Gökten indiği sanılan kitaplar yazıyor. Atam doğru yazmış biz o kitapların indiğini görmedik ki. Peygamber efendimizi görmedik. Dinimizi yaşıyoruz ama biz o dinin tarzlarını yerine getirirken Allah bizden razı oldu mu bunu bilemiyoruz. Gün içinde isteyerek istemeyerek hata yapıyoruz o zaman Allah var bunda hepimiz okeyiz ama biz Allah'ın bizden razı olup olmadığını neden bilmiyoruz. Bilmek zorunda değil miyiz? Bu bizim halkımız değil mi? Atam müslüman değildi o zaman neden Müslümanlar için ömür adadı. Sizce başımızdakiler müslüman mı yani.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDoğru yola girmişsin kardeşim, sorgulamaya başlamışsın. Atam gayet doğru söylemiş. Bu kitapların gökten indiğini gören olmadı, ay ikiye bölünse sadece Arap coğrafyasındaki bir avuç insan yazmazdı bunu. Yorumlarda bir tane dangalak Atatürk'ü din düşmanı ilan etmiş. Söylediği bütün argümanlar 2 dakikalık araştırmayla çürütülebilir şeyler. Her neyse. Sonuç olarak başta islam olmak üzere bütün dinleri araştır. Sonucunda ya bilgili bir müslüman ya da bilgili bir gayrimüslim olursun. Cahil olmaktan her durumda daha iyidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Nutugu okumadim o konu hakkinda sana yorum yapmayacagim ama diger sorulairnin bir kacina cevap verecek olursam. Kitap gokten inmedi vahiy indi ve sonrasinda insanlarda bunu kiyamet kopana kadar okuyabilsin ogrensin diye kitaplastirildi. O kitapta da ne dogru ne yanlsi ne gunah ne sevap yazıyor yani Allah in bizim hangi hareketimizden razi olacagi ordan belli. Onlara bakarak razimi degilmi diye dusunebilirsin. Diger gormedigin icin inanmadigin veya gormedigini dedigin peygamber efendimizi bizde gormedik tabiki ama delillerle mantikla kalbimizle bulduk. Zaten baska türlü yolu yok. Onun varligindan suphe edersek veya bu tarz sorular sararsa icimizi musluman kalabilmek mumkun degil
10 Yorumla
+1 yılYanlış sulardasın. Atatürkçü olup sonuna kadar giderim diyorsan dinini sakata sokacaksın. Din alimlerini asan, Kuran'ı yasaklayan ve ezanı susturan Atatürk. Dinimize hakaret etti, ömrünü adamadı. Biraz dikkatli bakarsan ve doğru kaynakları bulursan gerçeklerle karşılaşırsın. Kemalist olup Atatürk'e mi tapacaksın -haşa- Allah'a mı kulluk edeceksin bunun kararını ver. Başörtülü okul birincisi olsa bile kürsüden indirilen tesettürlü kadınlara bu zulmü yapan yine Atatürk'ün partisi Chp. Yani kimin safını tuttuğundan emin ol
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin atan kendini Müslümanlar için adamadı. Kendi görüş ve düşüncelerine göre adadı. Zaten bu yüzden okullarda okutulan kitaplarda dinin (haşa) uydurma diye yazan sözlerini okutturdular hep yıllarca. İnsanların dini inançları sarsılmak istendi. Tabi bunları göremiyorsunuz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu durumda Müslüman mı oluyorsun Kamalist mi iyi düşün. Nutuk'u Kur'an dan üstün tutuyorsun haşa bu nasıl bi kafa? Nutuk'ta şöyle geçiyor böyle geçiyor bi de Müslğman diyorlar ya o kişi için bu kadar çelişirken bir çok şey trajikomik.
437 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGökten indiği "sanılan" diyen birinin Müslüman olma ihtimali yok çünkü inanmıyor orada sanılan diyerek bunu bi kürsüde konuşmasında da diyor zaten.. Kamalizm diye kitap var zaten Türkün dini Kamalizm dir yazıyor o kitapta kitap 1936 yıllarında çıkmış yani Atatürk yaşarken... Düşünün biraz idrak edin. Neden kendine tapılmasına izin vermiş bu kişi?
- +1 yıl
Müslüman mı, Kemalist mi derken? Kemalistliği din ile kıyaslıyorsun galiba. Kahkaha attım sabah sabah.
