Günümüzde artık modern ilişkiler mevcut. Çeyiz kültürünün unutulduğu gibi evlilik bile unutulmak üzere.
- Evlenmeden bebek sahibi olmak sorun teşkil eder mi?
- Evlilik olmadan anne baba olunur mu?
- Evliliksiz çocuk yapanlara toplumda ne gözle bakılır?

Günümüzde artık modern ilişkiler mevcut. Çeyiz kültürünün unutulduğu gibi evlilik bile unutulmak üzere.
Ben kesinlikle yapmam ama kişilerin kendi kararı. Evlenmeden çocuk sahibi olmayı tercih eden bazı insanlar, evlilik kurumuna gerek olmadığına ve aşk ve sorumlulukla dolu bir ilişkinin çocuk yetiştirmek için yeterli olduğuna inanırlar. Bazıları ise evlilik kurumunu gerekli görmeyerek, çocuk sahibi olmayı daha özgür bir seçenek olarak değerlendirebilir. evlenmeden çocuk sahibi olma kararı alırken, bazı pratik ve sosyal konular da göz önünde bulundurulmalıdır. Hukuki ve sosyal haklar, çocuğun soy bağının netleşmesi, ebeveynlik sorumlulukları gibi konularda evlilik önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, evlenmeden çocuk sahibi olma kararı verirken bu konuların da dikkatlice değerlendirilmesi önemlidir.
Cevap
8Cevap
Evlenmeden önce ilişki yaşa.
Ama o bir sorumluluk. O bir canlı ya.
Bunu planlamıyorsan ansızın oldu diyemezsin. Çok yanlış buluyorum.
Bence evlilik şart bunun için bana normal gelmiyor diğer türlüsü
Ne gözle bakılır dersen hiç iyi gözle bakılmaz özellikle bizim kültürümüzde toplumumuzda
Modern ilişki dediğin şey nedir açabilir misin lütfen
LGBT gibi.
Yani sınır tanıma yok bilinen ilişki şartları tabular hepsi yıkılıyor.
Öncelikle modern kelimesinin anlamı eskide bulunmayan yeni anlamindadir. Eskiden lgbt mi vardi
Bizim toplumumuzda evlenmeden çocuk yapmakta ilişki yaşamakta iyi gözle bakılmıyor haliyle modern adı altında yaşanan bu tarz şeylere çok karşı bizim toplum
Zevk uğruna yaptıklarını düşünüyorum
Bende yaptım çöpe attım
Güzel değil
Bu yanlış bi yol
Saçmalık
9 babanın 1 oğlu bence iyi bir fikir değil.
oh cok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?