Çapraz bağlarımda yırtık varmış ve annem benden çalışmamı bekliyor?

Arkadaşlar bazı durumlar ve o durumlar hakkında söylenen bazı sözler vardır içteki her şeyi koparır atar. Özünde iyi bi insan kelimesi fayda etmez. Bu hafta çapraz bağlarımın yırtık olduğunu öğrendim hatta aylardır yırtıkmış ve haberim olmadan çalışmışım, öğrenince ise bi korku geldi ve kendimi riske atmak istemedim. Dün anneme bu durumu açıkladım bana dediği şey şuydu “bu zamana kadar çalıştın yine çalış” ahdahsh ben de ona “o zamanlar bilmiyordum şimdi biliyorum” dedim. Neyse bugün evin 4 duvarı arasında dönüp durdum maddi gücüm de yok nasıl ameliyat olucam falan filan diye bir sürü şey aklıma geldi. Neyse akşam vakti annem geldi “ne yaptın bugün” dedi. Ben de “hiç, sadece hayal kırıklığı ve umutsuzluk içindeydim” dedim. Bana dediği şey “ne zamandır çalışıyorsun, sağlamsın” hhhshdh ne diyim. Gitmeyi kafaya koydum, hemen uzaklaşmayı ancak tüm paramı borç ödemeye yatırdım, şu an çalışmak kritik sadece içimi dökmek için buraya yazdım ama şunu da eklemek istiyorum bana yıllardır ev ahalisi neden bize karşı soğuksun, neden böyle biri oldun diyor, ben ne anlatayım ki, neyi kime anlatayım.
Çapraz bağlarımda yırtık varmış ve annem benden çalışmamı bekliyor?