Evet 6 aylik evliyiz ikimizde calisiyoruz. Kv ile 5dk mesafede oturuyorum. Ilk basta cicim aylarimiz daha Sürekli gelip gitmeleri bitiremedim her hafta cagiriyor bekliyor ustelik cuma gunleri..
Esimle sorunlar yasamaya basladik bende 3-4 ay önce artik daha az , 2 haftada bir gelip gitmeye basladim. Evimede aileleri cok sık cagirmadim kimseye haksizlik olmasin diye. Esimin Annesi yuz versem surekli gelir ki cat kapi geldi aksam saatinde.
Kvde kalabalik oluyor, konusucak bisey yok Iyumisin iyim okadar. Kimse ne is yapiyosun nasil gidiyo falan bu tarz konusmalar yok cok sıkılıyorum. Üstelik kv surekli benden hizmet bekliyor kalabalik olunca, kahve koy der hersey karmakarisik istiyo ki kendi kizi gibi davraniyim onuda ben yapamiyorum cunlu bastan beri mesafe koydum Esimin ailesine biraz. Sevdigim tipler degiller cok cahil bilmis ve beni uzduler farkli sekilde.
Sizve nasil davranmaliyim?
bu arada fazla tel konusmayi sebmedigim icin aramam pek kendisini cunlu esimde zit Pit benim ailemle konusmuyo sonucta. Ben gelinim diye neden taviz veriyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer