2.5 sene evli kaldım boşandık. 24 yaşındayım çocuğum yok. Ailem tek yaşamama izin vermedi yanlarına yerleştim çok yalnız ve mutsuz hissediyorum kendimi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi belki size şey geliyor garip geliyor ama şimdi kız evladı büyütmek kız evladı göz etmek gerçekten zor iş çevre baskısı vs o yüzden hani ailenin de sana çok kötü davrandığını düşünmüyorum evet ayrılmış olmanız talihsizlik olmuş fakat evlenmek ne kadar haksa anlaşamayan çiftlerde de ayrılmak o kadar haktır maçın 60 dakikası bitmiş geriye kalan 30 dakikasına bakman lazım ben 60 dakkada yaptığın hatalar veyada yanlışlar Sana tecrübe kazandırmış olması lazım bundan sonraki hayat çizgili çizip işte neyi nasıl ne zaman yapacağına karar verip o şekilde kendi hayatını devam edebilirsin çocuğu olmayan için gerçekten kız çocuğu büyütmek ne manaya geliyor bunu pek anlam anlamazlar umarım ilerde bir kız çocuğu sahip olduğunda bugünkü ailenin sana gösterdiği tavrı o zaman net anlarsın mutlaka iyi arkadaşların vardır sırrını paylaşabildiğin Oturup sohbet edebildiği arkadaşlarınla vakit geçir uğraşın varmış onla biraz meşgul ol aklına kötü getirirsen kötü olur aklına iyi getirsen iyi olur bu dünyada ilk boşanan sen değilsin son boşanan da sen olmayacaksın günlük yüzlerce insan boşanma davası açıyor boşanıyorlar o kadar kavgalar gürültüler kıyametler ama hayat devam ediyor geriye bakmayla yol yürüyemezsin bundan sonra arş ileri marş ileri
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanma, yaşamınızda büyük bir değişiklik ve duygusal bir stres dönemi yaratabilir. Bu dönemde mutsuz hissetmek oldukça yaygın bir tepkidir ve normal olarak kabul edilir. Boşanma süreci, duygusal iniş çıkışlar, belirsizlik ve uyum sağlama gerektirebilir. Ayrıca, boşanmanın etkisi aile ilişkileri, finansal durum, yaşam tarzı ve gelecek planları gibi birçok alanda hissedilebilir.
Mutsuz hissetmek, yaşadığınız değişiklikler ve duygusal zorluklar karşısında bir tepki olarak ortaya çıkabilir. Ancak unutmayın ki bu hisler zamanla değişebilir. Boşanma süreci, duygusal olarak toparlanma gerektiren bir süreçtir. Kendinize zaman tanıyın ve duygularınızı anlamaya çalışın. Mutsuz hissettiğinizde aile üyeleri, arkadaşlar veya bir terapist gibi destek kaynaklarına başvurabilirsiniz. Duygusal desteğe ihtiyacınız olduğunda çekinmeden yardım isteyin. Kendinize iyi bakmak ve ihtiyaçlarınıza öncelik vermek önemlidir. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz yapma ve dinlenme gibi adımlar alın. Boşandıktan sonra yeni hedefler ve planlar belirlemek, geleceğe odaklanmanıza yardımcı olabilir. Kariyer, hobiler veya kişisel gelişim alanında yeni adımlar atabilirsiniz. Mutsuzluk, kızgınlık, üzüntü gibi duyguları ifade etmek ve bu duyguları anlamak önemlidir. Günlük tutma, yazma terapisi veya sanatsal ifade gibi yöntemlerle duygusal ifade sağlayabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılYaşının küçük olması iyi bence yani erken evlenmeyi pek uygun bulmuyorum bu devirde ama en azından yaşın genç olduğu için hayatına bakabilirsin okursun mesela ya da başka şeyler yaparsın anladın mı? Mutsuz hissetmen de çooook normal yani böyle bir durumda. Kendini işe ver yani bişeylerle uğraş salma kendini bırakma dediğim gibi okul hayatına atabilirsin iş hayatı olur kendine yeniden bir tol çizmeye çalış yeni bir sayfa aç hayat devam ediyor. 🤗
04 Yorumla
