12 yaşında zorla tesettüre sokuldum. Ailemi bırakıp, başka şehre taşınıp açılmak saçma mı?

Sadece tesettür baskısı değil her şeye baskı yapıyorlar kızlarla gezmek istesem evlen kocanla gez diyor annem + fiziksel ve psikolojik şiddet gösteriyorlar Ailem aylık rahat 200 bin kazanırken bana üniversitede aylık bin tl verdiler ve işe girmeme de izin vermiyorlar suana kadar maddiyat yüzünden dayandim ama verdikleri parayla geçinemiyorum ve aşırı cimriler 4 evleri var sadece bir evin kirasini bile bana atmayi çok gördüler babam kendine bu yil 2. Arabasini aldi 1.5 milyona ama ben ehliyet sinavina giremem çünkü parami ödemiyorlar. Olupta harcamamalari uzücü. sözde tatile gidiyoruz haşema giysem de denizde yüzemezmişim erkekler varmış yüzümde sadece rimel olsa bile kızıp makyaj yapma diyorlar ailem karadenizli ve aşırı muhafazakar bir aile sizce nabmalıyım

başka şehre gidersem orada hayalimdeki üniversite bölümünü okuyacağım şu an okuduğum bölümü zorla yazdırmışlardı kyk da kalacağım kyk kahvaltı akşam yemeği dahil 350 tl

Güncellemeler
+1 yıl
Fiziksel şiddetten kastım sahurda poğaça yaptım diye kızdı masadaki çatalı yüzüme fırlattı yanıt verip olmadı kardeşim beslenmesine koyar dedim diye de süpürge sopasıyla dövdü yumruklar attı tek suçum babama yanıt vermek ona yanıt vermemeliymişim. Bir keresinde annem odanı topla dedi askılarımı ablam almış bir askım kalmış dedim annem toplamamak için bahane atma dedi ve o bir askıyla vurmaya başladı askı üstümde kırıldı ve kıymığı gözüme girdi gözüm kanlar içindeydi :,(
Güncellemeler
+1 yıl
Asıl kaçmak isteme nedenim babamın fiziksel şiddet uygulaması ama kaçmayıp şiddete dayansam bile sonrasında hayallerimdeki hayatı yaşamayacağım hayalim oyuncu olmaktı :,)
12 yaşında zorla tesettüre sokuldum. Ailemi bırakıp, başka şehre taşınıp açılmak saçma mı?