Güzellik & Bakım Ellerimde tüyler var çok belli oluyor, nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ellerimde tüyler var belli oluyor esmerim esmer olmak çok zor cidden ağda ile alsam nasıl olur Güncellemeler+1 yıl Tüy dökücü krem daha çok ve siyah çıkarır diyorlar bunu azaltmanın yöntemi yok mu aşamalı olarak ya 😢😢 Ellerimde tüyler var çok belli oluyor, nasıl kurtulabilirim? Cevapla Ağda Soruları Tüy Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kız benim elim sandım çok benziyo 😹 fazla belli olmuyo ya sorun etme. azaltmak için doğal şeyler deneyebilirsiniz tüy azaltıcı etkisi olan 1 0 Yorumla
Zkc007 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tamam biraz kıl var ama genel olarak elin erkek eli gibi değil gayet ince ve küçük ellerin var 0 0 Yorumla
Uyebilmemkac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Esmerler de kıl tüy hel oliyor bıktık ya. Gerce ben esmer degilim açık bir bugdayim diyeyim 0 0 Yorumla
Gmznrkl5 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Lazer yaptırabilirsin ya da sarartabilirsin. 0 0 Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl ben bir sorun gormuyorum tuyler nerede? 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl boş ver kalsın öyle zaten belli olmuyor 😊 0 0 Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl sanirm biraz ama dikktli anscak bakrsna ya 0 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Lann 0 18 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Oha görüş gitmiş, yanlış oldu pardon 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sildim çok fazla hakaret vardı herkes kendini bir bk zannediyor Yorumla kuryeparçası +1 yıl İlişkiye girmek marifet sayılmamalı ve mahremiyet diye bişey kalmamış... Yorumla Soran +1 yıl Tabiki öyle ilişkiye girmek biriyle birşeyler yaşamanın neresi marifet ya da bir erkeğin sana bakması bu gurur duyulacak bir şey değil ki hele erkeğini elinden alırım gibi tabirler mahremiyet denen şey zaten yok ne erkekte ne kadında Yorumla kuryeparçası +1 yıl Allah ıslah etsin, daha fazla konuyu dallandırıp budaklandırmayalım...Gerçekten pammık gibi gözüküyo ellerin, boş ver kılı tüyü 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın bence de...Yok be erkek eli gibi valla napcam bu ellerle bilmim Yorumla kuryeparçası +1 yıl Napıyim, inandırmak için yürüyim mi 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ay yok böyle bir ele yürüyor olman da hiç inandırıcı gelmez ama teşekkür ederim görüşün için Yorumla kuryeparçası +1 yıl Lan sanane, kıllı seviyorum belki...Hadi özel den devam edelim... Yorumla Soran +1 yıl La olum manyak mısın kim kıllı sever la 😑 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ona bakarsan yılan da sevmez kimse, he manyağım anasını satıyim 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Yılanı kim seviyor ki la ben sevmem korkarım Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ben seviyorum, profil foto ma bak manyak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy oneee korktum valla bismillaAllah Yorumla kuryeparçası +1 yıl Köstebek, kirpi vs hayvanları seviyorum yanii 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Onlar da seni seviyorlardır sen onları sevdiğin için bence 🙂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yaratılanı severim, yaratandan ötürü 🥳 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Noldu tüyler? Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Ne güzel eller 0 13 Yorumla derinertaç +1 yıl Kör müsün Yorumla AgaogluBora +1 yıl @derinertaç bana güzel geldi tüyü kılından bana ne Yorumla derinertaç +1 yıl Elleri çok çirkin Yorumla AgaogluBora +1 yıl @derinertaç aynı elemi bakıyoruz yaa ben beğendim Yorumla Soran +1 yıl @derinertaç keşke böyle çirkin bir yorum yapmasaydiniz dünya hali belki sizin eliniz birgün benim elimden daha kötü bir hale gelir Yorumla AgaogluBora +1 yıl Bana mı dedin Yorumla AgaogluBora +1 yıl @derinertaç sizin elleri de görsek acaba nasıl Yorumla derinertaç +1 yıl Bunu begendiysen benim ellerime asık olursun dayı Yorumla AgaogluBora +1 yıl @derinertaç hahahah cv'si boş özgüven Yorumla AgaogluBora +1 yıl Yorumlara bakma düzgün ve güzel Yorumla derinertaç +1 yıl Yalakalık yapma simdi karıya dayıcım Yorumla derinertaç +1 yıl Zevksizsin kabullen sen de Yorumla AgaogluBora +1 yıl @derinertaç anlaşıldı sadece kendisinin beğenilmesini isgeyen bir kızçe. Senide beyenen çıkarrr dont panic Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kız benim elim sandım çok benziyo 😹 fazla belli olmuyo ya sorun etme. azaltmak için doğal şeyler deneyebilirsiniz tüy azaltıcı etkisi olan
Tamam biraz kıl var ama genel olarak elin erkek eli gibi değil gayet ince ve küçük ellerin var
Esmerler de kıl tüy hel oliyor bıktık ya. Gerce ben esmer degilim açık bir bugdayim diyeyim
Ağda olabilir evet
Lazer yaptırabilirsin ya da sarartabilirsin.