- +1 yıl
Kemalistlik bir ideolojidir
- +1 yıl
@UluGökKurt insan sevdiği şeyi korumak ister ve sevdiği şeye karşı sorulan bir duruma cevap vermiyorsa kahksha atmak gelir insanın içinde. Şimdi sen kendi kendine sorgula içinde kimse yok rahat ol ve Allah'"ın verdiği aklı sonuna kadar kullan.
- +1 yıl
@Tolgayağız Müslüman mı oluyorsun Kemalist mi demiş. Yani Kemalist olan Müslüman olamaz demiş. O aklı biraz da sen kullan bence.
- +1 yıl
@cevapsahibi 👏
- +1 yıl
@UluGökKurt dostum sana bir kastım yok ama güzel sorular suioruyorlar bence sen o soruları bir cevapla bakalım cevapları okuyalım
- +1 yıl
eğri oturalım doğru konuşalım kimse kendine değil fikirlerine tapınılmasını ister
Cevap sahibi+1 yıl@UluGökKurt kemalizm kitabını oku öyle gel Türk'ün dini kemalizm ne demek? Bunu ben yazmıyorum kitaptamadde olarak yazıyor bu kadar cahil olmayın be bari benimsediğiniz şeyi doğru düzgün araştırın. Böyle iki yüzlü insanlarla muhatap olasım gelmiyor. Neysen net ol fırıldak olmayın bu kadar.
Cevap sahibi+1 yıl@HokusPokusss ister ideoloji olsun ister inanç biçimi fark etmez kimse Türk toplumu için Türk'ün dini Kamalizm dir diyemez bitmiştir. Hiçbir kulun bunu söylemeye hakkı yok.
- +1 yıl
TDK türkçe sözlüğünde yazıyor o yalnız? Mecaz olduğu falan belirtilmiş ama neyse geç o konuları.
Cahil derken bile ne kadar cahil olduğunu bilmiyorsun.
Acınacak haldesin.
Net olayım o halde, siyasî içtimaî mezhebin Türkçülüktür.
Dayanamadığım şey sizlerin bu cahilliği.
Cevap sahibi+1 yılAl aydın kişi cahil değilsin ya hani.
Cumhuriyet Gazetesi 5 Ağustos 1935 arşivlerinden
egazete.cumhuriyet.com.tr/oku/192/1935-08-05/0- +1 yıl
Kitapta yazıyor diyorsun kıvrak, kitap mı bu? Kitap ve gazete farkını bilmiyorsun daha galiba.
Cevap sahibi+1 yıl@UluGökKurt ben şu an sana Kamalizm kitabından bahsetmiyorum sen harbi andaval çıktın ama he bu kadar budala olma Cumhuriyet Gazetesi arşivinden dedim zaten. Aman size elli tane kanıt sunsak da kıvırırsınız boşversene ben sana orada yıl bakımından 1935 senesinde gazetelerde yarı ilah diye tanıtılan bi kişiden bahsediyor tapınılmıyor ya hani.. Hâlâ inkar hâlâ inkar 😂 cidden gülüyorum halinize
- +1 yıl
Kemalizm kitabında madde olarak geçiyor falan dedin. Yazdığın yazı yukarıda. Neyse, yeteri kadar muhattap oldum. Çölüne dön vahhabi köpeği.
Cevap sahibi+1 yıl@UluGökKurt sen geldiğin yere dön benim atalarım 1000 senedir bu topraklarda tarihini 100 sene sanan budala. Sizin soyunuz bile Türk değildir sbjshsjshshs kimi kandırıyorsunuz kendinizi mi? Kamalizm kitabı dışında bir sürü kaynak sunmam zoruna gittiyse bu benim sorunum değil. :) Cumhuriyet Gazetesi kendi sitesinde arşiv olarak paylaşıyor bunları 😅 reddedemediğin için de saldırganlaştın işte. Daha fazla muhatap olamayacağım bari bilgili bir adam çıksaydın savunamadın da be
- +1 yıl
Yalnız saldırganlaştın diyorsun ama hakaret eden sensin. Ciddi bir eğitim seviyesi var aramızda. Okuduğunu, yazdığını anlayamıyorsun. Klasik arap bedevisi. Fazla bir beklentim yok senden zaten.
Kitap diyorsun gazete atıyorsun. Bunun aynı şey olduğunu düşünüyorsun. Cidden ilginç.
Cevap sahibi+1 yıl@UluGökKurt manipülasyon yaparak olayın üstünü örtmeye çalışıyorsun ben sana farklı kaynaklar sunduğumu söyledim. Başka konuya geçtim yani başka kaynak sundum yani anlayabildin mi sanmıyorum? Hakaret konusunda altta kalmadın köpek diyecek kadar çirkinleştin Arap bedevisiymiş 😂 benim annemden gelen soyum Oğuz boyu Avşar Türklerinden geliyor babamda Karamanoğullarından ben soyumu biliyorum yani sen rahat ol 😉
- +1 yıl
Soyunun Oğuz boyu olmadı araplaştığın gerçeğini değiştirmiyor. Cidden komiksin. Keşke benim gözümden görebilsen şu an.
Cevap sahibi+1 yıl@UluGökKurt senin gözünden kendime bakmak inan zerre umrumda değil sen kimsin ki? Komik çocuk seni meşgul etme burayı daha fazla
- +1 yıl
Yok yok etmem. En son yapacağım şey bir cahille siyaset ve tarih tartışmak. Yazdığıma pişmanım zaten. Primatla tartışıyorum resmen.
- +1 yıl
Cumhuriyetçiler eşitliğin baş düşmanıdır hem de eşitliğe karşı savaş verirken slogan olarak bu kelimeyi ağızlarından düşürmezler. Bunlar eşitliği ittiriyorlar işte bu yüzden aptallar.
- +1 yıl
@UluGökKurt Ey iman edenler! Eğer benim yolumda cihad etmek ve hoşnutluğumu kazanmak üzere yola çıkmışsanız, benim de düşmanım sizin de düşmanınız olan kimseleri kendilerine sevgi göstererek dost edinmeyin. Onlar size gelen gerçeği inkâr etmektedirler; üstelik rabbiniz Allah’a iman ettiniz diye peygamberi ve sizi (yurdunuzdan) çıkarıyorlar. Ben sizin gizlediklerinizi de açıkladıklarınızı da bildiğim halde onlara gizliden gizliye sevgi besliyorsunuz. İçinizden kim bunu yaparsa bilsin ki doğru yoldan sapmıştır. (Mümtehine Suresi 1. Ayet) Allah kısaca diyor ki bana inanmayan, bana düşmanlık edeni dost edinmeyin. Demek ki neymiş? Ya Kemalist olup Atatürk'ü dost edineceksiniz (ki bu size kalmış) ya da Allah'ın emrine itaat edip, bu emre karşı gelmeyip doğru düzgün bi Müslüman olacaksınız. Karar sizin...
- +1 yıl
O yüzden evet Kemalizimle İslam çelişir
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 İstediğin kadar kanıt sun anlamayacak. Teşekkürler yorumun için 🩷
- +1 yıl
Evet farkındayım. Anlamak istemeyene ne kadar konuşursak konuşalım faydası yok. Ama ben yorumu görenler için yine de söylemek istedim. Rica ederim ❤️
- +1 yıl
Dualarla mı açtı? Kardeş sen olayı çok yanlış anlamışsın. Adam Müslüman bile değil. Bence sen biraz oku araştır
- +1 yıl
@UluGökKurt Tatihinden habersiz bedbaht budalalar çıkar üstüne sardığın Türklük postunu zaten Türkün tarihini sorsan 100 yoldan öteye gidemezsiniz senden Türk olmaz. Türklülüğün onlarca manasından birisi de ne demek bilir misin. Türk olmak kafir ile savaşana denir. İslamın 1000 yıldır hamiliğini mıhafızlığını yapmak nasip olmuş. O yüzden Türklük İslamla özdeleşmiştir. Bunu bir çok tarihçinin kabul etmesinin yanı sıra Dünya kabul ediyor. Gel gör ki bizim içimizdeki ahmaklar kabullenemiyor her nedense.. Ama bir taraftan da güzel bir şey sorulan sorulara makul cevaplar verememeniz. Belli ki içinizde teredütleriniz var ama bunu dışa yansıtmak çok ağır geliyor.