Soran+1 yılResim öğretmeniyim bir uğraşım var zaten psikolojik bir durum sanırım
- +1 yıl
AA ne güzel. Evet psikolojik tabi ki. Ne kadar oldu boşanalı? Ya üzülmen de gayet normal özellikle de yeni olduysa. Kolay bişey değil sonuçta ama zamana bırak atlatırsın inşallah merak etme dua et bol bol kendini bırakma dediğim gibi. İyi taraflarını düşün, çocuğun yokmuş mesela, daha çok gençsin önünde uzun bir yol var. Çok kötü de ayrılmamışsınızdır inşallah normal bir durum yani takma kafana. Arkadaşların varsa kız arkadaşlarınla vakit geçir erkek arkadaş belki sana iyi gelmeyebilir şu sıralar onu kendin daha iyi bilirsin. Arkadaşlarınla vakit geçirip kafanı dağıtmaya bak. Kafana takma 🤗 başka bir derdin olursa yine yazabilirsin
Soran+1 yıl6 ay önce boşandık eşimde sınıf öğretmeniydi. Yeni biriyle tanışmış diye duydum kendi okulundan. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş tabi evlendiğim içinde boşandığım için de pişman değilim. Bende arkadaşlarımla haftasonu Kapadokya bileti aldım. Umarım iyi gelir bana da. Türkiye'yi gezip biraz daha motivasyonumu yüksek tutmaya çalışacağım. Mesleğim de kendimi geliştirmeye çalışacağım. Çocuğumun olmaması iyi tabikide ama eşimle aramızda ki sorunlardan dolayı ikimizde ayrılacağımızı hissediyorduk o yüzden yapmadık zaten. İnşallah karşıma anlaşabileceğim bir insan çıkar benimde :) yorum için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim 🤗 Kapadokya çok güzel düşünmüşsünüz kafanız dağılır değişiklik olur süper. Bende Aralık ayında gitmiştim en son şansımıza hava da çok güzeldi. Eğer istersen yazabilirsin dertleşebiliriz. İyi akşamlar dilerim hayatın tadını çıkarmaya bak 😉
Ailenin yanına yerleşmen kötü olmuş kendine ait bir evin vardı ve şu an baskı hissediyor olabilirsin ve yalnız hissetmen gayet normal sürekli eski eşin ile zaman geçirdiğin için seninle konuşup ilgilendiği için o ilgiye sahip olmadığın için bu his çok normal
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi evim vardı daha rahattım. İnşallah düzelir
Soran+1 yılİzmit'te
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
76Cevap
- Hobiler ile uğraşmak.
- bir evcil dost bitki bakmak.
- yoga meditasyon dua namaz dini inancınız ne ise ibadet.
- spor egzersiz, sağlıklı yaşamı hayata geçirmek.
- Eğitim durumunuzu ilerletmek ya da farklı bir alan da eğitim almak.
- sertifika kurslarına girmek yabancı dil excel diyorlar öyle şeylerde geliştire bilirsiniz.

Hayatınızı düzene sokmak için bir işle uğraşmak. Umarım faydalı olur.
20 YorumlaYaani olur o şimdi bütün alışkanlıkların haayatin ve hayat akışın degisdi insanlara bakışın biraz zorluyacak illaki neden oldu bilmedigimden belki bir fikir belirten ama önce kendine değer wermelisin en değerlisi sensin kendini sewmeyi öğren düşün biri lerinin ilgisi sewgisi için zorlama gerek de duyma çünkü gereksiz samimiyetsiz ilgilerden de miş gibi yani varmış gibi seviyor muş gibi ne bilim yani vvs vs bunlardan sa yanlizlik iyidir oyuzden niye böyle oldu ya takilma öyle hayirliydi öyle olması gerekiyordu olmuslari düşünmekten sen nasıl daha iyisi olurlari düşün bunlar için çabala bence her şey çok güzel olacak insan isteyince biz güzelliklerden kaçıyoruz kendimizi kendi elimiz le esir ediyoruz bu mutsuzluğa elimizde olmayanlara neden oldu neden duzeltemedim diyerek bazen halbu ki hiç bir şey yapamazdık zaten kabul etmiyoruz neşe çok konusdum Vel hasıl kelam üzülme hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa..
