Mesela küçük çeri domates ya da normal küçük bir domatesi ikiye böl kararan yere oval dairesel çizerek 10-15 dakka ovala sonra çıka orayı öteki elinle karşılaştır renginin ilk kullanımında bile açıldığını göreceksin günlük yap bunu ayrıca ikinci tavsiye vereyim sana mikro fiber kese al ama mikrofiber o her renkli kese olacak duşta vücudun yumuşayınca sabunsuz kuru kese yapacaksın ölü deriyi atacak bunuda herkes banyo yaptığında yap eski haline dönecek akşam yatarkende vazalin sür yat tamam bunun üçünü yap eski haline döner bu sadece el için değil yüz hariç bütün vücunda kararan yer varsa oralarada uygulayabilirsin.
Rica ederim dene bunları boşyere fazla para verip gereksiz açıcı şeyler alma birde eline alkollü şeyler ya da kolanya sürüp güneşe çıkma onlar bu şekilde nasır gibi karartır aklında olsun.
Sonradan olan bir şey ve sadece elimin üst kısmında var yan kisimlarindan itibaren keskin bir renk geçişi var zaten iç kısım buğday üst kısım kararmış durumda
Güneş kararması olduğunu pek sanmıyorum aslında çünkü güneş kararmasından da koyu bir renk. Çok temizlik delisiyim acaba temizlik ürünlerinde birileri mi böyle yaptı bilemedim
Nemlendiriciyi alacağım şu an bir peeling ürünü kullanıyorum o bittikten sonra dediğin Eyüp Sabri Tuncer marka ürünü de alacağım ilgin için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Domatesi ikiye böl yarısını o kararan yere dairesel çizerek ovala günlük yap bunu renginin açıldığını göreceksin.
Tam olarak nasıl uygulanıyor peki bir de ne kadar bekleyeceğiz
Mesela küçük çeri domates ya da normal küçük bir domatesi ikiye böl kararan yere oval dairesel çizerek 10-15 dakka ovala sonra çıka orayı öteki elinle karşılaştır renginin ilk kullanımında bile açıldığını göreceksin günlük yap bunu ayrıca ikinci tavsiye vereyim sana mikro fiber kese al ama mikrofiber o her renkli kese olacak duşta vücudun yumuşayınca sabunsuz kuru kese yapacaksın ölü deriyi atacak bunuda herkes banyo yaptığında yap eski haline dönecek akşam yatarkende vazalin sür yat tamam bunun üçünü yap eski haline döner bu sadece el için değil yüz hariç bütün vücunda kararan yer varsa oralarada uygulayabilirsin.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim
Rica ederim dene bunları boşyere fazla para verip gereksiz açıcı şeyler alma birde eline alkollü şeyler ya da kolanya sürüp güneşe çıkma onlar bu şekilde nasır gibi karartır aklında olsun.
Tamamdır aklımda tekrar teşekkürler
Geçmiş olsun rica ederim
Ten renginizden kaynaklı sanki esmer misiniz veya sonradan mı oldu
Sonradan olan bir şey ve sadece elimin üst kısmında var yan kisimlarindan itibaren keskin bir renk geçişi var zaten iç kısım buğday üst kısım kararmış durumda
Elinize güneş kremi kullanın. Etkilenmiş güneşten demek ki
Güneş kararması olduğunu pek sanmıyorum aslında çünkü güneş kararmasından da koyu bir renk. Çok temizlik delisiyim acaba temizlik ürünlerinde birileri mi böyle yaptı bilemedim
Yapısal olarak kuru mu?
Normalde çok kuru değil
O koyu kısımlar kuru mu?
Evet o kısımlar kuru mesela nemlendirici sürüyorum 5 dakika sonra aynı hatta kaç farklı ürün denedim sonuç yine aynı çabucak ürünü emiyor yine kuruyor
Bekle ürün önercem
https://images.app.goo.gl/HisFYp8iDyQy3o7d7 el ve vücut yazılı şöyle bi peeling her duştan sonra (haftada toplam 2 kez) 1 dakika boyunca masajla eline uygula https://images.app.goo.gl/JdA9xL3xmZ5h3uyy9 hangisini yanında rahat taşicaksan onu al elinde kuruluk hissettiğinde bol bol sür ve bol su iç cildiyeye görünmeyi unutma 🌸✨️
Nemlendiriciyi alacağım şu an bir peeling ürünü kullanıyorum o bittikten sonra dediğin Eyüp Sabri Tuncer marka ürünü de alacağım ilgin için teşekkürler
Bsnim kullandığım peeling var felaket iyi nemlendiriyor bi de o avokadolu krem felakey iyi nemlendiriyor
şu an kullandığım peeling çok iyi duş sonrası nemlendirici kullanmaya bile gerek bırakmıyor bu bitince senin dediğini alacağım
Tamam büyğk ihtimal aynı peelingi kullanıyoruz