AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bence verilmesi gerek
Nezaket saygı işte bunlar önemli
Evet ama artık değil
veriyordum bir zamanlar artık vermiyorum
gitsin erdoğanları onlara araba alsın yalaka yaşlılar
Dşjdsldjdpjssphdpsjdodododkd
@_XX_X_XX_ sigaraya da zam yaptılar küfür edicem silivri soğuk diye etmiyorum 55 tl oldu bir sigara garibanın bir sigarası alkolu vardı onu da aldılar içkiyi bıraktım en azından sigaram kalsın gotumuzdeki dona kadar almaya niyetli bu erdoğan ama helal olsun bu millete hak ettiği dersi veriyor
müstahaktır bu halka beter olsunlar a*k
bak yine sinirlendim sigara yakacam
O kişilere millet deme bizim gibi vatanını ve mirasını sevenler var
Haklısın sinirlenmekte çok dolmuşsun dlsmsldksşlddldl yak benim de yakasım geldi
@_XX_X_XX_ doğrudur ama artık 5 yıl daha katlancaz bazı mallar yüzünden bitti gençliğimiz
gerçi o kadar yaşar mı bilemiyorum
@_XX_X_XX_ o kadar doluyum ki anlatamam eski sevgilim doğum günümde terk etti her şey üst üste geldi arkadaşlarım dışladı ailemden de yüzüm gülmedi sevgisiz büyüdüm sorunlar bitmiyor psikolojim çok bozuk duvarlar üzerime geliyor artık o kadar umutsuzum ki o kadar mutsuzum ki yolda yürürken bana bir araba çarpsa gözüm arka da kalmaz ölmeye cesaret edemedik sigara ile öldürüyoruz kendimizi
işsizim eğitim durumu karışık vallahi bıktım artık KS de işsiz işsiz takılıyoruz gençliğimiz çürüyor
Ben de sıkıntıdan indirdim ilk defa
Bunlar geçici dertler kendine bi çıkış yolu kazman gerek
@_XX_X_XX_ sil gitsin abaza sapıklarla dolu bir site dişi sinek görseler tecavüz ederler pis zihniyetli sapıklarlarla dolu bir site
uzun zamandır böyleyim geçicek gibi değil
psikolojik ilaçlar kullandım onlar daha kötü etti
Doğru diyosun da mesajlara bakmıyorum zaten arada dertleşmek için yazan oluyo onlwrla dertleşiyorum burada millet neyi dert etmiş bakıyorum cevap veriyorum akıyor gidiyor sıkılınca
Neyin var ilaç kullandın
@_XX_X_XX_ Fluoksetin
depresyon ilacı
saçlarımı yoluyordum tırnaklarımı bile yiyordum yani tırnak yemeyi bıraktım saç yolmayı da Allaha şükür ama sigara içmeye devam 8 yıldır içiyorum
içki pisliğinden de kurtuldum bir sigara kaldı onu da bırakmayı düşünmüyorum onu bırakırsam zaten kökten kafayı yerim
Kaç yaşındasın
@_XX_X_XX_ 23
Benim de vardı bir kaç derdim dedim ki bunlar için mi üzüyorum kendimi dert dediğime bakma hayatım mahvoldu sonra topladım beni üzen her şeyi sildim attım unuttum
20 yaşındayım ben de daha erken farketmem çok iyi oldu sen de kendini farkına var bizi mutlu etmesi koruması gereken vs her konuda sadece kendimiz varız herkes gibi kendine ihanet etme
@_XX_X_XX_ beni en çok ilk göz ağrım etkiledi 6 yıl boyunca tek bir kızı sevdim fotoğraflarını içim yana yana sildim doğum günümde terk edilmek büyük travma yarattı bana ailemden görmediğim sevgiyi ona gösteriyordum sevgim ağırdı mesaj yoluyla terk edilmiştim göz bebeğimdi attığı tripler gözüme baktığı günler elini bile tutmaya kıyamazdım çok saf duygularla sevdim çoğu erkekler kızlara obje olarak bakmıyor o benim herşeyimdi gitti 35 yaşında bir adamla evlendi şimdi ise boşanıyor parası için değer miydi ):
sevgim ağır geldi çekip gitti işte ):
@_XX_X_XX_ uzun zamandır kendimle barışık değilim hayat çok anlamsız geliyor aynaya bakıp kendime küfür ediyorum
Aynaya bakıp her gün ne kadar mükemmelim ya de ailen gibi karşına geçip kendşne sövme
İşte kardeşim biz senin gibileri bulamıyoruz siz bizim gibileri herkes çamuruna bulaşıp kirleniyor
@_XX_X_XX_ “İyi Adamlar Yalnızlıktan Ölüyor. İyi Kadınlar İse Kötü Adamların Balkonundan Gökyüzüne Bakarken acı ve gerçek
Canım benim ben 20 yıldır üzülmemek için o adam dediğin kişilere şans dahi vermedim yalnızım böyle de devam edecek gibi
@_XX_X_XX_ en iyisini yapıyorsun
herkes sen değil ki maalesef
İşte kendimi sevmek yerine her şeyin altına ezilseydim senin dediğin o kadın olacaktım ben de sana bunu diyorum kendin için bir şeyler yap artık herkes bir gün ölecek ve ben yaşamadan ölmek istemiyorum sen de yaşamadan ölme
@_XX_X_XX_ Anı yaşayacağım ne gelecek ne geçmiş teşekkür ederim
Bak bu söylediklerim depresyon halindeyken boş geliyor ama ben bunu o haldeyken başardım lütfen ciddiye al ve bunu başar kendini sev kendini sevmeyeni başkası niye sevsin
@_XX_X_XX_ haklısınız elimden geldiği kadar kendimle barışık olucam
@_XX_X_XX_ size istek atabilir miyim psikolog gibi derdimi dinlediniz
Tabi ki de atın herjesin dinlenmeye ihtiyacı var istediğin zaman yazabilirsin de
@_XX_X_XX_ teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim kibar, bilinçli ve değişime açık bir insan olduğun için
Hangi hesap sizin mesaj atarsanız kabul etmem kolay olur
@_XX_X_XX_ mehmetbey1907
Kabul ettim kardeşim sohbetimiz bol olsun
@_XX_X_XX_ aynen
Ne alaka gerekmez
evet abartıyorsun çünkü adam kalkmak zorunda değil
60 yaşındaki amcan milletin okula işe gidiş saatinde o otobüse niye biniyor, 9.30 ta binse olmaz mı bal gibi olur ama illa gidip bi örencinin ensesinde bitecek, a yaşlılığında sende yer istiyorsan o amca gibi o zaman ver
Yer veriyorum zaten
👏👏👏
Gerekmez.
Para ödemiyorsa vermem
Yaşlıysa veririm orta yaştaysa vermem
Normal.
Gerekirr
Evet öyle