Sürekli benimle tartışmak için bahane arıyor resmen. Her hareketim gözüne batıyor. Bağırarak konuşuyor. O benimle kavga ettikçe bende karşılık veriyorum sessiz kalmıyorum. Babanem ve babam sen alttan al sen sakinliğini koru diyor. Ben neden sakin olmak ya da alttan almak zorundayım? Büyük olan o değil mi? Onun daha anlayışlı olması gerekmez mi? Ve kavga ettiğimiz şeyler o kadar küçük ve saçma şeyler ki. Her kavga da da bir tane kuşum var onu evden atmakla tehdit ediyor ben daha da çıldırıyorum. Kötü bir şey yapıyor olsam haklı diyecegim. Ama kavga çıkardığı sebepler o kadar saçma ki nasıl üstesinden gelicem bu durumun biriniz çare olsun. Yabancı birinin fikirlerine ihtiyacım var.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşına al deki bak seni seviyorum ama bu yaptıkların hiç hoş değil ya bu sorunu çözelim ya da sen bana karışma ya da ben sana karışmam
ya da şöyle bak bu tür olaylar hoşuma gitmiyor seni seviyorum birbirimizin kalpini kırmadan birbirimizi idare ederk sorunu halledelim
Aslında böyle bir konuşma yapmıştım bu şekilde değil ama buna benzer bende suç bulmaya başlamıştı beni kötüleyip durdu senin yüzünden kavga ediyoruz senin yüzünden şöyle böyle senin yüzünden babanla da kavga ettik deyip duruyor. Eve onu seviyorum ama bu kavgalardan o kadar bıktım ki sadece huzur istiyorum
Evdeki huzur için ya bakara suresi oku ya da dinle çok iyi gelecek eve çünkü evdeki şeytanlar kaçıp eve huzur gelir evde bakar süresi lütfen yap
Babanem her gün okuyor ama kavga yine aynı yine aynı değişen bir şey olmuyor
İmtihandayiz herkesin imtihanı farklı ama dua etmekten başka çare yok
Bu sikintinin altında bir kolaylık vardir
Nasıl yani
Bu zorlukların altında bir kolaylık vardır yani şer olaylarda bir hayır vardır Allah bilir Allah yönel belki duanı bekliyor ben bilemem Allah bilir duadan başka çare yok
Öyle
Sapret imtihan geçek
"Senin anney evde seks yapmak istiyoruz mutfakta oturma odasında balkonda... Bir toparlan yollan da biz de hayatımızı istediğimiz gibi yaşıyalım artık " demek istiyor. Adamların seksüel manifestosunu bozguna uğratıyorsun demek ki.
Bence birini bul evlen ya da başka eve çık arkadaşlarınla vs... Diğer türlü çook uzar bu durum. hayatını zehir eder.
Emin değilim bundan çünkü bize babanem geliyor her kış 5 6 ay kalır gider. Ona da gelme falan demiyor. Ayrıca şu an çocuk yapmaya çalışıyorlar. Ve 9 yıldır aynı evdeyiz 9 yıldır da aynı mevzular
Mevzu şudur belki " sen eşek kadar olmuşsun... Yoldan çekil de yeni bebeye yer açılsın azcık " + babanen 5-6 ay geliyor. Sen 12 ay 7/24 ordasın. Bir de bir erkeğin en alfa en maskülen odun yarması erkeğin bile kırmızı çizgisi kendi öz annesidir. O kadın gelmesin dediği anda çifte uçan tekmeyi yer kapı istikametine doğru eğer ki baban nonoş değil ise... Fakat aynı şey Yetişkin yaşlarına gelmiş evlatlar için geçerli değil. Üvey annen yuvada ki yetişkin olmuş kuşu yuvadan iterse bir şey demez. Üstelik yetişmiş kuşun tüneğine yeni bir yavru gelmesi pilanlanıyorsa... Uçmaya hazır olsun iyi edersin.
Sonda ki kuş örneğinizi anlamadım daha basitçe anlatabilir misiniz?
Aslını bilemem ama benim gözümde şöyle bebeğine bakmamı babanemle ilgilenmemi evi temizlememi her şeyi benim yapmamı istiyor gibi hissediyorum ben.
