Çok kırıldım başka mesgalemde yok ne yapcaaammmm ben yiaaa huuuggg🥲🥲🥲
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok kırıldım başka mesgalemde yok ne yapcaaammmm ben yiaaa huuuggg🥲🥲🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben sana kimin ne yazdığını bizzat gördüm, ser'serinin biri "meşgale" diyerek sana ilişiyordu. O mutlak cahile meşgalenin hakikî mânâsını sorsan onu dahi bilmekten âciz kalır.
Hem nasıl ki, yılanlar ve akrepler vazifeleri gereği zehirlerini püskürtmekten lezzet alıyorlar. O insan suretinde ki yılanlar dahi meslekleri gereği zehirlerini senin üzerine püskürtmekten lezzet alıyorlar.
Elbette seni sevmeyen, çekemeyen, kıskanan sinsi insanlar (gizli düşmanlar) seni istihfaf ederek küçük ve değersiz görecektir ve başkalarınada kendi düşman gözlüğünü takarak değersiz ve mânâsız gösterecektir. Hem sen ne derece yukarıda dağların zirvesinde bulunsan ve görünsen, onlar yâni düşmanlar seni hep kuyu dibinde görecek ve görmek isteyecektir. Lâkin paslanmış eşsiz ve benzersiz bir elmas, daimâ parlak ve cilâlanmış bir cam'dan daha üstün ve daha ileridedir...
Teşekkür ederim 🥹🥹 duygulandim
Hayır tabi ki ayrıca soruların abuk subuk değil ki, bence gayet eğlenceli güzel soruların var. kimseyi takma bence umursama.
Çok umursuyom depresyona girdim 🥲
Boş ver ya gereksizler işte. sıkılma hiç
İroni olduğunu anlamıştım zaten sjsjs
Jsjsjs şşş
Yıllardır aktif soru sorabildiğin ve bıkmadığın için tebrik ediyorum sadece 😅
Sanmıyorum..
Öyle şeylere takılacak biri değilsin.
Abuk subuk soruların alasını kendileri soruyor oysa 😂
🥲🥲 depresyona girdim yataklara yattım meşgale bulmam lazımmış daha eğitici sorular ile Alman çikolatam nasıl diye sorsam daha elit olur muyun
ahah üzülme yavrum sen en azından eğlenmeyi biliyorsun, onların eğlencesi bile başka insanları eleştirmeye çalışmak 😂
😂😂😂😂 eleştirirken bu bakım dedim elit insana amaaaa amaa işte
Derler tabi neden millet gibi başkasının kuyusunu kazmaya çalışacak şeyler yapmıyorsun. Onlar işsiz değiller mesela :D
😪😪😪kazma kürek getir kuyu kazmam lazım 😂😂
ahaha ilk öyle başlayacak sonrası zaten lafla gelir :D
sıcaklardan kafayı yemiş onu diyenler
aldırma
kıskanç yelllozları
Zengin koca avcilari ne olacak
Al bende de o kadar 🤣 takma boş ver iyi yorumcuyuz biz
Çok üzüldüm cogg işşiz olduğumu yüzüme yüzüme vuruyoolaaar hug🥲
Amaaan salla gitsin boş ver üzülecek hiç bisey yok
Depresyona girdim yataklık oldum ne diyoosun
🤣🤣
Şaka tabiki
🥲🥲🥹🥹😪🤪
Karmaşık duygulardasin galiba hava bunaltıyor zaten insanların seni bunaltmasina izin verme
Esprii yapiyom ironiydi soru 😂😂😂😂
Farkındayım tabi ki takipçi sayına bakinca anlayabiliyorum bunu 🤣🤣
😂😂 çoksa şey etmemek lazım takipçi sayısına amaaann
Takıl kafana göre bırak onlar kendi coddiyetinde bogulsun 😅
Rüya rica etsem sende görüşünü paylaşır mısınız sorumda bu maalesef şahit olduğum yaşanmış bir olay ve seninde görüşünü almak isterim?
Kızlar, Kaynananiz size böyle bir şey yapsa tepkiniz ne olurdu? ↗
Görüşlerini beğendiğim sayılı fenimenlerdensin senide soruma bekliyorum rüya?😇
Bütün işsizler bilmiyorlar hepsi discort ta 🤣🤣🤣
Aaa hayırr kimseye kulak asma