Ben ayrımcılığa uğradığım için genelde mağdur oluyorum evet.

Ben ayrımcılığa uğradığım için genelde mağdur oluyorum evet.
Çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede azınlık olan dinsizlerin taşkınlık yapıp huzur bozmasını sevmiyorum ha bir de benim değerlerime saldırıp aşağılıyorlar genelde masum olduklarını düşünmüyorum o yüzden hiç münakaşaya girmem ayrımcılığa da uğramıyorlar grup halinde Müslüman kişilere saldırıyorlar
Müslümanlar saygı duyuyor mu peki?
Saygı duyuyorlar bence gidip te öldürmüyorlar ya da taşlamıyorlar sen kafirsin diye
Madımak'ta olan neydi?
Müslümanlar ayrımcılık yapıyor çünkü ateistleri ve deistleri dinle kandıramıyorlar bir çok dinsizde mantıklı düşünüyor aslında onların bilgi birikimine sahip olamadıları için saldırıp hoşgörü göstermiyorlar ama kendilerine gelince saygı bekliyorlar hepsi öyle değil ama taşkınlık yapan Müslümanlar öyle daha doğrusu kendini Müslüman zannedenler.
Cevap
5Cevap
Evet düşünüyorum ama her türden insan zaten ayrımcılığa uğruyor maalesef. kimisi baş örtüsü taktığı için kimisi açık giyindiği için kimisi inandığı için kimisi de inanmadığı için ayrımcılığa uğruyor. bunu yapanlarda cahil insanlar. çünkü saygı duymuyorlar farklı fikirlere. tabi ki de sevmeyebilirsin ama bir kişiyi inancı için suçlayamazsın. ya da giyimi için. ayni bir insan istediği gibi giyinebilir sonuç olarak. inançlı da olabilir gayet normaldir saygı duymayı bilmiyor bazı kişiler.
Benim her inanış ve yaşayış tarzında prensibim belli, iletişim kurduğum insanla karakter ve kafa olarak uyumluysak, inanış ve yaşayış tarzımızı birbirimize ve topluma gizlice ve açıkça yaymaya çalışmıyorsak ben o insanla arkadaş bile olurum. İnsanlık, kişilik, ahlâk ve zekâ hepsinden önce gelir bence. Ben evet Müslüman' ım, fakat dediğim gibi kimsenin kâlbini kırmaya hakkı yok kimsenin. Herkesin de derdi kendisine yetiyor zaten. Kendisini dinsiz olarak tanımlayanlar ve Müslümanlar bir arada merhameti ve saygıyı önceleyerek yaşayabiliriz. Ortak ilgi alanlarını gündem yaparsak, her şey daha kolay olur inanıyorum.
Valla hocam Hollanda da çoğunluk dinsiz şahsen ben Hollanda için şunu söylüyorum burada Allah yok
Hollanda gibi ülkelerde dinsizliğin yaygın olduğunu duymuştum :D
Bizim toplumda daha yoğunluklu büyük ihtimalle ayrımcılık. Maalesef ki aslında İslam'ın aslında saygı duyma var diğer dinde olanlara da. Ama maalesef ki bu uygulanmıyor. Onun yerine edebilse yani taslayacaklar
Ben ayrımcılık yapmam asla her görüşe saygım var
Aldırma doktor 😔😔😇😇😇
Heh işte😅😅
ben Üste çıkıp akıllarını karıştırıyorum çok zevkli :)
Gençler arasında ayrımcılık görmedim.
insanlarla din konularını konuşmuyorum
Hayır
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?