Eşinizin ailesine bakar mısınız? Bu konuda fikir belirtmem biraz aileyi karıştırma mı olmuş😀?

Eşimle aramızda farklı bir bağ var. Kavga bile etmeyiz biz hemen sarılırız dayanamıyoruz birbirimize maşallah diyim harika bir evliliğimiz var Rabbım benim ömrümden ona versin beni onsuz bırakmasın yapamam diyorum hep. Neyse arkadaşları var bayağı yakın ailem gibi dediği. Birisinin eşinin annesi hasta, kadın istemiyorum. Muhtemelen destek verelim diye bizim yanımızda konuyu acti. Bu zamanda olmaz diyelim falan. Bende ben bakardım biran tereddüt etmem sağlıklı olurlar o ayrı ama hasta muhtaç insan yalnız birakilmaz Kocam demeden gider getiririm. 1. si bizde yaslanicaz bizde o durumlara düşücez bana bir bardak su veren hayırlı evladım olmadıktan sonra ne yapayım bu dünyayı. İkincisi kocamın üzülmesine asla dayanamam hiç sevmesem bile Kocam üzülmesin diye bile bakarım sonuna kadar dedim. İnanılmaz kötü kötü baktı bana. Kesin kavga edecekler kalkınca 😀kendileri sordu ama ne yapsaydım? Bakar misiniz siz?

Eşinizin ailesine bakar mısınız? Bu konuda fikir belirtmem biraz aileyi karıştırma mı olmuş😀?