Aile & Toplum Pazar günü de erken uyananlar burada mı? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Alışkanlık olmuş uyuyamıyorum 😂 Keyifli günler.. 🤘🏻✨️https://m.youtube.com/watch?v=EkIceUIdyPc#smell Pazar günü de erken uyananlar burada mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bende çok geç yattım 4 gibi sabah da 9 da uyandım baş ağrısı var sadece birde uykum ✨🥂 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Burdayım. Evde herkes uyuyor. Misafirlikte erkenden kalkmış gibi kendimi çaresiz hissediyorum djsjs 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Nasıl başarıyorsanız, hayatta yapamam. 12 00 da uyandım. 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Huy işte 😅 Yorumla joeblack18 +1 yıl O nasıl bir huy o öylee.. hele yogun argın hayatta uyanamam sabaj 01 00 da da yatsam, 09 00 gibi falan uyanmam zor. Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂 yorgun uyanıyorum zaten ama elde değil işte uyandıktan sonra geri uyuyamıyorum Yorumla joeblack18 +1 yıl O kadar yorgunsan uyursun yine yaa. Garipmiş. Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 7-8 arasında uyanıyorum.Bu geç uyanmış halim. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alışkanlık neyse o pazara özel geç kalktığım çok nadirdir 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 9:37 uyandım yatakta oyalanma 10 oldu 11 dede kahvaltı yaptım 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. Burada. Keyifli günler ✨ 2 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl ✨️🥰 Yorumla
SpringSun Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Karga kahvaltısını bitirmeden uyanıyorum,🤣 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Alarmı kapatmayı unutmasam baya bi uyurdum aslında 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ezan sesiyle uyudum 9 da kalktım sıcaktan 1 0 Yorumla
mehmet_istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Uyumadık ki nemden sivrisineklerden 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Xd burada 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. buradayız :D 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buradayım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bende çok geç yattım 4 gibi sabah da 9 da uyandım baş ağrısı var sadece birde uykum ✨🥂
Burdayım. Evde herkes uyuyor. Misafirlikte erkenden kalkmış gibi kendimi çaresiz hissediyorum djsjs
Nasıl başarıyorsanız, hayatta yapamam. 12 00 da uyandım.
Huy işte 😅
O nasıl bir huy o öylee.. hele yogun argın hayatta uyanamam sabaj 01 00 da da yatsam, 09 00 gibi falan uyanmam zor.
😂 yorgun uyanıyorum zaten ama elde değil işte uyandıktan sonra geri uyuyamıyorum
O kadar yorgunsan uyursun yine yaa. Garipmiş.
7-8 arasında uyanıyorum.
Bu geç uyanmış halim.
Alışkanlık neyse o pazara özel geç kalktığım çok nadirdir
9:37 uyandım yatakta oyalanma 10 oldu 11 dede kahvaltı yaptım
Burada. Keyifli günler ✨
✨️🥰
O alışkanlık bende de var :D
Karga kahvaltısını bitirmeden uyanıyorum,🤣
Uykucuyum ben ya
Alarmı kapatmayı unutmasam baya bi uyurdum aslında
Ezan sesiyle uyudum 9 da kalktım sıcaktan
Evet maalesef sabahın 6 sında uyandim