00 Yorumla
+1 yılSorunların vardı ki boşandın orada olup mutsuz olmaktansa ailenin yanında ol. Arkadaş çevren yok mu çık gez oda olmuyosa anneni al annenle gez hic birini istemezsen mutfağa gir bi pasta yap kendini mutfağa ver güzel yaptığın hersey de daha da mutlu olacaksın ve unutma biz kadınların yapamayacağı bisey yoktur.
10 YorumlaÜzgünüm, nasıl zor bir dönemde olduğunu anlıyorum. Yalnızlık ve mutsuzluk hissetmek normal olabilir. Belki yeni sosyal bağlantılar kurmayı veya ilgi duyduğun aktivitelerle uğraşmayı düşünebilirsin. Aynı zamanda bir uzmanla konuşarak duygusal desteğe de başvurabilirsin
00 YorumlaTabi normal
kendi başına bir birey olmuştun özgürdün ayakalarının üstünde duruyordun ama şimdi geri gitmiş gibi oldun.
Boşanmanın verdiği üzüntü ve boşluk hissi de cabası
senin için zor zamanlar umarım çökmeden ayakta kalıp hayatına devam edebilirsin00 Yorumla
+1 yılİnsan bir kez kendi ayaklarının üzerinde ve özgürlüğüne alıştığı zaman bu durumlar zor gelir. Ayrıldıktan sonra tek başına yaşamaya devam eden kız arkadaşım var o da aynı söylüyordu. Fakat bu sefer her şeyden kendisi sorumlu olduğundan tüm evin yükü zor gelebiliyor derdi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur. Koptuğu yerde bırakmalı...
Evet mutsuz hissetmeniz normal!
Aileniz ile olduğunuz halde kendinizi neden yalnız hissediyorsunuz?
Yalnızlık Allah'a mahsustur ama sadece yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir...
Bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz?00 Yorumla 2,5 sene kısa ama kısada olsa insan alışıyor. alıştığın hayatı değiştirmişsin kurduğun düzenin bozulmuş. zor bir durum ancak üstesinden gelirsin inş. her şeyin ilacı zaman. tatile çık arkadaşlarınla zaman geçir. olmadı her şey sıkıyosa. tayin iste yeni bir hayata başla. ancak onunda zorlukları olucak.
00 Yorumlabu zamanla aşacağın bir şey sonuçta eskiye dönüyorsun ve yeni edindiğin bazı alışkanlıklar artık olmayacak. zamanla normale dönersin ama geçmişe takılı kalma gençsin daha hayatının en güzel yaşlarındasın.
05 Yorumla- +1 yıl
kız kardşeimde boşandı geldi 11 ay geçti ilk başlarda çok zorlandı ona ayrı oda yaptık evde annem ile kalıyor isteidği gibi döşedik evi. bazı aileler var gelme kabul etmeyiz diyor ailen sana sahip çıkmış bir kaç ay üzülürsün daralırsın ama zamanla bekarlığa alışırsın. en güzeli ainenin yanında olması bu önemli. kendine yeni hobiler edin illa biriyle tanışmada gerek yok.
Soran+1 yılResim öğretmeniyim ekonomi anlamında ben aileme destek oluyorum zaten.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Günümüzdeki kızların çoğu erken yaşta (18/22) evlenmeyi kafalarında marifetmiş gibi kurup evleniyorlar. Sen şanslıymışsın ortada bir çocuk yok ve ailen üzerine titremiş yanlarında kabul etmiş, eskisi gibi. Mutsuz olacağına ailenin değerini bil bence..
11 Yorumla
Soran+1 yılResim öğretmeniyim kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum eşimde iyi bir insandı oda öğretmen. Biz anlaşamadık sadece yorum için teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Çok normal. Bir akşam babam rahatsızlandığı için ona bakmaya diye gittim 3 yıl oldu evime dönemedim. Tabiki normal. O mutsuzluk hissi de geçecek merak etme. 11 yıl evli kaldım 3dk'da boşandım 11 gün sürdü üzüntüsü çünkü vicdanım çok rahat.
