Merhaba iyi geceler annem benim yatılı işte çalışmamı istemiyor cok kavga ediyoruz napabilirim?

Annemle çok kavga ediyoruz yatılı işte başına bir şey gelir diyor ekmek parasıni ben kazanıyorum babam abim yok babam annemi yıllar önce aldattı annemde babama tekmeyi vurdu bütün kızlarının boğazına sarılıyordu babam korkutuyordu erkek kardeşlerim bakmıyor sağlık sorunlarım oldu annem bosanirken benim eğitim hayatımı göz önünde bulundurması kalktı gitti mimam nikahiyla evlendi sonra o da resmi nikah yapmayinca geri döndü ablamlar ise o dönem evdeki herseyimizi götürdüler evliler buzdolabı gibi genel ihtiyacı olan ürünleri satıp yediler diğerlerini evlerine koydular ben bekarım bu kadar sorun bana fazla annem çok kavga çıkartıyor babam kardeşime beni dovdurttu geçen sinir krizi geçirdim bardak kırdım bana dedi ki evde bir daha bişey kirarsan eğer seni yerden kalkamicak derecede kemiklerini kırar seni ozel hastahanede deli raporu alırız dediler halbuki bütün bunlardan dolayı almıştım bunlar aklıma geldikçe calisamam gibi geliyor tekrar hayata başlamam gerekiyor 27 yaşındayım

Güncellemeler
+1 yıl
Müge anliya çıkarım diye tehdit ettim hepsini ensin bir kız cikmisti miras için peşine düştüler annem oturup kalkıp beddua etti
Merhaba iyi geceler annem benim yatılı işte çalışmamı istemiyor cok kavga ediyoruz napabilirim?