Twitterda bunu konuşuyorlar
Evet gelmeli
Hayır gelmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şeriat demek Kur'an hükümleri demektir. Bir insan şeriatı istemiyorum diyorsa ben müslüman değilim diyor demektir. Gerçek bir Müslüman olmayan insanlar istemez şeriatı zaten. Ülkemizde de Süslüman kaynıyor. Cuma günü süslümanları, Ramazan ayı süslümanları, Bayram Namazı süslümanları. Bunlar sadece bu özel günlerde namaz kılarlar. Bu tiplerin bir çoğu da istemez şeriat. Fakat önemli olan şeriatın gelmesi değil. Önemli olan şeriatı getirecek olanın Hz. Ömer gibi adaletli olması. Eğer bu adalete sahip değilse getirecek olanlar, onların getirdiği şeriat şeriat olmaz. Çünkü kendileri uymaz ama kendileri dışındaki insanlara uygularlar
Şeriat gelse 20 seneye kalmaz şeriat gelsin diyenler ülkeden kaçmak için ya uçağın kanadına binmeye kalkarlar, ya da yunan sınırına girmek için bir bota 300 kişi binmeyi göze alırlar...
Bu ülke din tüccarları ile doludur. Bunlar şeriatı isterler, çünkü dini daha güzel satabilirler. Geri kalan isteyen halk da deny0dur zaten...
Şeriat insanın yaratılışına uygun, adaleti sağlayan kurallar bütünü. Çoğu insan ilişkileri ile bağlantılı. Sorun şu ki günümüzde bunları güncel olaylara bakıp kim yorumlayacak. Çok fanatik bir kafa ile daha makul kafa arasında dağlar kadar fark olabilir. Dünyadaki örnekleri de pek iç açıcı değil gibi.
Cevap
7Cevap
İsteyenler Orta Doğu'ya doğru yol alabilirler. Burası Türkiye Cumhuriyet'i.. Cumhuriyet ile şeriat yan yana gelmez. Bir nebze oksimoron sayılır.
Şeriata karşı olanlar hele bir de Müslümanım diyorlarsa şeriatın anlamını bilmiyorlar demektir.
Şeriat isteyen Arabistan'a gidebilir e yuh ama
Twitter'da ekonomiyi mültecileri konuşsunlar dinlerini sktklerim
Şeriat şeriata inananlar tarafından yaşansın, başkasına değil
şeisat nedir insna haklaır demek hırsızlık yapmamak demek
Gelmesin ben din kuralı ile yönetilmek istemiyorum
şu twitter kapansa insanlar bi rahatlayacak
Şeriat isteyen yallah Arabistana.
Hayır konuşulması bile saçma
Ne sakıncası var gelmesinin
asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?