Senelerdir asla istemediğim halde bayramda 1 hafta köye götürülüyorum. şu an 20 yaşındaym ve bu sene gitmek asla istemiyorum. Bugün gittim ve kendime iş buldum , pazartesi başlayacağım. Annem ısrarla bayramda köye gideceğiz bayramdan sonra işe başla bizle gelmek zorundasın diyor. İstemiyorum ve ayrı bi birey olduğumu kabul etmiyorlar. Her konuda baskılanıyorum zaten ama reşit olduğum halde zorla götürülmek çok canımı sıkmaya başladı. 18i doldurmadan önce istemedikleri bi şey yaptığımda şiddet uygulayarak istediklerini yaptırıyorlardı. Uzun süredir o tür bi olay yaşanmadı ama gitmek istemediğimi babam öğrenince çok büyük ihtimalle tekrar yaşancak. Madem öyle olcak onlarla git demeyin lütfen gitmek ve kalmak istemediğim bi yere gitme mecburiyetinde kalmak istemiyorum ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kızlarının hayatını mahvetmek için birebir aile bırakında çalışsın sigortası felan işlesin kendi parasını kazansın aile net geri kafalı cuhalee
Tüm işleri küçümseyen babamın yanında çalışmak istemediğim için enayi muamelesi yapan ve her şey onun kontrolünde olsun isteyen bi anneye sahibim..
baban ne iş yapıyor kanks
Malimüşavir. Ofisinde stajyerlik yapmamı istiyolar. Önceden yaptım ama yine babam ne isterse o olcağı için yanında çalışmak istemedim
hadi iş konu neyse de baban kızının yanında olmasını isteyebilir sonuçta kız çocuğu vb düşünebilir adam bunda sıkıntı yok ama şiddet göstermesi haksız bunu yapmaya hakkı yok
Bende o kadar travma bıraktı ki. Her sene mecburi gittim köye onlarla bu sefer karşı çıkıcam diye ne yapcaklar ondan korkuyorum
üzüldüm kanks haline vala nediyim Allah yardımcın olsun sen yine haline şükret et ben gezmeye köye bile gidemiyorum üstüne ah babamın işi olsaydı da rahat etseydim dediğim oluyor arabamız bile yok sadece evimiz var okadar
Umarım istediğin her şeye sahip olacak kadar güçlü bi gelirin olur kanki. maddiyat eksikliği de manevi eksiklik de çok sıkıntı şeyler.
amin kanks sağol sende inş istediğin özgürlüğe o düşlediğin hayatı yaşarsın
İnşallah kardeşim
İşe başla o zaman çalış o zaman planları değişecektir
Başlamayayım diye ellerinden geleni yapcaklar ve başlasam bile gitcekleri zaman şiddet uygulayarak götürmeye çalışmalarından korkuyorum
Çalıştığın zaman işten çıkman lazım ama gitmek için
Yeni girdiğin işten çıkamayacağın için izin vericekler ya da hiç girmicen gidicen
Gitmek istemiyorum işe bi şekilde başlamam gerek
O zaman bir şekilde işe başla zaman kaybetme
Gerçi kızsın diye tek başına bırakmak istemiyor onlarda gerçi
Evet anlıyorum ama beni çocuk gibi görmeleri çok canımı sıkıyor. 1 ay değil ki altı üstü 1 hafta gidip gelcekler
Öyle ama sen benim gibi değilsin kızın tek durması kızın başına bir şey gelir diye korkuları yoksa başka bir şey değil sende işe başla değişmek zorunda kalacak kararları
Ya evet ama hayat bu beni bırakın da kendim düşe kalka yaşayayım sürekli elimden tutamaz yanımda olamazsınız ki demek istiyorum da anlamazlar işte. Bakalım mecbur kaldıklarında nolcak.
Mecbur kaldıklarında keşke daha önce yapsaydık diyecekler tabi ki
18 yaş sınırını geçmişsen kendi kararlarını kendin verebilirsin karışmaya hakları yok
Onlara bunu anlatamıyorum işte
Evlenmelisin birisini bul ozaman özgür olursun
4 senedir hayatımda biri var ama bi kaç ay daha dişimi sıkmam lazım
polise şikayet ederim diye tehdit et
Olay daha kötü olsun istemiyorum ya o raddeye getirirlerse öyle dicem
Seni yalnız bırakmak istemiyorlar
Ama ben artık bırakmalarını istiyorum bıktım her yere götürmeye çalışmalarından
Aşırı geri kafalılar
Sorma tasma takcak yanında gezdirecekler nerdeyse
Aile olunca işte atsan atılmaz satsan satılmaz