Bana karşı tutumu asla medeni değil ve sıfır kol giymeme bile karışıyor sen evli kadınsın diyor evli kadın gibi davran diyor bir haftalık evliyiz. benimle yaşıt bi iş arkadaşı beni tanımak çok istemiş abi diye hitap ediyor. O kadar samimiler ki kaş gözle anlaşabilecek samimiyete gelmişler ve çok ilgileniyorlar birbirlerine kendimi dışlanmış gibi hissettim ben kuzen ile önden yürüyorum onlar arkadan geliyorlar girişte restoranda ve çıkışta da aynısı oldu ne zaman restoran içinde ayağa kalksak yan yana geliyorlar. Ona Yarın işe gidicek misin dedi eşim. Sürekli ilgi odağı o gibiydi. Kız eşimin bakacağı tarzda kız değil ama gözlerimin önünde sanki flörtleşiyorlar ben dışlanmış gibiydim. Eşimin gözlerinin içi gülüyordu onunda. Eve geldik bana abi diyor bilmem ne sen vizyonsuzsun o kız seni tanımak çok istedi çok iyi bi kız o vizyonun yok senin bana hakarete başladı. şu an belki aranızda bişey yok ama ona karşı ilgin bişey çıkartacak bugün yarın drdim. Ve ben kıskançlıktan ölen bi kızım bana bile bile bunu nasıl yaşattı. Gözlerimin önünde onları sevgili gibi gördüm ve hala uyuyamıyorum. Bu durumu normal karşılar mısınız ya siz olsanız
+1 yılAynı durumu yaşasam ne yapardım diye düşünüp yazacağım. Öncelikle benim gözümün önünde bu kadar samimi davranıyorsa eşimin o kıza meyili art niyeti yoktur. Çünkü art niyetli insan kendini öyle bir ortamda dizginler zira bu kadarı aptallıktır. Böyle bir ihtimali eşinin gözüne sokmak istemez diye düşünüyorum.
Benim tavrım ise kadınla eşimden daha samimi bir iletişim kurmak olurdu. Kadına yakın olup eşimle muhabbet etmesine mani olurdum. Eşime de asla kıskandığımı belli etmezdim. Çünkü adamın aklında yoksa bile şimdi diyecek ki yaa ben bu kıza kardeşçe yaklaştım samimiyet gösterdim ama o bana ya abi deyip başka gözle bakıyorsa. (Ve adamın aklına kadına düşürmüş olursun yok yere) kıskanmak iyi güzel hoş da adamı darlarsan elinden kaçar. Yapacağı varsa her türlü yapar. Sinsi olacaksın karda yürüyüp izini belli etmeyeceksin. Olmadık zamanlarda küçük sürprizlerle eşini ziyaret et ortamın nabzını yokla. Kızla da iletişimi koparma. Gözünün önünde olmaları daha iyi. Biraz sabırlı ol. Kıza vereceğin mesaj şu olmalı. “Ben kocamı seviyorum kocam da beni. Bu ilişkide sana yer yok. Sana kocamı yedirtmem”20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde eşimin öyle bi iş arkadaşı vardı , kız çok kafa biriydi, hani böyle bi erkek erkeğe sohbet havasında, gülme krizine kadar giden konuşma tarzları vardı kendi aralarında, goy goy vs. Ben daha dinleyici bi insanımdır , o yüzden sohbetin genelde dışında kalıyordum. Tuhaf hissettiriyo bu olay insana kendini. Ama bir aradayız , arkadaşız vs, bi oldu iki oldu üç oldu. Dedim sen hayırdır? Bana da aynı işte biz sadece arkadaşız, art niyet gütme , şöyle olmaz böyle kardeşim gibi. Neyse gel zaman git zaman daha az görüştükleri dönemlerde oldu. Olayların genel çerçevesi biz evlenmeden önceki süreçte oldu sonra evlendik. İlk yılımızdaydı sanırım. Önceki gün kızla kahve içmişiz, annemler kahvaltıya gelecekler diye bu muhabbet döndürdük biz. Sabah eşimi annemleri alsın diye , eve yolladım. 5 dk mesafe , neyse bu kızda yarım saat mesafede merkez dışında oturuyo. Benimki bunu arayıp kahvaltıya sende gelmicek miydin diyo. Oda mırın kırın, benim eş bunu ailemle birlikteyken almaya gidiyor, ben her şey hazır sofrada bi saat onları bekliyorum. Git gel uzun sürüyor çünkü yol. orada damarıma basıldı 😅 şimdi gelelim kahvaltı bitip, herkes gittikten sonra ne olduğuna.
aldım karşıma;
Dedim; ben kimim? Karımsın dedi. Peki dedim. Ben neden sizin hizmetlinizmiş gibi, senle sevgiline kahvaltı hazırlayıp beklemiş gibi hissediyorum dedim . Evlenmeden önce ikimizde tanıma şansın oldu, ben seni kendime mecbur etmedim, şu anda da etmiyorum. Karın olarak yanında başkasını görmek istiyorsan, mutluluklar. Ben bunu devam ettiremem. Şu an gidip boşanabiliriz, zorluk çıkarmam. Tek istediğim netlik vs diye konuştum.
sonuç olarak o gün itibari ile, o ve sonrasında tanışacağı tüm kadınlarla mesafeli olan eş kişisi geldi, samimi ve cana yakın mizaçlı biri olduğu için insanlarla çok hızlı kaynaşıp anlaşıyor ; 80-90 yaşında biri bile olabilir ya da çocuk. Ama bu mizaç/mesafe sınırı konusu da sorun oluyordu. Ben gösterdim o anladı ve bitti.
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun benimde eşim kısa kol giydirmez senin eşin gibi benim eşimde ilgisiz ve şuna emin ol seni aldatıyor şimdi bu konuyu geçelim bn katil olacak kadar kıskanç biriyimdr ama bunun çözümü bu değil sakın eşinle laf dalaşına girme hep sessiz ol ama kontrolü elden bırakma kendi güzelliğinin farkına var ve eşinin en zayıf noktasını öğren canını en çok ne yakar hangi söz kalbini kırar mesela örnek vereyim benim eşim bana tartstgmzda isteseydim birsürü güzel kız vardı hayatımda onlarla evlnrdim der bzn bende hep şey derim senin güzellik anlayışın belli oluyor eski hayatında olanlara bakınca inan dış görünüşün beş para etmiyor ama işte seviyorum naqalim kaderim bu diyince ben zoruna gidiyor 😂😂👌🏻
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 591 cevap paylaştı. Olayı dillendirdikçe kocandan baskı yiyeceksin. Zira onu iş arkadaşları nezdinde rezil ettiğini düşünecek... Mesele boşanmaya kadar gidebilir. O yüzden fazla takıntı yapma. Konuyu uzaktan izlemeye devam et. Ve derim ki ev kadınıysan bir iş bul çalış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılGüzellikle bir ilgisi yok aldatmanın ve aldatmak için bir ilişki olması da şart değil. Ne olursa olsun önceliği siz olmalısınız. Saçma sapan bir iş arkadaşı yüzünden sizi kırmaya korkmalı yeni evlisiniz üstelik. Ben çıkardığım yorumu söyleyeyim zaten evlendim o artık yanımda şimdi dışarı açılabilirim kafasına gelmiş eşiniz. Sınırlarınızı koyun bence.
00 YorumlaÇok geçmiş olsun. Sizin rahatsız olduğunuz bir durumu dile getirdiğinizde hep böyle mi davranır? Eğer öyleyse neden böyle biriyle evlendiniz ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir haftalık evliyim. Böyle dikleşmezler yoktu yeni çıktı başıma böyle şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem kısıtlıyor hem başkalarıyla gözünün önünde fingirdiyor hem de hakaret mi ediyor omurgasız? Pazartesi ilk iş gidip avukatla görüşüp dava açmazsan senin ayıbın. Adam değil.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu hiç normal değil sen düğünü biraz ertele. Bir haftalık evlilik pes...
