Sevgilimle hep kavga ediyoruz?

Merhabalar. 8 aylık bı iliskim var. İlklerde çok anlayışlı ılımlı kafa dengiydi. Zamanla çok değişmeye başladı. Eskisi gibi değil. Sürekli kavga ediyoruz. Eskiden alttan alan adam şimdi almyor kavga uzadıkça uzuyor. şu an kendisi askerde ama en ufak biseyi çığ haline getirip büyütüyor. Onu zaman zaman aldatacagimdan ona bı hata yapacagimdan korkuyor. Bugün arkadaşımla gezmeye gittim sevgilisi de geldi çok kıskandı ben erkek istemyorm yanınızda dedi. Sırf ben o an onlarla gezmek istediğimde o gitme demesine rağmen gittim diye lafını dinlemedim diye sinirlenmiş. Ergen gibi davrandı bende ayrılmak istedim. Ona karşı içimde bişey yok sanki. Mesaj atıyor heyecanlanmiyorum ama yanmdayken mutluyum onu sevip sevmedigime emin değilim sanki soğuyorum gibi. Ama onsuz da olmuyo onsuz kendimi eksik hissediyorum kimse beni onun kadar önemsemez sevmez. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin kafayı yemek üzereyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılmak isteme sebebim sürekli kavga etmemizden dolayı. Çok yipraniyorum tahammülüm yok akşam dışarda gezmemi istemyor eve çok geç te gitmiyorum beni eve kadar bırakıyorlar
Sevgilimle hep kavga ediyoruz?