Annem tarafından tacize uğrandım nasıl bu düşünceden kurtulurum?

Bir adam tarafından annemin yüzüne tacize uğrandım halbuki tacize uğramam kaç sene oldu olalı aklımdan çıkmıyor yani çok sene oldu en az beş sene oldu diyebilirim çok sene oldu ama adamın yaptığını unutamıyorum aklıma gelince rahatsız oluyorum utanıyorum kız olduğumdan adam göğsümü yarım saat boyunca elledi okşadı unutmak istiyorum unutamıyorum bu bana bir sorun mu oldu neyse normal insan unutur ama ben utanıyorum rahatsız oluyorum anca bu olayı unutmam için hafıza kaybı yaşamam lazım yoksa bu olayı unutmam normal değil utanıyorum çünkü herşeyin bir çaresi var derler bunun da bir çaresi var mı aklıma geliyor utanıyorum rahatsız oluyorum psikoloğa gitsem bu olayı unutmam için doktorlar bana yardım ederler mi unutmam için bir şey yapsınlar ilaç ya da hipnoz ile bu durumdan kurtulmak istiyorum ya lütfen yardım Allah o pislik adamın da Allah belası versin birde ayıp günah yani kendi kızının yaşındayım neden böyle bir şey yaptı anlamadım utanıyorum kendimden lütfen yardım bu durumdan nasıl kurtulurum?

Annem tarafından tacize uğrandım nasıl bu düşünceden kurtulurum?