Ben şoka uğradım titredi tüm vücudum. Ne yapacağımı bilemedim. İlk baş bağırdım sövdüm. Baktım metrodaki kimse ses çıkarmadı. Beni sakinleştirdiler. Ben boğazına yapışıp 3 kere vurup avcılar durağından kapıdan fırlattım milletin üstüne
Emniyet beni aylarca uğraştıracak

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sadece polise gidip şikayetçi olabilirsin. O an bir şey yapamıyorsun zaten şoka giriyorsun haklısın. Geçmiş olsun umarım hak ettiğini bulur o ş*refsiz
❤️🩹❤️🩹🙏
Bu daha çok afganistan gelmiş özbeğe benziyor veya belki de türkmendir
Lütfen beğenir misiniz soruyu
Polise gidip şikayet edeceksin burdakiler ne yapabilir ki bu arada geçmiş olsun ❤
Kötü tecrübeni anlıyorum, ama elimizden bir şey gelmeyecek. Eğer biraz olsun seni rahatlatacaksa, o tacizciye kötü dualar edebilirim.
Soruyu beğensen bile yeter öne çıksın. Benim canım çıktı ağlamaktan başkasına olmasın
Twitter'da falan paylaş, malum adalet orada işliyor artık bu ülkede
Lütfen beğenir misin öne çıksın. Canım çıktı ağlamaktan dağa taşa anlattım ya
Mal mal Türk mü Afgan mı onu tartışıyor millet. Bunları ülkeye alanlar kadar bu millet de suçlu işte baksana pısırıklıklarına
Valla öyle metrodakilerde m. al mal baktı. Sessiz sessiz destek oldular sözde erkekler... ya adamın gülüşü gözümüm önünden gitmiyor canıma kıyma derecesine geldim
maalesef pısırık korkak bi millet olduğumuz için bu yaşananlar çoğunlukla. Yakında adamlar milletin önünden karısını kızını alacak nasıl olsa ses çıkaran yok
Öyle maalesef. Twiti hazırladım önerdiğiniz hastag var mıdır öne çıksın
Ben Twitter'dan anlamam ama ülkemde mülteci istemiyorum gibi tag'lar atabilirsin
Senin iftiran olup olmadığını nereden bileceğiz lan, kamera kaydı getir
Benim kuzenimi ne ifşa etme lna özürlü sadece
Öldür
Türkmen bu
Her ne bksa
Türk yani afgan değil
Lütfen beğen çne çıksın başkasının başına gelmesin
Sapık olduğu gerçeğini değiştirir mi kardeşim odaklandığın noktaya bak
@Ergun7741 aynen öyle
@Ergun7741 Afgan dediği için belirttim sapıktan bol ülkede ne var önce cümlede anlatmaya çalıştığımı öğrenin, okuduğunuzu anlamaya çalışın
Tamam da Afganlar da çekik gözlü, her çekik gözlü Türkmen mi? Yine de odak noktası bu değil konunun ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Bunlar ve Suriyeliler ülkeye dadandığından beri artmadı mı bu olaylar kimse inkar edemez
@Ergun7741 Bilader ne boş yaptın awq ülkede ki cahil ve herbokolog cesaretine patlıyorum resmen
@/dertpaketedition boş yapan sensin. Ben ne sormuşum sen ne cevap veriyosun konu o mu adamın ne halt olduğu mu önemli
Valla birader boş yapan sensin. Bi gün sanma ki sana ya da bi yakınına da bunlardan zarar gelmeyecek. Anca o zaman mı gözünüz açılacak anlamıyorum gelmiş adamın soyu şu değil bu tartışması yapıyosun
yandaki teyzeye bak hayalet. gibi cikmis djdj
Erkek o
Emniyete git
Dünden beri emniyet emniyet geziyorum
Sonuç
Avcılar emniyete gidicem oraya yönlendirdi
Tamam metro da kamera var bindiğin metro ve saati de söyle bakılsın emniyet İbb ye talep ediyor İbb emniyete gönderiyor görüntüyü