyuna giderek ortayı buldum ve o saatten sonra kayinvalideme karşı yine mesafeliyim ama aynı ortamda olunca işle falan meşgul olup anne kız gibi hiçbir şekilde sohbetim olmuyor onun söylediği şeylere hı hı tamsm evet tarzi şeyler deyip geçiyorum muhabbet açmıyorum yardım falan da istemiyorum o benden isteyene kadar da bi şeye ihtiyacın var mı falan sormuyorum eşim cagirmadikca kendim cagirmiyorum eşim demedikçe hiçbir şey yapmıyorum o tarafla ilgili. Eşim rica edince kırmıyorum. Ama benden ilk adım gelmiyor hiçbir şekilde
Sen bu hayatta asla yaranamazsın bacım.. onlar demedikçe istemedikçe gidip ne birsey öner ne bisey yapmayı teklif et. Hak etmiyorlar. Adı yapmasaydın oluyor. Ya da tabi yapacak oluyor. Sen hizmetçi değilsin. Ben mesela bisey olunca bilmiyorum beceremiyorum deyip çekiliyorum istediği kadar arkamdan beceriksiz desin biliyorum anlıyorum dersen kullanılırken arkandan halletti sagolsun demezler de yarım yamalak da olsa yapabildi derler kendini yorumuna degmez
Yormana*
Aile apartmanında mı oturuyorsunuz
Aile apartmanı olmasa da gibi gibi.. aynı mahalledeyiz
Kim seviyor ki özellikle kadınlar hiç memnun değil
Genelde kadınlar erkek tarafını sevmiyor
Çünkü adamlar da insanlık denen şey yok.
Neler oldu
Açıklama kısmına yazdım..
Hep kaynanalardan kaynaklı oluyor bunlar birde görümcen varsa tamam
Çok şükür görümcem yok. Kaynanaların oğullarının kendi kocaları olmadığını anlamaları lazım.
Çoğu ben çektim gelinim rahat olmasın kafasında galiba
Allah da böylesine çektirsin. Ya şükür kocam bazen ayari kaçırsa da genel olarak annesine falan yüz vermiyor başıma çıkmıyor.
İyi o zaman yine şanslısın
Bende dediğim gibi yüz vermiyorum. Önce anne yerine koyayım dedim ama değmez.. ilk yanlışında notunu verdim ve mesafeyi koydum
İyi yapmışsın ne zamandır evlisiniz
1.5 yil oldu
Daha yeni evlisiniz
Erkek ailesi anlar mı?, benim ailem hep anlayışlı hic karışıp bunaltmazlar bi gün benim ailem yüzünden eşimle tartismadim çünkü huzur bozmuyorlar ki
Ta k ip edermisin beni
seveni yok sanirim