Kaynanamla yaşıyoruz çok kavga ediyoruz sıgıntı gibiyim napmalıyım?

Biz evlenmek için kaçtık eşimle beni istemediler ilkten çünkü öncesinde başka biri tarafından tecavüz edildiğim için ama eşim bunu biliyordu ve sorun etmiyordu sonrasında ikna oldular falan evlendik ama ayrı eve çıkamadık kaynanamla kalıyorum şu an 7 aylık hamileyim 7 aylıkta evliyim aşırı takıntılı bir kadın ve herşeyi sorun ediyor çok agır ve kötü bir hamilelik geçiriyorum stresten dolayı ile zamanlar çok kanamam oldu düşük tehlikesiyle 7. aya kadar geldim şu an 1 buçuk aydır sadece yatıyorum yürüyemiyorum çünkü çok sancım var bebek dogum kanalına girdiği için doktor yaşamayabilir sadece yat dedi tuvalete bile çok sık gitme dedi ki zaten tek başıma odadan odaya bile geçemiyorum 1 buçuk aydır öncesinde de yürümem aşırı zordu çok kanama yaşadım 11 kere ara ara hep kanamam oldu zorlandığım için hep temizlik yaptırıyor ve hastalık derecesinde takıntılı yemek falanda yaptırıyordu ben yemiyordum çogu zaman çünkü çok mide bulantım oluyordu yemek kokusundan çok tiksiniyordum yemeği yapana kadar 5 6 kere kusuyordum şu 1 buçuk aydır yemek yapmıyor pazartesi yemek yapıyorsa o yemek cumaya kadar yeniyor kocaman bir tencereyle yapıyor evdede kimse yemek yemiyor 4 kişiyiz hepsi çalışıyor evde tekim en erken kaynanam geliyor oda 10 da geliyor çogu zaman gezmeye gidiyor iş çıkışı eşimde işten eve gelmesi 12 buçuğu buluyor ben yemek yaptığım zamanlarda günlük yemek istiyordu 3 4 çeşit kendisi bir hafta aynı yemeği yediriyor temizliği hafta sonuna bırakıyor bir ton laf yapıyor bugün eşim işe gitmeden önce ben bayıldım eşimde işe gitmedi telefonda söyledi siz ikinizde yatın para getirmeyin ben size bakarım size bakmak zorundamıyım ben ne bok yiyorsanız yiyin eve alışveriş bile yapmıcam kendiniz yapın yiyin dedi nasıl yapıyorsanız beni ilgilendirmiyor dedi zaten eve hiç alışveriş yapmıyor evde peynirden başka bişe yok yemek zaten yapmıyor ben kendi annemden para isteyip bişeyler alıyorum bazende eşim veriyor alıyor onda olunca 7 bin maaşı 5 bini eve veriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bin lira borcuna gidiyor bin lirayla ay sonunu getirmeye çalışıyoruz bebegin eşyaları doğru düzgün alınmadı bile napıcam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrı eve çıkmak istiyorum ama eşim şuanda olmaz geçinemeyiz diyor ama bu şekildede kaldıramıyorum annesinin sözlerini
Kaynanamla yaşıyoruz çok kavga ediyoruz sıgıntı gibiyim napmalıyım?