Tatilde 2 alkollü erkeğin sözlü tacizine uğradım jandarmaya haber verdim ama bir işe yaramadı ne yapmalıyım?

Plajda ailemi beklerken 2 alkollü erkek laf atıp sürekli rahatsız etti beni ben de uzaklaşmaya çalıştım bağırdım yanıma gelmeye çalıştırlar ve en kötüsü de kimse yardım etmedi ben bağırdım küfür ettim beni tehdit ettiler ve en son bir kız arkadaşlarını çağırıp yardıma geldi gerçekten o kadar duyarsız bir ülke olmuşuz ki onu o gün anladım. Jandarmayı aradım gelip aldılar ama avukatı vardı be yalancı şahit tuttu ve telefonda birini arayıp önemli bir şey yok çok az bir işim var gelicem dedi jandarmalar şikayetçi olma bir şey çıkmaz olan sana olur dediler suçlulların her koşulda suçsuz çıktığı adaletin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz çok acı ama kendime şu dersi çıkardım ne olursa olsun böyle bir durumda videoya çekmek gerekiyor çünkü kimse sana şahitlik etmiyor uğraşmak istemiyor ve korkuyor artık öyle bir devirde yaşıyoruz maalesef

Tatilde 2 alkollü erkeğin sözlü tacizine uğradım jandarmaya haber verdim ama bir işe yaramadı ne yapmalıyım?