Aile & Toplum Pazar günü benim gibi erken uyananlar var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Bugün yine hava güzel.. tahminen Mersin'de ne zaman yağmur yağar 😄 Pazar günü benim gibi erken uyananlar var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. vardır evett 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Maleseff ama pazar olmasıyla bi alalkası yok hergün 10 a kadar uyuyayım giyom 8 de uyanıyom 1 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya şu link gibi şeyi engellemenin bi yolu var mı Yorumla Soran 1 yıl Yok bende de oluyor, site de hata var düzeltemiyorlar sanırım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sitede neyi düzeltiyolar ki var sa yoksa soru kaldır yorum kaldır Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bide güncelleme çıkarmışlar uygulama sürekli çöküyo şimdi keşki güncellemeseydim Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Uykumu aldıktan sonra erken uyanmayı çok dert etmiyorum ya 1 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Erken kalkmadım anca işten geldim yatmayı düşünüyorum 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Pazarımın birazını alan bir toplantı olduğu için. Bir tık erken uyandım, evet. 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ben her gün erken uyananlardanım. Bu halimden memnunum. 🤭 1 0 Yorumla
Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Merhabalar hanımefendi Daha hiç uyumadım nöbetin bitmesini iple çekiyorum 🙃🙃 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen uyanıp birde sahile mi gittin 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Resim öylesine ya bana ait değil 😄 Yorumla Gezginn34566 1 yıl 🤣🤣🤣 Dedim bu soğukta Yorumla Soran 1 yıl Burası soğuk değil 👀 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Orası? Yorumla Soran 1 yıl Detayı oku Yorumla Gezginn34566 1 yıl Aaa sizde bu hafta bi etkinlik vardı demi evet Nihat oradaydı hava on numara gördüm paylaşımlarından Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl gene 5 de kalktık yeni bitirdik günü 1 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Ben üçten sonra uyumadım hayırlı pazarlar 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Mersin'e zor yağar ve ben varım erken uyanan 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çok dengesiz bir uyku uyudum knk ya 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet ben 😂 1 0 Yorumla
Merttt007 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Yeap 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Maalesef. 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Evet 🥴 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı. Var tabi 1 0 Yorumla
1berkay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Buraya yağıyor 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Neresi Yorumla 1berkay34 1 yıl İstanbul Yorumla 1berkay34 1 yıl Yağmurlu ama çok güzel hava var Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yeni uyandım 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vardı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
vardır evett
Maleseff ama pazar olmasıyla bi alalkası yok hergün 10 a kadar uyuyayım giyom 8 de uyanıyom
Ya şu link gibi şeyi engellemenin bi yolu var mı
Yok bende de oluyor, site de hata var düzeltemiyorlar sanırım.
Sitede neyi düzeltiyolar ki var sa yoksa soru kaldır yorum kaldır
Aynen
Bide güncelleme çıkarmışlar uygulama sürekli çöküyo şimdi keşki güncellemeseydim
Uykumu aldıktan sonra erken uyanmayı çok dert etmiyorum ya
Erken kalkmadım anca işten geldim yatmayı düşünüyorum
Pazarımın birazını alan bir toplantı olduğu için. Bir tık erken uyandım, evet.
Ben her gün erken uyananlardanım. Bu halimden memnunum. 🤭
Merhabalar hanımefendi
Daha hiç uyumadım nöbetin bitmesini iple çekiyorum 🙃🙃
Ben varim Gaziantep'e şu an yağıyor sana gönderimi 😂😂😂
Sen uyanıp birde sahile mi gittin
Resim öylesine ya bana ait değil 😄
🤣🤣🤣 Dedim bu soğukta
Burası soğuk değil 👀
Orası?
Detayı oku
Aaa sizde bu hafta bi etkinlik vardı demi evet Nihat oradaydı hava on numara gördüm paylaşımlarından
gene 5 de kalktık yeni bitirdik günü
Geç uyandım ben
Valla yok az önce uyandım 😂
Erken uyanmak daha güzel zaten
Evet her pazar erkenciyim 🤦♂️
Ben üçten sonra uyumadım hayırlı pazarlar
Mersin'e zor yağar ve ben varım erken uyanan
Günaydın Mersin'e zor yağar
Maalesef erken uyandım
Çok dengesiz bir uyku uyudum knk ya
Evet ben 😂
Şöye sahili olan bir şehirde yaşamak isterdim