Güncellemeler
+1 yıl
Müge anliya çıkarım diye tehdit ettim hepsini ensin bir kız cikmisti miras için peşine düştüler annem oturup kalkıp beddua etti
Annemle çok kavga ediyoruz yatılı işte başına bir şey gelir diyor ekmek parasıni ben kazanıyorum babam abim yok babam annemi yıllar önce aldattı annemde babama tekmeyi vurdu bütün kızlarının boğazına sarılıyordu babam korkutuyordu erkek kardeşlerim bakmıyor sağlık sorunlarım oldu annem bosanirken benim eğitim hayatımı göz önünde bulundurması kalktı gitti mimam nikahiyla evlendi sonra o da resmi nikah yapmayinca geri döndü ablamlar ise o dönem evdeki herseyimizi götürdüler evliler buzdolabı gibi genel ihtiyacı olan ürünleri satıp yediler diğerlerini evlerine koydular ben bekarım bu kadar sorun bana fazla annem çok kavga çıkartıyor babam kardeşime beni dovdurttu geçen sinir krizi geçirdim bardak kırdım bana dedi ki evde bir daha bişey kirarsan eğer seni yerden kalkamicak derecede kemiklerini kırar seni ozel hastahanede deli raporu alırız dediler halbuki bütün bunlardan dolayı almıştım bunlar aklıma geldikçe calisamam gibi geliyor tekrar hayata başlamam gerekiyor 27 yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence polise git durumu anlat yani. Eger yapamam bu evde kalmaliyim diyorsan bir suru is sitesi ve uygulamasi var oralardan kendine uygun bir is bulabilirsin belki
Ben onların benim paramı yemesini istemiyorum ehliyet alıp araba alıp kendi işimi kuracam
Şiddet varsa polis var kardeşim yardımcı olurlar muhakkak ya da hiç dayanamam diyorsan kaç Kurtul rahayltla ne olabilir ki daha fazla
Sonu öyle olcak gibi duruyor yapabileceğim bişey yok
Yani anlattıklarına bakılırsa tek çare o gibi dikkatli ol derim
İnşallah sağ saglim çıkarım bu işten
İnşallah hakkinda hayırlısı
Sıkma canını lütfen umarım her şey yoluna girer
Teşekkür ederim
Ne iş yapıyorsun nerede çalışıyorsun
Daha ise başlamadım
Calistigin yer nasil bi yerde
Bende daha yeni gideceğim bir ev temizlik yemek bu tarz ihtiyaçlari karşılayacam ben yapicam yani
Ablam yapıyor o dul olduğu için sorun yok ama ben bekarrsam problem
Ee kalma ne alaka
Yatılı iş çünkü yaşlı çift var
Annenin mantigi ablam bozuk zaten birsey olmaz ama senin bozulmani istemem
Aynen öyle sorunlu kaç kere pskiyatriye yolladım annemi artık bu durum canımı sıkmaya başladı
Yasli ciftten haric bozabilecek birisi varmida seni
Çok kurgu var kafasında
Yazsana bi bana
Maalesef profilim gözüksün istemiyorum
İcin rahat olsun ikimiz anonimiz sadece