- +1 yıl
Konumuz Erdoğan değil yanlız. Biz Ataturk'ten bahsediyoruz. Senin şu an yaptığın ise bir yanlışın üstünü örtmek için başka bir yanlıştan bahsetmek
- +1 yıl
@dmla17 AKP seni ağzımı açtirmayin durmadan bildirim geliyor kalp kırmak istemiyorum kamal de şimdi
- +1 yıl
Yavaşş! Benim kadar milliyetçi bir insan hayatında görmemişsindir. Vatan sevgisi Atatürk sevgisiyle ölçulebilecek bişey değil. Senin gibiler bunu anlayamaz
- +1 yıl
Bilgisi olmayan birinin fikride olmaz boşuna yorulmayın @dmla17 sen okumaya araştrmaya devam et soru sormuşsun cevaplara tahammülün yok bir şey öğrenesin de yok açıkçası
- +1 yıl
@dmla17 lan bu kamal bir sürü dine karşı sozleri var kitaplarda mevcut benim dinime karşı gelen pislik ondan değerlidir AKP laf etme aç... vallahi sabrımı zorluyosun kalp kırmak gerçekten istemiyorum senin atanı tanımıyorum Osmanlı milliyetçisiyim... Bir derdin varsa kızsın dua et bayansin yine bir şey söylemek istemiyorum çok kötü kalp kırarım yapma ve yazmayin
Dinimiz iyligi guzelli emrediyor, kotuluklerden uzaklas diyorsa, sende buna uyuyorsan Allah senden razi oluyor demektir. Kuran da hic suphe yoktur.
00 Yorumla
+1 yılAtatürkçülügu din sanmak en büyük cehalettir. Atatürk te icki içiyordu.. karı işleri vardı. oda wc ye gidiyordu
00 Yorumla
+1 yılHaha gülerim kamal dediğin dine karşı bir zalim
012 Yorumla- +1 yıl
Git Kuranı kerim oku
- +1 yıl
Sen git onu bana erkeğin gelip desin terbiyesiz boş insan
- +1 yıl
Dua et kızsın
- +1 yıl
Hehe sen öyle inan
- +1 yıl
Boş insan Erdoğan ne alaka cahil
- +1 yıl
Kemal akilsiz araştır done karşı sözlerini asıl sen cahilsin
- +1 yıl
Sen anlamıyorsun konu Erdoğan'a ne alakası var hanfendi
- +1 yıl
Kemal sözlerine bak nutuk a bak din hakkındaki yorumlara bak
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sana hiç bir şey açıklamayacam çünkü okuduğunuzu düz anlamdan bakıyorsunuz
Ve okuduğunuz nutuk tamamen elden geçirilip elenmiş bir nutuk00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin kiyasladigin normal bir insanin düşüncesini paylaştığı bir kitap atan müslümanlar için kendini adamış ise neden ezani Türkçe'ye cevirdi neden kurani Türkçe'ye çevirin de Arapoğlu un ne halt yediğini halkim bilsin dedi musluman biri bunu dermi Allah'ın bizden razi olup olmadığını da hayatinin ilerleme şeklinden ogrenebilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Ezanı Türkçe'ye çevirdiği çünkü 5 vakit duyduğumuzu anlayalım anlayalım ki ona göre doğru yaşayalım diye Türkçe mealini çevirdi asla yasak etmedi arapça bilmeyen ki ülkenin %95'i bilmiyor Kuran'da ne yazıldığı anlaşılsın doğru yaşasın diye işte kendisini sevmeyenleri bile düşünmüş.
Cevap sahibi+1 yılArapça bilmiyor diyorsun peki %99 u Türkçe biliyor muydu ve Arapça kelimelerin karşılığı Türkçede var mı iyi araştır istersen bu arada İncil hiç bir zaman İngilizceye Fransızca ya almancaya cevrilmedi zebur ona keza Tevrat öylesine bunlarında araştır neden cevrilmedigini arastirmazsin çünkü İslam dininin kısıtlamaları insan nefsine ağır gelir Kemalizm dinine de ters gelir
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Ya sen şu an Türkçe konuşuyorsun demi dilimiz Türkçe yüz yıllardan beri Türkler Türkçe konuşuyor tabiki de Türkçesini anlıyoruz ayrıca orada meali de var
Cevap sahibi+1 yılYüzyıllardan beri konuşmuyoruz konuştuğun dil ile bahsettigin olay arasinda 100 yil var
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılPeygamberi görmedin peki Atatürk'ü gördün mü?
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDinler toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler
022 Yorumla- +1 yıl
@Alicebeli işte tipik cahil dinci zihniyete sahip biri savunacak argümanları yok o yüzden de küfür ve hakaret ediyorlar.
- +1 yıl
Nisa suresi 34 ayet
Kadına şiddeti emrediyor.
