Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 senedir evliyim. Çocuğum yok. Eşimle bir sene içerisinde instagramdan tanışarak evlendik. Eşimin ailesi evlenirken hiçbi harcama yapmadı. Düğün bile yapmadılar. Kendi ailemin desteğiyle masraf yaptım, evin bazı eşyalarını aldım. Eşim Konyalı ailesi çok dindar görünen ama aslında ahlaki olarak bu değeri taşıyamayan insanlar. Allah'tan aynı şehirde değiliz.
Aşırı cimriler. Evlerine gittiğimizde montla uyuduğumu biliyorum. Eşim evlenirken biraz borç almış onu bile geri istedi babası çok çirkin bi şekilde. Mesela senede bi kere tatile bile gitsek kendi paramızla olay oluyor. Hiçbi faydalarını görmüyoruz. Ama kendilerinin beklentileri yüksek, çocuk istiyorlar. Ona da hiçbi şekilde ilgi maddi manevi destek vermeyeceklerini bildiğim için istemeyince ben kötü oluyorum. Ne yapmalıyım? Bi kere görümcem evime gelmişti. Evimiz kira diye dalga geçti. Kendi eşi bi köyde hoca herşeyleri bedava 30 milyar maaş alıyor hala geçinemiyoruz diyorlar. Görümcem de sessiz görünen ama arkamdan beni ailesine kötüleyen, aşırı derecede kıskanç birisi. Bu durumlar çok ağırıma gidiyor? Kendimi bu aileye bu insanlara yakıştırmıyorum. Çok haksızlıklar yapıldı. Ağırıma gidiyor bi türlü ısınamadım bu insanlara. Bu insanların hiçbi şeyi haketmediklerini düşünüyorum. Lütfen empati kurarak bana fikir verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer