İşe alınmıyorum kafayı yicem?

Arkadaşlar lise mezunuyum 22 yaşındayım hayatımda bir yerde çalışmadım bir yerden başlamak lazım dedim marketlere başvurdum A101 de hatta evrak hazırladım masrafa girdim oradaki kadın bahaneyle kabul ettirmedi beni işe almayı yok eleman alımız durmuş atiktik istermiş evrakları geç getirmişim tam gününde bile söylemediler başka yerlere BİM’e a 101 şoka başvurdum aramadılar bile o kadına ana avrat küfür ettim kimse benim para kazanmama engel olamaz sermayem olsa kendi işimi kurardım özel sektörde insanlar ne kadar fş olmuş falan yazdım hayat benim yüzüme hiç gülmüyor ya arkadaşlarım hep iş güç sahibi oldu okudular ben ortada kaldım sınavlarda pek başarı sergileyemedim yeterince çalışmadım tercihlerim tutmadı açıkta kaldım arkadaşlarım nerelerde. Ben nerelerdeyim evde gün. Boyu oturuyorum öyle canım sıkılıyor ki çalışıp ekonomik özgürlüğümü elime almak istedim ama insanlar çok kötü niyetli Güler yüzlü insanların bile iyi niyetine güvenmiyorum Allah beni sınava mı sokuyor kulum bakalım napacak diye bilmiyorum bu insanlarla mı sınıyor olabilir o Allah beni

İşe alınmıyorum kafayı yicem?