Ağabeyim ve yengemle mesafeli olmak doğru karar olabilir mi?

Merhaba,

Soruyu yanıtlarken detayları okuyarak yazmanızı rica ediyorum.

Benim ağabeyim KızlarSoruyor üzerinden yengemle tanışıp11 Temmuz 2021 tarihinde evlendi, nişanlılık döneminde dahil olmak üzere yengem ile hep sorun sıkıntılar yaşadık, burada bir soru sordum kardeşin bana göz koydu gözümün önünde döv dedi, sonra anneme çeşitli saygısızlık yaptı bir kavgada oğlun yatakta benden çok memnun dedi, en son da İnstagram da durmadan düğün fotoğrafları paylaştığı için, bende yeter artık bizi bir sal diyerek fotoğraf paylaşım bozulmuş üzülmüş, yine özür dilerim dedim ama yok ben sevsen de sevmesen de soyadınızı taşıyorum artık yapacak bir şey yok, aynı zamanda babamda böyle bir paylaşım yaptığım için söyledim ve bana kızdı, yengem diyor ki ” babam paylaşım yaptığım için bana mı kızsın istedin “ diyor, dolayısıyla bende mecbur olmadıkça konuşmuyorum WhatsApp üzerinden çoğu zaman cevap bile yazmıyorum iyice soğudum.

#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı

#Mesafeli

01 Ağustos, 2023 Salı 11.34

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim aynı şekilde sizin de söylediğiniz gibi mesafede olmak en güzeli insanın kafası rahat oluyor teşekkür ederim En iyi görüş seçtiklerimizi tebrik ediyorum