Evleneli 1 sene oldu ama 7 aydır eşimin ailesi ile görüşmüyoruz. Nişana kadar iyi davranıp nikâh tarihi alınca bas bas kıyametleri koparıp erken diyen bir kayınvalidem oldu. Bu arada oğlu 40 yaşında ve sebebi derdi zoru para. esim her işlerine koşuyor du evlenmesini istemedi bu sebeple. Ve istenmediğimi ailenin tüm fertleri görümcem babası annesi hiç bir şeye dahil olmayarak düğüne bile zoraki gelerek, evlenince evine çağirmayarak her şekilde hissettirdiler. Sonra bende görüşmeme kararı aldım. Çünkü bu kızın anasına babasına ayıp oluyor bile demediler bir telefon açmadılar. Sonra eşimede uzak kalarak ceza vermeye çalıştılar eşime evden kurtulmak için evlendin vb dediler kavgalar oldu vb. Şimdi eşimde görüşmüyor iyi günde kötü günde bayram vb hiç bir şekilde iletişim kurmuyoruz.7 aydır. Böyle bir şey başınıza geldi mi ya da böyle bir durumda ne yapardınız.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle ya da böyle konuşurum
Kindar bir ailesi var. ben işten çıkarıldım eşimin ikinci işte gece çalıştığını bildikleri bir zaman da bu kavgaları çıkardılar ve sonra bir kere bile aramadilar beni geçtim evlatları yani. eşim o yüzden kırgın ve öfkeli. mesela geçen akrabalar aradı söyledi görümcemin kocasının babası vefat etmiş cenaze çoktan kalkmış haber vermemişler eşim yinede damadi aradı baş sağlığı diledi ama dediğim gibi berbat bir aile
Olsun be onlar ne kadarr kötü olurlarsa olsunlar siz yine yapabileceğiniz ne varsa yapın ölümlu dünya bugün var yarın yokuz sende destek ol
Diyorum ya kız kardeşi cenazeyi bile haber vermedi bunlar çok değişik insanlar
Her kadının istediği şey
Ben istenmeyen gelin olmak istemezdim
Aslinda bence öyle bir şey yok ama her gelin kendi için öyle düşünüyor
Yüzüme karşı söylendi
Eşimin akrabaları bile diyor yengeyi istemediler diye. Kadın mesaj attım cevap vermedi gelinlik bakmaya bile gelmedi istemedi açık açıkça
Nasıl duruyon onların yanında o zaman
Konuşmuyorum işte 6 aydır
bizde kendi ailem ile görüşmüyoruz çokda rahatım
Eşim üzülüyor ama görüşmek de istemiyor çok kırgın. esim maddi durumları sıkıntıya girince bu şekilde bir tavra girdiler beni geçtim oğulları nasıl bir kere aramadilar eşim o yüzden kırgın ve öfkeli. mesela geçen akrabalar aradı söyledi görümcemin kocasının babası vefat etmiş cenaze çoktan kalkmış haber vermemişler eşim yinede damadi aradı baş sağlığı diledi ama dediğim gibi berbat bir aile. bu süreçle nasıl başa çıktınız peki?
benim için artık yoklar ha başta acı oldu ama atlattım başkalarının kendi anne ve babandan daha sana yardımcı şevkatli olduğunu görünce doğurmakla ana baba olunmuyo anlıyosun. nikahıma da düğünüme de çağırmadım
Eşim mesela çok bozuldu cenazeyi kız kardeşi haber vermedi diye. Ben sadece eşime üzülüyorum bu süreçte ediniz size karşı nasıl dı. ya da ne yapmak lazım 7 aydır bu şekilde
eşimde bana üzülüyo bikaç kere annemi aramış kızdım arama diye benim annem var dedim senin annen
Kaç zamandır konuşmuyor sunuz ve böyle bir şey olsa kız kardeşiniz cenazeyi haber vermese ne yapardınız. esim sadece damadı aradı baş sağlığı dileyip kapattı
1 ay önce annemin teyzesinin damadı kendini asdı ve o benimde çocukluk arkadaşımdı. köyden kuzenim haber verdi bizimkiler dönmedi. cenazede karşılaştık ailemle. annem gücenmiş yanına gelip elini öpmedim diye. bende hiç oralı olmadım görevimi yaptım işime döndüm.
Bize haber verilmedi bu yüzden cenazeyi kaçırdık eşim damadı aradı baş sağlığı diledi yapabileceğimiz bir şey var mı diye sordu oda Allah razı olsun teşekkür ederim demiş kapattı öyle o yüzden bir yere gidemedik. ama insanlık namına eşim aradı. Bu süreçler gerçekten çok zor 7 ay oldu bizim de zamanla bu acılar üzüntüler inşallah geçer eşim çünkü sizin kadar güçlü değil hala duygusal bakıyor
ilk başlarda bende çok duygusaldım ama artık gülüşlerimi defnedip gözyaşlarımı kuruttuğum için daha soğuk kanlı olabiliyorum.
Siz kaç zamandır görüşmüyor sunuz 7 ay daha erken mi? Eşim henüz atlatamadida
2 yıl oldu belki daha fazla
Peki 7 ay normal mi? Birde benim ailem başka şehirde ama onun ailesi 20 dk mesafe de oturuyorlar. gorudmemek o yüzden belki etkiliyor eşimi. ben elimden geldiğince yanında oluyorum kafası dağılsin diye
siz yapmanız gerekeni yapıyosunuz gerisini akışına bırakın çokda aile meselesine siz dahil olmayın
Birde eşimin bu kadar yanlız kalmasının bir sebebi de eşimin erkek kardeşi kumara bulaştı bu sebeple herkese borcu var eşimin arkadaşlarindan bile para alınmış bizdende 100 küsur para alındı ödenmedi eşimin arkadaşları da kardeşi böyle yapınca komple uzaklaştılar ailesi arkadaşları herkes gitti diyebilirim ışın maddi manevi boyutu büyük bir tek şu an yanında ben varım arada benim ailem lede telefon da konuşur hepsi bu o yüzden zor zamanlar geçiriyoruz
çok iyi anlıyorum umarım en kısa sürede toparlar size çok büyük rol düşüyor Allahım yardım etsin
Sağolun Allah razı olsun ilk günler eşim resmen ağlıyor du. simdi çok şükür daha iyi ama kırgınlık yüksek ama 7 ay daha taze diye düşünüyorum Allah herkese yardım etsin inşallah sizlerede
amin kardeşim