belli olmuyor hanım efendi...
ben bir sorun gormuyorum tuyler nerede?
boş ver kalsın öyle zaten belli olmuyor 😊
sanirm biraz ama dikktli anscak bakrsna ya
Ben tüy göremiyorum 🙄
Tüy dökücü krem de alabilir sin
Lann
Oha görüş gitmiş, yanlış oldu pardon 😂😂😂
Sildim çok fazla hakaret vardı herkes kendini bir bk zannediyor
İlişkiye girmek marifet sayılmamalı ve mahremiyet diye bişey kalmamış...
Tabiki öyle ilişkiye girmek biriyle birşeyler yaşamanın neresi marifet ya da bir erkeğin sana bakması bu gurur duyulacak bir şey değil ki hele erkeğini elinden alırım gibi tabirler mahremiyet denen şey zaten yok ne erkekte ne kadında
Allah ıslah etsin, daha fazla konuyu dallandırıp budaklandırmayalım...
Gerçekten pammık gibi gözüküyo ellerin, boş ver kılı tüyü 😂😂
Haklısın bence de...
Yok be erkek eli gibi valla napcam bu ellerle bilmim
Napıyim, inandırmak için yürüyim mi 😂😂😂
Ay yok böyle bir ele yürüyor olman da hiç inandırıcı gelmez ama teşekkür ederim görüşün için
Lan sanane, kıllı seviyorum belki...
Hadi özel den devam edelim...
La olum manyak mısın kim kıllı sever la 😑
Ona bakarsan yılan da sevmez kimse, he manyağım anasını satıyim 🤨
Yılanı kim seviyor ki la ben sevmem korkarım
Ben seviyorum, profil foto ma bak manyak 😂
Ayyy oneee korktum valla bismillaAllah
Köstebek, kirpi vs hayvanları seviyorum yanii 😂😂😂
Onlar da seni seviyorlardır sen onları sevdiğin için bence 🙂
Yaratılanı severim, yaratandan ötürü 🥳
Noldu tüyler?
Ne güzel eller
Kör müsün
@derinertaç bana güzel geldi tüyü kılından bana ne
Elleri çok çirkin
@derinertaç aynı elemi bakıyoruz yaa ben beğendim
@derinertaç keşke böyle çirkin bir yorum yapmasaydiniz dünya hali belki sizin eliniz birgün benim elimden daha kötü bir hale gelir
Bana mı dedin
@derinertaç sizin elleri de görsek acaba nasıl
Bunu begendiysen benim ellerime asık olursun dayı
@derinertaç hahahah cv'si boş özgüven
Yorumlara bakma düzgün ve güzel
Yalakalık yapma simdi karıya dayıcım
Zevksizsin kabullen sen de
@derinertaç anlaşıldı sadece kendisinin beğenilmesini isgeyen bir kızçe. Senide beyenen çıkarrr dont panic
Lazere git
Bacakta var mı
Tırnakların uzunluğu çok güzel
nerede tüy?
Cımbız
Ahdaaa