Kız kardeşimin hayatını kontrol ederek zehirlemiş olabilir miyiz, ne yapmalıyım?

21 yaşında kız kardeşim var. Kendı kararları olan biri değildir. Açıkcası annem yüzünden abım ve ben hıc ızın vermedik buna.

mesele hep bızım verdiğimiz kararlara göre yaşamak zorunda kaldı. Lisede istediği okuöa gondermedık köy okulınca okudu ama okuö cok kötüydü cok zorbalanıyordu kız ama hep dıymamazlıkdan gel diyorduk. Okulu bitti üniversiteye bartın kazandı göndermedik uzak kız başına yapamaz diye. Calısmasına ızın vermedik açıkçası kkz başına yapamaz diye. Aydılek bızım gözümuzde hep sadece bızım istediğim yere kadar sınırı olabılen bırısı ne yalan söyleyim. Ama durumdan memnun olduğunu sanıyorduk. Çünkü annem oyleubır bastırmıştı ki onu. Ben büyük kızım nırde abım var ikimize çok düşkündür annem ama aydılek bunu gördüğü halde hep gormemezlıkdsn gelmiş.

konuya geleyım bugün telefonda konusurken dinledim sevgılıyle dertleşiyordu. Bizden ıcin hayatımı caldılsr gibi seyler söylüyordu ama ocomde bastırılmks var bagırsam da sesımı duymuyorlar gibisinden konuşuyordu.

sevgılısıde baya akıl verdi gözünü ac gobosınden konuştu.

bozden oxın annen de ailende kafadan sorunöu gibi hakaretşer ettı haklı mı haklı.

Ay dileğin kucuklukten berı tek ısi annemın sulalenın elı ayagı hızmet etmek oldu.

avukatlık kazanacam dıye hergunuders çalışmaya çalışırken "senden bı b*k olmaz, m@lsım ğibi ( bızım dılımızle şaka) yoluyla çok ezdık onu. ona rağmen bize cok düşkündür.

ama hiç de düşkün değilmiş bugün kı telefon konuşmasınsan sonra bunu öğrendim.

aslinda bızden kurtulmak istiyormus.

hatta sevgilısı gızlıden sımavlara gır kaç ben senı okururum falan dedı.

hem utandım hemde kızdım açıkçası. duygu durum karışıklığı yaşıyorum.

ben bugunbuku anlasaöda abjm ve annem asla anlamıycak

Kız kardeşimin hayatını kontrol ederek zehirlemiş olabilir miyiz, ne yapmalıyım?