Ailem bir anda sıkmaya başladı, ne yapsam kurtulabilirim?

Okul zamanı asla karışmazlar geç kalma yeter derlerdi yazın da, işe girdim 6 30 da işten çıkar arkadaşlarımın yanına giderdim akşam 11 e kadar bu her gün böyleydi hiç şaşmazdı sonra bayram için erkek arkadaşım köye gitti bende dışarı çıkmamaya başladım bayram sonrası ben işten çıktım benden bir hafta sonra da erkek arkadaşım işten çıktı artık daha erken saatlerde görüşücez diye sevinirken bi anda ailem dışarı çıkma yasağı koydu ve sadece haftada bir gün ablamın izin günü onunla birlikte çıkmama müsade vardı ve çok isterse babamı annemle birlikte işe bırakmaya dışarı çıkmam getektiği kuralı koyuldu ve ablam da sürekli vardiyalı mesai yaptığı için izin günleri uyuyor dışarı çıkamıyorum markete gittiğimde camdan bakıyorlar ya da peşime takılıyorlar balkona gidiyorum peşime balkona çıkıyorlar en basiti biri aradığında kimsenin umrumda olmazdı şimdi sürekli kim o hoparlöre al diyorlar şimdi düşünebilirsiniz erkek arkadaşını öğrenmiştir falan diye ama ailem daha önce de erkek arkadaşım olduğunu öğrenmiştir hiç böyle tepki vermezler sizce başımdan nasıl alabilirim onları bi anda neden böyle oldular

Ailem bir anda sıkmaya başladı, ne yapsam kurtulabilirim?