00 Yorumla
+1 yılYaşın hala çok genç. Duyguların zaman içinde değişecektir. Hiç bir zaman duygu durumu çok uzun süre sabit kalmaz. Toplaman için kendine zaman ver.
00 Yorumla
+1 yılMutsuz hissetmen gayet normal sonucta bir evin vardi artik yok, hayat arkadasin vardi artik yok, rutinin vardi, aliskanliklarin vardi artik yok yeni bir hayat seni bekliyor yeniliklere alismak zordur ayrica aileni anlamis degilim izin vermemek ne demek la 24 yasindasin istedigini yapmakta ozgursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşının erken olması kötü onun haricinde kendine bir seyler yapabilirsin tabiki de ailenin yaninda olman güzel olur normalde aileler pek kabul etmiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilsin ki ailen yanında. Belki tekrar aşık olup yeniden evlenirsin ve bu sefer mutlu olursun. Umutsuzluğa kapılma bence.
10 Yorumla Gayet normal. Alışmışsınız biraz. Bu da biraz yalnızlık hissine sebep olacağından sizi mutsuz eder.
Geçmiş olsun...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi düzenini kurduktan sonra ailenin yanına dönmek çok zor. Oraya alışamayacaksın hiçbir zaman. Fakat biraz ailenle kalıp kafanı dinleyebilirsin. Fakat mutlaka uzun vadede kendi düzenin, kendi hayatım ve evin olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim mutsuzum ve artık kimseyi de istemiyor insan gördüklerinden sonra bir daha evlenmektense bekar kalayım diyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatından tekrar aile hayatına adapte olmak zordur. Allah yardımcın olsun. Kendine uğraş bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılMutsuz hissettirmeni sağlayan durum ne hayatında birinin olmaması mı yoksa genel olarak hayat mı sıkıcı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılBir zaman sonra geçer mutsuz bir evliliktense yalnız mutlu olmak çok daha iyi zamanla alışırsınn
00 Yorumla
+1 yılBen de 3 sene evli kaldım geri döndüm çocuk yok evet normal mutsuz hissetmen.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı. Senin için ilk başlarda kötü gibi görünsede zamanla mutlu olacağına inanıyorum sosyalleşmeye devam
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, tanışmak isterim aynı şehirde isek.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yanlış evlilik olmasa zaten boşanmazdın yanlış evlilikten kurtulmak yeniden doğmak gibidir aslında..
00 Yorumla
+1 yılgayet normal seni çok iyi anlıyorum. ablamda boşanmıştı
00 YorumlaEvlendikten sonra aile evi insana dar gelir. Böyle hissetmen çok normal.
00 YorumlaGayet normal insanı bi durum yanında biri olması herseyını paylasma ıstegı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2:30 yıllık evlilikten sonra tek kalmak insanı mutsuz kılar
00 Yorumla Aile önemlidir 2. Bir evlilik için febri karar verme hayatın tadını çıkar kafanı dinle
00 YorumlaO kadar yaşanmışlık var normal öyle hissetmen ama ipleri salma güçlü kal daha gençsin
00 Yorumla
+1 yılHayatın kendi elinde iken birden tekrar ebeveynlerinin yanına geçmek başta bi boşluğa düşürür
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. Yqnı sonucta koskoca ıkı bucuk yıl boşa gıtmıs bır de baba evine donup kendini yuk olarak görmek var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma bunalımları normal tabiki özelliklede bir kadın için üniversite mezunu olup kendi mesleğinin olması kimseye muhtaç olmamak çok önemli
11 Yorumla- +1 yıl
En onemlisi bence
Kendine fobi oluştur işin varsa işine odaklan Arkadaşların la vakit geçir baktın olmuyor hayla sıkılıyorsun ailenle güzelce konuşup ayrı eve çıka bilirsin kendine güzel ifade edersen izin verirler diye umuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla çocukları birakcam dedin ya başına ne gelirse gelsin güler geçerim. Vicdansiz.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAy pardon başka yere yazicsktim bunu
Soran+1 yılNe oluyor anlamadım bir an
Cevap sahibi+1 yılKadının biride kocamla aram iyi değil bide üstüne hamileyim aldirmama izin vermiyo. Bunu da dogurup ikisnide babasına bırakıp gidicem yazmıştı da ona yazicsaktim pardonn🤣 .
Soruna gelirsek tabi dogal başka bir düzenden bir duzene gecmissin. Zamanla yerine oturcaktir iyi ki çocuk yapmamisin daha çok gençsin
Soran+1 yılİyi yazmışsınız 😂 öyle merhametsiz insanlar da var tabi yorum için teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHissetme bak ailen yanında saçmalama belki boşanmasan daha da kötü olacaktı belki bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığın yanlış evliliğin içinde üzüntüsü var zamanla toparlanıp guclenirsin çocukta yok seni tekrar sevecek insan çıkacaktır sadece bu süreçte sabırlı olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılkoskoca genç kızsın aile evinde yaşamak nedir ya gir bir işe sonra kendi evine çık aile evinde mutlu olan kadın var mı sanmam
12 Yorumla
Soran+1 yılResim öğretmeniyim
- +1 yıl
resim öğretmenleri beni çok severdi resmim de iyiydi konudan alakasız hep resim öğretmeni olmak istemişimdir🥺
+1 yılBence normal hayatın değişti, ne umutlarla başladığın yolculuk fiyasko ile sonuçlandı. Bu gayet normaldir. Kafanı toplamak için oyalanacak şeyler bul kendine bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlwndikten sonra insan artik ailesiyle rahat yasayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden öyle hissediyorsun anlamadım. Gittiğin yere geri dönmüşsün.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. normal bir durum. sevgiye ve ilgiye ihtiyacın var.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah anlasabilecegin birini bulursun. Çok gençsin daha.
00 Yorumla
+1 yılElbette ayrılık bir yıkımdır. Bu mutsuzlugu hayal kırıklıgı uzun zamanda sürebilir çevrene bagli ailene tekrar dönmek te zor.
10 YorumlaEkonomik özgürlüğün olsun, sen seks çağındasin 45 e kadar sinirsiz seks yap
20 YorumlaTabiki kotu bir durum sanki sıginti gibi hissediyorsun ama hissetme onlar senin ailen. Ne guzel bu donemde sana destek olmuslar
00 Yorumla
+1 yılYa elinde mesleğin birikimin birşeyin var mı bosandgin kişiden nafaka mal paylaşımı falan aldın mi
02 Yorumla
Soran+1 yılResim öğretmeniyim ekstra nafaka alıyorum. Maddi konuda sıkıntım yok
- +1 yıl
Hocam meslektaşız yalnız hissetmeni gerektrick birsy yok ailen var arkadaşların var çevren daha da gelsck ve daha özgürsün artk yakın zamanda aile evinden ayrılıp kendi hayatını kurup mis gbi yaşarsın
Evet adam gibi adam bulamazsanız öyle sürünürsünüz öyle
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var yaa
Soran+1 yılBen resim öğretmeniyim eşimde sınıf öğretmeniydi merhametli düzgün bir adamdı. Ama bizim aramızda sıkıntılar vardı. Evliliğimden pişman değilim.
Soran+1 yılSağ ol canım ben almayayım , senin ihtiyacın olursa mendilini hazır tut yanında.
Soran+1 yılBoşa duyar kasıyorsun. Cevap yazmak zorunda değilsin. Bende ağlamadım bir yere.
Mutsuzluk değil ihtiyaçlarını karşılayamadığın için
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı süreç tabi ama alışınca unutursun
00 YorumlaNormal tabi insan alıştığı hayatı yaşamı değişiyor
20 Yorumlakeşke çalışıyor olsaydın
01 Yorumla
+1 yılSınavları kazanıp o evden kurtul
03 Yorumla
- +1 yıl
Şaka yapiyosun 😊
Bende resim öğretmeniyim çünkü
Tesadüfün böylesi 😎
Soran+1 yıl:)
Tabi bir yanlışlık olur sonra rahatlatsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun?
+1 yılBekarsan tanışalım bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gececek bu günler
00 Yorumla
+1 yılAilenin yanına dönmen büyük apt*llık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi neydi?
00 Yorumla
+1 yılErken evliliğin zararları
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşandım, tekrar ailemle yaşamaya başladım. Mutsuz hissetmem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler