Ablam beni öldurmek istiyor, nasil beni sevmesini saglarım?

Ablam surekli bana seytan veya yilan diyor.
Ve surekli hakaret edip duruyor. Ben asla onun gibi olmak istemiyorum. Sinav stresi yuzunden boyle oldugunu dusunuyorum. Ama neden sinirini hirsini benden cikariyor ki. Surekli benimle bagirarak konusuyor. Abla diyorum ne var, ne, ne diye bagirip duruyor. Ve surekli benimle dalga geviyor, kucumsuyor. O laflari soyledigi zaman aglamak istiyorum. Ama kirildigimi ve zayif biri oldugumu belli etmek istemiyorum. Anneme emir verirmis gibi konustugu zaman cevap veriyorum ve tartisiyoruz. Birgun cok kizdim ve agzima geleni soyledim. Bicagi aldi ve beni oldurecegini soyledi. Annem zor tuttu onu. Bana surekli benim bir seytan oldugumu soyluyor. Ben anneme her zaman yardim ederim o ise hic birsey yapmaz. Disarda arkadaslariyla gezer, tozar. Ben arkadasliga pek onem vermem. Ailemle olmak beni mutlu eder ve ablami cok severim kucukken onu hep korurdum. Onun yuzunden cok dayak yemisligim var. Ablam cok iyidir aslinda ama bu son yillar cok degisti. Sizce napmaliyim. ? Benden neden bu kadar nefret ediyor? Bu arafa aramizda 1 yas var.
Güncellemeler
+1 yıl
Aramizdaki sorunu cozduk. Gittim dedim ki. Seni hic sevmiyorum. Hareketlerin"e gicik oluyorum. Oda bana guldu. Ters psikoloji ise yaradi. Ayni onun bana davrandigi gibi davraniyorum." Defol, kes, dir dir yapma, cik disari, bagirarak konusma " artik aramiz iyi :)
Ablam beni öldurmek istiyor, nasil beni sevmesini saglarım?