﴾34﴿ Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür. - +1 yıl
Ne tür bir yaratıcı kendi yarattığı bir canlıya şiddet uygulama emri verir
- +1 yıl
@kralkobrax21 İslam kadına en çok değer veren dindir, kız çocukların diri diri gömüldüğü bi zamanda peygamberimiz kızını sokaklarda omuzunda taşıdığı biliniyor. Sırf düşüncelerinden dolayı sana hakaret edenlere aldırma lütfen ve onlar yüzünden İslami kötü tanıma..
- +1 yıl
@Butterflyyss ben ayet örnek verdim
- +1 yıl
O ayette kocalarının sözünde durmayan kadınlar için deniliyor yoksa durup dururken değil
- +1 yıl
@Butterflyyss şimdi sizin için kur-an kutsal kitap değil mi Allah kelamı diyorsunuz. Ben Kur-an'dan örnek verdim
- +1 yıl
@Butterflyyss kadın erkeğin kölesi mi?
- +1 yıl
Cidden o kadar araştırma yapmamışsınız ki bu soruyu sorabiliyorsunuz
- +1 yıl
@Butterflyyss araştırma yapmadığımı da nereden biliyorsun
- +1 yıl
@Butterflyyss kur-an kutsal kitap mı
- +1 yıl
@Butterflyyss orada yaratıcı kadına şiddet uygulaya bilirsin diyor mu?
- +1 yıl
Evet kutsal.
- +1 yıl
@Butterflyyss neden boşan demiyor da şiddet uygula diyor, bence siz sorugulamaya başlayın
- +1 yıl
Çünkü boşanmak çok kolay gercekleştirilmesin isteniyor. Ayrıca inandığım bi dini sorgulayıp sorgulamıyor olmam sizi ilgilendirmez. İyi günler
- +1 yıl
@Butterflyyss boşanma hakkı neden erkeğe verilmiş ayrıca neden erkeğe birden fazla eş alma hakkı verilmiş, boşanmak şiddeten daha mı kötü yani
- +1 yıl
@Butterflyyss sorgulamıyorsunuz ama sorgulayanı da dinsizlikle suçluyorsunuz
- +1 yıl
Ya gerçekten ben normalde bu konularla ilgili tartışmayı severim karşımdakinin neye inandığı önemli olmadan ama düzgünce arastirmayan biriyle bu konuları konuşamam. Ayrıca kimseyi dinsizlikle suçlamadım yaptığım yorumlarda
- +1 yıl
@Butterflyyss araştırmadığımı da nereden biliyorsun
- +1 yıl
@Butterflyyss çok basit sorular soruyorum buna bile cevap vermiyorsunuz
Atatürkle allahın bizden razı olması ne alaka anlamadım
00 YorumlaBaşımızdakileri ben de sevmiyorum ama Atatürk müslüman değildi kardeşim. Tarihçiler de diyor bunu. Onun müslüman olmaması bizi bağlamaz biz müslümanlığımı Allah için yaşarız. Başımızdakileri de Allah'a havale ederiz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuduğun kitap beynini yıkamış Belli ki dini sorguluyorsun ve günaha giriyorsun:)
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru cevap 👏
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNutuk okudun madem Kuran'ı da okumalısın. Emin ol razı olup olmayacağı şeyleri net bir şekilde görürsün..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Her insan çeşitli dönemler yaşamış olabilir... O dönem de yav için dini sorgulama dönemi olabilir. Ben de sorgularım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk de yok o zaman gordun mu karsinda kanli canlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyilik yaparken mutluluk hissediyorsan Allah'ın esması sende içinde tecelli ediyordur ya da iyi insan olduğunda mutlu oluyorsan içindeki cihazat Allah'ın esmasına ayna tutuyordu. İşten buradan bilebiliriz
00 Yorumla
+1 yılinanc ayri bisey, devlet idare etmek ayri. laiklik burada devreye girer
00 YorumlaYine tek cümle yanlışı yok Atamın
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk gibi insan dünyada zor bulunur.
11 Yorumla- +1 yıl
Kuran okuyacağına Nutuk oku daha iyi. Bir şeyler öğrenirsin en azından.
+1 yılEvet doğru gökten indirildiği var sayılıyor
00 Yorumla
+1 yılOkuyacam
20 YorumlaMerhaba! Yazar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelisin..
00 Yorumla
+1 yılMuslumansan inan
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşlar Elhamdülillah Müslümanız ama bu konuda nutukta bir şey okudum nutuk kitabını okudunuz mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler