Arkadaşlar sevgilimi çok seviyorum ama sürekli kavga ediyoruz artık ben çok sıkıldım bu durumdan ve her kavga edisimizde kavgada asiri sinirlenince kolumu sıkıyor dun yine kavga ettik duvara yumruk attı ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum çok seviyorum napmaliyim lütfen bisi soyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
Ben de sen duvara yumruk atamazsın dedim sanane a*nako**m sana mi vuruyorum dedi ilerde onu da yaparsin dedim ve korkuyorsan ayril ozaman dedi
Ilk zamanlarımızda bu beni hiç kiskanmazdi bende kıskandırmak için bisiler yapiyodum hiç takmıyodu bile sonradan her kavgada işte onları söylüyor falan Şu an için soylicegi hiçbir şey yok yapmıyorum çünkü
İlişkinin ilk ayları yaptığım şeyleri takmiyordu simdi artık kavga edisimizde her şeyi söylüyor ve nerdeyse her şiddetli kavgamız kıskançlık üstüne oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen buna göz yummaya devam ettikçe o her geçen gün daha kötüsünü yapacak
Göz yummuyorum tabiki canım napiyorsun birak falan diyorum o da sakinleştikten sonra cidden farkında degilim o kadar canını yaktığımın falan diyo
Ger@@zekali
allah sabır versin sisss
Tskkrler tatlim
Ayrılın. Sevgiliyle kavga mı olurmuş. Siz man. yakmısınız :)
Valla oluyor canım kavga da öyle temasli değil yani öyle olsa zaten ayrilirim
Sözlüde çekilmez. Uğraşma
Yani evet ama kafam karışık işte..
Kafan karışıksa bu durumda sende en az onun kadar man. yaksın. Bari siz kızlar aklı başınızda olun. uzak durun şu tiplerden.
bir şey söyleyince yapmayacagin birşeyi neden söyleyin diyorsun
Yapmicagimi nerden biliyorsun:)
Ayrılmak istediğini ama yapamadığını kendin söylediğin için biliyor olmam gayet normal
Cok mantıklı bir yorum alsaydım düşünebilirim ayrilmayi sabit fikirli değilim canım
Mantıklı bir yorum alman için senin mantıklı harekrt etmen gerekir
Ayrıl şiddete meyilli
Evet biliyorum 😣😔
Zaten böylelerini seviyosunuz ben anlamadım nasıl psikoloji
Ya öyle her hareketi de şiddet değil ya abartmayalım sinirlenince sadece
Bana ciddi anlamda vursa ayrilirim zaten direk
Durduk yere yapmaz zaten sinirlenince yapar 😄 önemli olan sinirliyken sana nasıl davrandığı
Ayrılırsınız yakında
Kac kere ayrılma noktasına geldik ayrılmadık ayrılamıyoruz bir türlü kddodkkskksd
Sonu gelir elbet
Hic sanmıyorum ama bakalım nasip
Benim de öyleydi oradan biliyorum
Seninki Nasildi
Ayrılıp tekrar barışılan bir ilişkiydi
En sonunda nasil ayrildiniz
Uzun ya
Seviyorsanız neden kavga ediyorsunuz saçma
Kiskanclik
O seni seviyor ise başkasına bakmaz sende kıskanmazsın
Zaten benden değil ben de kıskancım ama o kiskaniyor ve kavga benim yuzumden çıkıyor ama eski yaptığım şeyleri yüzüme vuruyo
Seni nende kıskanıyro senmi bakıyrosun etrafa o zamna cocuk haklı :d
Ilk zamanlarımızda bu beni hiç kiskanmazdi bende kıskandırmak için bisiler yapiyodum hiç takmıyodu bile sonradan her kavgada işte onları söylüyor falan Şu an için soylicegi hiçbir şey yok yapmıyorum çünkü
Hak ediyorsun :)
Ayrıl
Kavga sebebi ne kıskançlık mi aldatma mi borcunuz ne
İlişkinin ilk ayları yaptığım şeyleri takmiyordu simdi artık kavga edisimizde her şeyi söylüyor ve nerdeyse her şiddetli kavgamız kıskançlık üstüne oluyor