Diğerinde foto koymayı unutmuşum şimdi tekrar atıyorum. ellerim için ne yapabilirim lütfen yardım edin. çok utanıyorum ellerimden hem kırışık hem büyük hem parmaklarım yamuk ne yapabilirm😔😕
Tırnakların gayet düzgün, çok iyi. Sadece derin biraz kuru onu da peeling ve iyi nemlendirmeyle halledebilirsin. Parmaklardaki yamukluk da herkeste var yani kalem tutmaktan vs. oluyor, kötü duran bir durum yok. Elin sadece kemik yapısından dolayı biraz kaba duruyor olabilir, bileklerin ince değil ama bakım sayesinde herkes güzel ellere sahip olabilir, en azından olduğundan çok daha iyi gösterebilir. *Gecen bol olsun.*
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim bir de ellerimde ki kırışıklıgi geçirebilir miyim? bide fotodan oyle galiba ama bileklerim çok incedir. Eller büyük bilek ince olunca da bir tuhaf duruyor
Ah biz kızlar bu takıntılarııı şimdi bak git bir bebek yağı al içine biraz tuz dök sonra ellerini bununla ovuştur 10 dk sonra yıka haftada bir yap kırışıklıklar gider daha kanlı canlı durur birde eğer biraz kilon varsa onu ver ellerin incelir kaba hissediyorsan o iner
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
cooook tesekkir ederiim biraz kilom var evet 172 boyunda ve 64 kiloyum ama versemde incelecegini sanmıyorum çünkü ellerim tombis değil kemik yapım çok kalın tek çarem şu kırışıklıgin gitmesi yorumun için gerçekten teşekkür edrim ❤
Ellerin gayet hoş ama illa bir şey söyliyceksem şöyle yap bir kabın içine 2 yemek kaşığı yağ dök içine 1 yemek kaşığı da şeker dök eline ovalayarak sür pamuk gibi olur.
Çok teşekkür ederim 😁😂 ama ellerimi hiç sevmiyorum erkek eli gibi. parmaklarım yamuk kırışık kalın hiç güzel değiller. Ne kadar araştırsam da bir şey bulamadım. son çare buraya geldim. Tesekkur ederim tekrardan çok iyisin 😍❤❤
ya ellerin kırışik degil sadece ten rengin biraz koyum tirnaklarin da duzgun duruyor. rahatsiz oluyorsan kuafore git manikur yaptir ya da ellerine kremler sur bakim yap sen de daha rahat hissedersin
hepiniz gerçekten çok iyisiniz. çoğu kişi güzel demiş ama iyi olmadığını biliyorum. yorumu erkeklere kapattım çünkü saçma sapan şeyler yazıp moralimi bozacaklarini biliyordum. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız kırmadan yorum yaptığınız için ❤❤
En İyi Cevaplar