Bana tavsiye verebilir misniz, ablam var ve ben ona katlanamıyorum toksik bir yapıya sahip ne yapabilirim?

23 yaşındayım, ablam 34 olacak, evlenemedi bir türlü, hep terk edildi erkekler tarafından (hep büyü yüzünden sanıyordum ama değil bence). Çok sinir bozucu, olumsuz yorumlar yapmasından, laf çarpıtmasından, insanın psikolojisini bozuyor, müziği son ses açar bazen kıs derim, benim damarıma basıyor yani. Sürekli eleştirir insanları sevmez, kendi cinsiyetindeki insanlara ve özelikle kendi yaşındakiler hakkında kötü yorumlar yapar. Kısacası insanları sevmiyor ve çok sıkıcı bir yapıya sahip, normal insanlarda komiklik arar veya azıcık azar ama onda öyle bir şey yok. Çokta narsistik yapıyada sahip kendini hep haklı sanıyor. Bütün hayatım o kızla mı geçecek? Param maddi durumum olsa ev alırdım ama onuda yapamıyorum. Kendi evi var mobilyalar alındıktan sonra yeni evine geçebilir ama maalesef yeni evi tam bizim evin yanında yani her gün bizim eve gelecek ilerdede. Çok iyi kazanıyor, evin işleride hep o yapıyor nankör olmamak gerek fakat gerçekten karakterini sevmiyorum. Bazen düşünüyorumda şeytani duyguları var mı sadistlik şu bu? Ne yapmam gerek sizce? Ögrenciydim üniyi bıraktım şu an iş arıyorum.

Bana tavsiye verebilir misniz, ablam var ve ben ona katlanamıyorum toksik bir yapıya sahip ne yapabilirim?