Sevgilim 20 yaşında kardesi ise 18. çok başarılı yakışıklı birisidir. cok üstüne titriyorum ama kız kardeşinden büyük tehlike de yok.
Şöyle ki tehlike diyorum. kiz deli gibi manyak bir sey. birinde beni ayrılmam için tehdit etti. kiz zaten okulda da sürekli kavga edermis. Bakin linç yemek istemiyorum ama abisine fazla samimi davranıyor. bence normal olmayan bir şeyler var. Birinde ben onlara gitmistim sevgilımle film izlerken bu pat diye odaya girdi bir de geldi ortamiza oturdu. sonra da sevgilimin boynundan öpüp bana cook çok cins bir bakış attı hafif gülümser tarzda. Neye uğradığımı şaşırdım. sevgilim bazen tersliyor ama çoğu zaman ses çıkarmıyor. sanki farkında değilmiş gibi umursamaz bir hali var (bence kardeşinde kia normalligin gerçekten farkında degil)
Ne yapayım ben bu kızla
Şöyle ki tehlike diyorum. kiz deli gibi manyak bir sey. birinde beni ayrılmam için tehdit etti. kiz zaten okulda da sürekli kavga edermis. Bakin linç yemek istemiyorum ama abisine fazla samimi davranıyor. bence normal olmayan bir şeyler var. Birinde ben onlara gitmistim sevgilımle film izlerken bu pat diye odaya girdi bir de geldi ortamiza oturdu. sonra da sevgilimin boynundan öpüp bana cook çok cins bir bakış attı hafif gülümser tarzda. Neye uğradığımı şaşırdım. sevgilim bazen tersliyor ama çoğu zaman ses çıkarmıyor. sanki farkında değilmiş gibi umursamaz bir hali var (bence kardeşinde kia normalligin gerçekten farkında degil)
Ne yapayım ben bu kızla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kız kardeşi sevgilinin boynundan mı öptü ahahahahaha bu ensestin başka türü lan
Ya çıldırıyorum zaten... o tarz başka şeylerde yaptı. normal değil değil mi ben paronayak davranmıyorum?
Nasıl yani
sana tavsiyem kaç çocuktan bunun belki de evliliği var ilerde üzülürsün iyi düşün...
Çocuğu kendine bağla, kendine çek cekebildigin kadar
Bence kardeşi abisini kıskanıyor ve bu kıskançlık abi kardeş ilişkisinin daha ilerisine gitmiş
Bence kızı karşına al düzgünce sohbet edin. Ona neden böyle davrandığını sor illaki bir cevap alırsın ve ona göre hareket edersin.
Kız deli diyorum valla beni parçalar. ben ona zaten hep ılımlı yaklaştım ama her an üstüme aralayacak halde bundan almayacağına eminim
Kız ergen ve ne yaptığını bilmiyor dolayisıyla konuşulmaz onunla.
Ergenlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum başka birşey var.
Ve ne kadar olsada sonuçta insan değilmi? Korkma seni öldürmez yani umarım...
Öldürmek mi.. Hayır tabiki buna ihtimal vermiyorum da... ne konuşulur ne de ergenlikten ne yapılır bilmiyorum.
Aslında her ergen aynı değildir ancak normal sohbet edebilirsiniz önce nasıl olduğunu ve son zamanlarda nasıl geçtiğini falan sor kesinlikle doğal davranmalısın yoksa ters tepebilir
Sonrada yavaş yavaş konuya giriş yaparsın
Sende kıza aynı şekilde davran
Onun gibi olmam imkansız kız çıldırmış tuhaf tuhaf dik dik bakıyor bazen. okulda çıkardığı kavgaların nedenlerini bi bilsen var ya psikopat dersin
Aklıma bambaşka şeyler geliyor. Allah kurtarsın kardeş
Ne gibi şeyler? En sest gibi mi? allah kahretsin bu kızı olabilir mi ki?
Aslında bu kıskançlıktan başka bir şey değil eğer sadece senin yanında yapıyorsa kıskançlık. Eğer sen yokken de yapıyorsa işte o zaman büyük sıkıntı
Ben yokken yapıp yapmadığını bilemem ki
Erkek arkadaşınla bu düşünceni paylasabilirsin. Eğer anlayışlıysa bu durumu çözecektir
Dengesiz bi aileyle hiç uğraşamasan iyi olur
Sevgilim normal... yakışıklı iyi bir okulda mühendislik okuyor aynı zamanda basketbol oynuyor çok kaliteli zevkleri olan ağırbaşlı bir çocuk. inan bana böylesine mukkeml bir sevgiliyi çatlak kardeşi yüzüne kaybetmek istemem
Kardeşi çatlakta bunu fark edemeyecek kadar gözü körse ilerisi daha zor olurben uyarımı yapayım sen bilirsin
Bu nasıl bir sey mis be
Game of thrones müziği çaldı kulaklarımda
Asikmi
Aşk demeye dilim varmıyor ama o tarz bir şeyler var bence
Olabilir
Direkt konuş bence
Anlamaz bundan eminim
Sevgiline sorsana niye böyle tuhaf davranıyor de
Soruyorum. desigim gibi farkında degil
O zaman sende kızın yanında onu sinirlendirecek şeyler yap
Bunu denedim. birinde bizim oturduğumuz kafeye ne tesaduf (!) Kardesi de geldi. arkadasiyla yanımıza oturdu. arkadasina beni bi aşağılayaak anlatıyor vae ya tepem attı. sevgilim beni savununca elini tutup gülümsedim bu kız bi anda bağırdı "biraz ahlaklı olun, annem nasıl musade ediyor size " diye. goren bir şey var sanır herkes bize döndü ben uyandım. yani bu tarz deli deli hareketler yapıyor onu kizdirinca
O zaman kendi haline bırak ne diymaslında burdaki sorunu senin erkek arkadaşın halletmeli ama🤷🏻♀️