Eşim beni kadın bir iş arkadaşı ile tanıştırdı. Çok yakınlar, kıskanmam normal değil mi?

Bana karşı tutumu asla medeni değil ve sıfır kol giymeme bile karışıyor sen evli kadınsın diyor evli kadın gibi davran diyor bir haftalık evliyiz. benimle yaşıt bi iş arkadaşı beni tanımak çok istemiş abi diye hitap ediyor. O kadar samimiler ki kaş gözle anlaşabilecek samimiyete gelmişler ve çok ilgileniyorlar birbirlerine kendimi dışlanmış gibi hissettim ben kuzen ile önden yürüyorum onlar arkadan geliyorlar girişte restoranda ve çıkışta da aynısı oldu ne zaman restoran içinde ayağa kalksak yan yana geliyorlar. Ona Yarın işe gidicek misin dedi eşim. Sürekli ilgi odağı o gibiydi. Kız eşimin bakacağı tarzda kız değil ama gözlerimin önünde sanki flörtleşiyorlar ben dışlanmış gibiydim. Eşimin gözlerinin içi gülüyordu onunda. Eve geldik bana abi diyor bilmem ne sen vizyonsuzsun o kız seni tanımak çok istedi çok iyi bi kız o vizyonun yok senin bana hakarete başladı. şu an belki aranızda bişey yok ama ona karşı ilgin bişey çıkartacak bugün yarın drdim. Ve ben kıskançlıktan ölen bi kızım bana bile bile bunu nasıl yaşattı. Gözlerimin önünde onları sevgili gibi gördüm ve hala uyuyamıyorum. Bu durumu normal karşılar mısınız ya siz olsanız

Güncellemeler
+1 yıl
Ve araların da sıkı bi bağ oluşmuş kısa sürede. Düşün eşi olarak gölgede kaldım bana karşı soğuk ilgisiz. O misafir onunla ilgilenmeliydim dedi
Eşim beni kadın bir iş arkadaşı ile tanıştırdı. Çok yakınlar, kıskanmam normal değil mi?