00 Yorumla
+1 yılKesin kanıt yoksa kafayı aşırı meşgul etmemek gerek
00 Yorumla
+1 yılEşin o kızla nasıl bu kadar yakın olabilir? Empati yapamıyor, ne yazık... Birde seninle nasıl konuşmuş ya? Kendisi vizyonsuzun teki. Ayrılmayı de üstlenir
00 YorumlaDaha yeni evlenmişsin, sandığın gibi olsa onu secerdi
00 YorumlaKıymete binmem lazım çok kiskandigini belli etme trip at konuşma ilgilenme
04 Yorumla
Soran+1 yılYa biz ikimizde medeni değiliz bu karşı cins konularında. Benim kırmızı çizgilerim. Yarın gelicek misin yarın işte misin bunları soruyor. Ve ona bakışlarını yakaladım gözlerinden ışıklar çıkıyordu sanki. Bana karşı da el gibiydi onu mutlu etmeye hoşnut etmeye çalışıyordu
Soran+1 yılAma bunu dediğimde sen kafayı yemişsin diyo. Şaka mı yapıyorsun diyo. Kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Kiskandigini belli etme eşinle konuşma yokmuş gibi davran meşgul görün kendine değer ver biraz geçer acın eşinde aklını başına toplar bu durumdan sonra toplamazsada kendi kaybeder bırak ve bı kızın aldatilmasi iyi bişey çünkü kızlar bı kere aldatildiktan sonra kocalarına karşı 1 gram kiskanclik duymuyolar ve rahatlıyolar
Soran+1 yılHe lafa bak meshebim geniş mi benim. Aldatacak bi adam beni rahatlicam lafa bak kafaya bak
+1 yılUzak tut yeni evlisin bi de
18 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi söyle diyim eşim sporcu fit uzun boylu. Bende güzel kızım. Kız güzel değil o bakmaz asla derim çirkin baya dişleri ayrık erkek gibi yürüyor burnu öne doğru düşmüş. Ama şöyle diyorum dünyanın bin türlü hali var çok iyi kız lafı dilinden düşmüyor. Eşim dış görünüşe çok önem verir. Ama belki bir bakmışsın bişeyler olmuş. Of bilmiyorum
Soran+1 yılBelki kız ilgisinden aşık olucak. Eşim olmasa da abi diyor diyo abi demesi asla biseyi değiştirmez. Ben tam 3 erkeğe öncesinde abi dedim ve çok sevdim aşık oldum abim dediğim kişilere. Abi lafı sadece saygı barındırıyor benim gözümde
- +1 yıl
Olmaz o zaman m etme kadınlığını kullan ihmal etme mutluluklar dilerim burayı da sil faydası olmaz
Soran+1 yılBurayı sil derken. KS mi. Ben burada aldatmıyorum işimdekini paylaştım
Soran+1 yılİçimdeki derdi paylaşıyorum
- +1 yıl
Anladım da faydası olmaz biliyorum bide aldat 1 haftalık evlisin
Soran+1 yılFayda beklemiyorum içimdekini paylaşıyorum
- +1 yıl
Anladım inşaallah Uzak durur ne diyelim
Rahatsız olmakta haklısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKız güzel değil rahatsız olmam diye iyi insan diye sevmiş tüm ilgi odağı masa da oydu
Sana ne türde hakaret etti
00 Yorumla
+1 yılsana karsı nasıl ilgisi eşinin
00 Yorumla
+1 yılYakında 3 kişi deneyelim diyebilir
00 YorumlaCinselliği elsik bıraktığın anda ona gider
00 Yorumla
+1 yılYuh bu nasıl bir eşmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle birlikte oluyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam seni aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılYat uyu mk
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılNormal
00 YorumlaNormal değil tabi ki
00 YorumlaSenin ben eşini …
05 Yorumla
Soran+1 yılBana gelince sen evli kadınsın. Ama olan gelince medeniyetin tüm kapıları açılıyor. Of bilmiyorummmm. Çok Samimiler çok içtenler resmen flörtlesme evresinde gibi hareketler
Soran+1 yılDaha düğünümüz olmadı 1 hafta önce nikah yaptık. 5 gün sonra düğün var
Soran+1 yıl27-33
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar