Görümcemi ve eltimi nasıl çatlatırım?

Ben 6 ay once evlendim ve esimi Turkiye'den alip isvicreye getirdim ve birlikte burada yasiyoruz cok sukur evimizi aldik arabamizi aldik ELHAMDÜLİLLAH cok sukur. Esim evlenmeden once ailesine cok destek olurdu yani calisirdi tum parasini ailesine verirdi. Yegenlerinin bezi olmazdi bez alirdi mamasi olmaz mama alirdi yengesi eve tasindi unitesi yoktu esim gitti aldi yani herkese esim yardim etti kiminin borcunu odedi vs vs simdi evlendik kendi ailemizi kurduk kendi yuvamiz falan var esimin ailesi benim 2 altin bilezimi istedi 7 ay sonra geri vereceklerini soylediler bende 7 ay degilde 4 ay icinde vermelerini istedim sonra bu muhabetten sonra gorumcem beni sildi, engelledi sonra eltim surekli gorumcemi ve kizinin fotograflarini paylasiyor o beni engellemeden onca oyle bisey yapmiyordu. Ama onlar surekli birbirinin arkasindan konusur. Surekli bana ayyy iste senin kocanin cok emegi var bizde, cocuklarimizda falan filan diyip beni engellemeleri, nispet yapar gibi gorumcemi paylasmalari vs vs cok sinir ediyor beni sonucta onlara bir zararim dokunmadi. Annem bana kizim sen isvicrede doup buyudum lisansin, yuksek lisansini Londra'da yaptin meslegine yukseliyor bak ELHAMDÜLİLLAH takim lideri oldun 24 yasinda evini arabani aldin onlar ne yapti? biri acikogretim mezunu uni mezunuyum diye ortalikta dolasiyr biri evinde popiş buyutur calismaz onlari seni kaldiramiyor takma kafana dedi ama ben onlari dahada catlatmak istiyorum ne yapmma lazim bu arada esim mesafesini koydu ozeliklede kiz kardesine karsi

Görümcemi ve eltimi nasıl çatlatırım?