Surekli tartışmaya sebebiyet veren esimin ailesi yuzunden evimi terkettim?

sürekli tartışmaya sebebiyet veren eşimin ailesi yüzünden evimi terkettim. Esimin ailesinin ust katinda yasiyorduk ailesi surekli mudahil ve ipler onlarin elindeymis gibi ogullarini yonetiyolardi bana para vermesin diye bile ogullarini uyariyolardi bi bebeğimiz var 2 yaşında. Artik dayanamadim ciktim annemin evine geldim. Esim diyor seni burada istemiyolar diyorum ev tut o zaman diyor asgrai ucretle nasil ev tutim orayi kiraya versinler diyorum vermiyolar diyor annesi ben niye Kiraya verim evimi diyor. Esim diyor ev tutalim ama esyali tutalim annem esyalari vermiyor bize guvenmediginden diyor. Ama kiranin yarisini senin ailen yariisni da benim ailem karsilasin diyor. Ben neden esyami vermicek hem hem kiranin yarisini ailem karsilicak olucak sey mi bu biri bana akil versin bu sacmalik degil mi? Bunun ailesi ve bu aptal ne yapmaya calisiyor? ortada torunlari var ve yaptiklarina bakin hic iyi hissetmiyorum kendimi evde de tüberküloz ve uyusturuc bagimlisi bi abim var çocuğumu bu evde de tutmak istemiyorum
Surekli tartışmaya sebebiyet veren esimin ailesi yuzunden evimi terkettim?