yani artık hoşuna gitmeyen, bir şey hissetmeyen ya da nefret eden var mı?
ne yapmak gerekir, ne yapıcaksınız?
ne yapmak gerekir, ne yapıcaksınız?
artık sevmiyorum ama onun bana duyduğu aşkı gördükçe hissettikçe de bir yere gidemiyorum.
vicdanım, geçmişiz, onun iyilikleri, hayatıma sunduğu güzellikler hepsi hepsi elimi ayağımı bağlıyor..
kalbime soruyorum bitti diyor
vicdanıma soruyorum o gidene kadar gidemezsin diyor
çıkmazlarda açmazlarda ruhumu her gün aşk için satarak tükeretek yaşıyorum..
ellerimin kirini yıkaıyp da gitme vaktim geldi de geçiyor bile ama bir aşkı bir yaşanmışlığı bir valize doldurup da eyvallah diyemiyorsun işte
sevmemene sebep olan ne peki eğer oysa eyvallah denilesi çünkü
sebep yok ki aşk bitti
nasıl biter ki, en azından onunki bitmemişken hala seninle ilgileniyomuş, seninkinin bitme sebebi olmalı, başka birisi mi, başka bir şey mi?
başka birisi yok sadece o var tüm dünyamda tüm hayatımda. 3 yıllık bir ilişki ve etrafımdaki herkes için tam evlenmelik bir adam. bense heyecanımı kaybedeli çok oldu. bir insanın iyi olması yakışıklı olması kariyeri olması yetmiyor bazen. tüm mesele onun hala deli gibi seviyor olması. çok çaresizim ben
tekrar kazanabilirsin ama heyecanını, kariyeri mi engel, sana uyum mu sağlayamıyo, dener ama bence çünkü aşık sana, hislerini bildir ona anlayış gösterip, düzeltmeye çalışcaktır bunlar olmuyosa bile belki bir çocuk fazlasıyla heyecan getirebilir değiştirebilir hayatınızı ama çaresiz olduğunu düşünme lütfen
evli değiliz nişanlıyız. çok dürüst ahlaklı biri aramızda cinsel anlamda bir şey de geçmedi.sorunun ne olduğunu bilmiyorum bir zamanlar cazip gelen her şeyi artık gözüme batıyor. o ise hiç durmadan hayatımın tüm sorumluluğunu dertlerini üstleniyor. baba gibi kardeş gibi görmeye başladım. aşk azala azala bitti. bir kez ayrılmak istedğimi söyledim. ben bir ömür kendime gelemem dedi kıyamadım. sevmediğimi de hissediyor aslında ama yine de vazgeçmiyor.
baba gibi kardeş gibi olması çok kötü, tamamen bitmiş aşkın ayrılmalısın yoksa hayatın boyunca kendine eziyet edeceksin, kıyamam diye de sakın düşünme, senin onu sevmediğini bile bile evleniyo senle bu kıymak değilde ne, yarın bigün aldatır seni onunla bununla yatıp kalkar sana da zaten hiç beni sevmemiştin derse nolcak peki, bana kalırsa hayatını kendine zehir etmeni istemem.
işte tüm bu hesapları bende yapıyorum. şimdi şehir dışında döndüğünde alıp karşıma konuşmak istiyorum cesaretimi toplayabilirsem. eyvallah demenin vakti geldi geçiyor. sağol dostum ışık tuttun cesaretlendirdin...
ne demek dostum aslında biraz da yuva yıkmış gibi hissediyorum ama anlattıklarına göre doğru olan bu olmalı bence, cesaretini topla belki annen ailenden birine anlat önce belki birlikte konuşursunuz destek olur en azından
ortada yuva yok henüz nasılsa belki de sonradan yıkılacak bir yuvayı kurtarıyoruz kimbilir. sevgiyle kal
öyle tabi, sen de sevgiyle kal, inş istediğin gibi geçer ve daha çok mutlu olursun hep
inşallah sağol
Cevap
2Cevap
kocasını sevmeyen olabilir de sevgilisini sevmeyen olamaz..
dönüp tekrar tanıyın onu
dönüp*edelim daha hoş bence
özür dilerim, kaba kelimeler kullandım :(
affedilmedim sanırım, gerçekten rahatsız oldum şu an, özür dilerim çok, amacım bu değildi anla lütfen
teşekkür ederim, bir daha hiç bir yorumumda böyle bir şey yapmıycam
ters cevaplar önemli değil ama seni kırdığımı hissettim bu canımı gerçekten çok sıktı, pişman etti, bir daha yapamam zaten
hayır öyle mi anladın bilmiyorum ama sana küfür etmedim tabi ki, sansürlenince öyle anlaşıldı belki, neden öyle bir şey yapayım, yanlış alaşılmak, kalp kırmak çok kötü.
sanırım bu durumdasın. sevmiyor musun ?
yok ya profesyonel yalnızım ben :) anket yapıyorum :D
iyi hadi bakalım :D
teşekkür ettim, görüşürüz :D
onu çok çok çok sevıyorummm <3
ne mutlu sana :)
Olmayan kişileri sevemiyorum
ben sevebiliyorum ya , çok ilgiye sevgiye açım herhalde, biri benle ilgilensin hemen ona karşı bir şeyler hissediyorum, çok aptalım belki :(
Seviyorum sevmem mi hiiiç :)
ay hep mutlu olun inş :)
koca sevilmezmiya olsaa sevsek :D
bayadır yalnızsın galiba, her koca sevilmez, herkes iyi koca olamaz :D
yalnızlıktan değil çok sevmekten :)
şıp sevmek de var mı peki :)
yook
peki :) umarım seni hep mutlu edecek birini bulursun :D
Amin inşallah sende :D
amiin :D
Ben kocamı sevmiyorum. çünkü yok. erkeğim amk.
Svmiyorum artk :/
neden peki, anlatmak istersen dinlemek isterim
benim için sorun olmazdı, sen bilirsin tabi
Seviyorum ulen.
mutlu olun ulen :)
ben seviyorum
normal :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar