Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye'yi Türk kızları çökertti. Hain bizden
Güncellemeler
+1 yıl
Bütün pembeler onayladı. Demekki ülke kızlar yüzünden bitiyor. Bu kızlarla ilgilenmeyin arkadaşlar. Suriyeli kız bulun. Bunlar yalnız kalsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizim mahallede kadın doğum hastanesi var. Bildiğin Suriyelilere çalışıyor. Suriyeliler her gün bebek fışkırtıyor orada.
Herkesin bakabileceği kadar çocuk yapması gerektiğini düşünüyorum. Çok çocuk yapmak marifet değil !
Çevrendeki herkes Arapça konuşurken sende onlara katılırsın artik
Nufus artışı ile mülteci sorunu çözülmez.
Çözülür. Herzaman çoğunluğun dediği olur. Yakında onlar hakim olack. Siz asimile olacaksınız
Nufus planlamısı olmayan bir ülkenin yıkılmak için başka birşeye ihtiyacı yoktur. Nufusun fazlalığı değil kalitesi önemlidir. Bu tabiri sevmem ama alt sınıf hiç bir zaman üst sınıfı asimile edemez.
Kendin inandın mi bu dediğine?
Sülalecek toplanıp Ali Koç veya Acunu asimile etmeyi denesenizi bir edebiliyormusunuz
Verdiğin örnekler ile halk ne alaka. Ali koçu mahalleye koy, asimile oluyor mu olmuyor mu görelim. Halk tabakasından bahsediyoruz ama sende o kafa yok
Bak Acunu halk olarak bile görmüyorsun işte bu yüzden sen ve senin gibiler zaten asimile olmaya müsat olur da o Suriyeli ile pek bir farkın yok anlatmaya çalıştığım bu insan kendinden aşağıda olanı asilmile edebilir
Senin algılar kapalı. İdrakin zayıf. Örneklerin boş
Kendin bile güncellemeye Suriyeli kız bulun bunlar yalnız kalsın yazmışsın birisinin asimile etmesine gerek yok zaten sen kendiliğinden oluyorsun
Senin tek derdin laf yetiştirmek. Gerçekler ile alakalı degilsin
Kaç para kazanıyorsun aylık?
Uzatma kardeşim, hadi akışına bak
Bakamazsın ki zaten sana onu anlatmaya çalışıyorum yaptın 10 çocuk ne işe yarayacak kaç tanesini okutabileceksin doğru düzgün bir hayat vereceksin otur biraz düşün
Benim anlatmaya çalıştığımı ısrarla anlamıyorsun kendini Suriyeli ile bir tutmaya devam et 50 tane çocuk yap yarısı dilenir diğer yarısı kağıt toplar ülkeyi böyle kurtaracağız :D
Ozaman konuşma, mülteci karsitligida yapma. Sen refah yaşa tek çocuk yap. Nasılsa çocuğun Suriyeli çocukların içinde araplaşacak. Refah ve Arap olacaksın hahaha
Biraz kitap falan oku kardeşim senin kötlüğüne söylemiyorum bu kafa ile bir şey olamazsın niyetim seni kırmak falan da değil tanımam etmem
Bu ulkeye ne cocuk getircem be perisan olsun diyemi
Böyle devam. Sayenizde ülke çöktü
Bizim sayemizde coktu sizin sayenizdemi dusun diycem ama senide zora sokmam istemem
Ergen sal ak laf mı sokmaya çalışıyor? Sizin yüzünden tabiki
canım sensin bas git
Olur, gel basıyım
Evlenebilsek yapcaz da
Bu kızlarla evlenmek mümkün mü? Değil.
Var mi fikrin
Suriyeli alalim
Kizlar alacak gibi
Bakabilen yapsın 10 tane
Sen bakabilsen sanki 10 tane doğuracak mıydın? Nerde sizde o kapasite
Bu iğrenc dünyaya cocuk getirip onlarin hayatlarini niye karartalim?
Ozaman ırkçılık yapmayın.
Kim yapmis ab
bu devirde evlenilmez
Lukus hayat yaşıyamıyor musun yoksa? Vah yazık
İyi yapıyorlar denir
Bu devirde akıllı