Babanla konuş bu konuyu onun tavrı senin geleceğini belirleyecek
Biliyor zaten farkında. Konuştuğumuz da da bende sıkıldım bu durumdan ama idare et yapcak bir şey yok diyor
Karşısına çıkıp o mu ben mi dememi istemiyorsan bu duruma çözüm bul diyerek uyarman lazım artık gidebileceğini düşünmeli çünkü baban getirdi onu senin başına
O zaman kötü ben olurum karısını çok seviyor. Ayrıca beni de çok seviyor ama birbirlerini de çok seviyorlar bu sevgiyi bozmak istemiyorum
Evet babam getirdi ama babamın kötülüğünü istemiyorum bu saçma sapan kavgalar yüzünden
O zaman karşılık ver sende ezdirme kendini hakkını her zaman savun
Evet ezdirmiyorum savunuyorum kendimi ama babanem sen sakin ol onun dediklerini yap ağırdan al diyor. Sonra benim şekerim düşüyor kavga etmeyin diyor bana sanki kavgayı ben çıkarıyor muşum gibi
Sen öyle alınmışsın babannenin öyle demesi kavgayı senin çıkarttığın anlamına gelmez seni daha samimi bulduğu için sana rahatlıkla söyleyebilir, yani hiç anlaşamıyor musunuz
Anlaştığımız zamanlar oluyor ama sonra iki dakka sonra laf sokuyor kendince ben yine deliriyorum durduk yere ne bu bana kinin diye. Ne güzel oturuyoruz bir şey diyor benim yine bütün mutluluğum uçup gidiyor çok sinirleniyorum. Orta da hiç bir sey yok bak. Babanem konusun da da düşününce mantıklı geldi büyük ihtimal beni çok sevdiği için öyle diyor. Üvey anneme hiç bir şey derken duymadım ama
Oda oğlu için katlanıyordur çünkü torunlar baş tacıdır bide seni çok sevdiğini belli ediyorsa babannen üvey annede aşırı kıskançlık olabilir oda sana satışıyordur. Bu kadar seni kızdıracak ne söylüyor
Ben napayım peki ben anne sevgisi görmeden annesiz büyüdüm o yine annesiyle babası yanında büyüdü. Benim ikisi de yoktu sonradan oldu. Bunu da kıskanmasın Allah aşkına. Beyinsiz, işe yaramaz, kilomla sürekli dalga geçmesi, çok bilmiş, ukala, senin yüzünden babanla sürekli kavga ediyoruz, git kurtulayım senden, makyajla çirkin yüzünü mü kapatıyorsun, kuşu dışarı çıkarma başkasına veririm ya da atarım valla dışarı, bi işi de düzgün yap, senden bi bo. k olmaz, pislik, çok pissin, çok dağınıksın, iğrenç olmuş üstündekiler, bana şunu ver şunu yap getir götür yap tut sürekli emir etmeleri ve bunu normal bir ses tonuyla söylemiyor. Bunun gibi daha bir çok şey. Ve dediği şeyleri hakketsem yemin ederim sesimi çıkarmayacağım. Ben karşılık verince de huzur bozan oluyorum.
Ve iğneleyeci lafları var bi de. Laf sokuşturmaya çabalamaları
Babannende üzülüyordur sen kendine başka yol çiz bence çok iğneleyici konuşuyor ben olsam döverim kesin 😅 Allah sana sabır versin işin zor gerçekten
Evet aklımda ayrı eve çıkma planları var ama bi umut olur ya insanın için de onu deniyorum işte 🙂
Kiralar bu kadar yüksek olduğu sürece işin zor gerçekten
Öyle bir şey yapsam evden atar beni babama da yalan yanlış şeyler anlatır kesin babam da beni dinlemez öyle küs kalırız
Evlencen o zaman evlenirsen destek çıkar sana üvey annen gitsin diye ☺️
Evet doğru işe girip düzenli bir işte çalışıp birikim yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olcak. Yazdığın için sağol derdimi dinledin teşekkür ederim
Rica ederim ne demek kafa dağıtabildiysen mutluluklar dilerim 🙏🤗
Aday yok maalesef daha 18 yaşındayım çok var o işlere