neden çocuk yapmayacaksam evlenmem de algısı var? çocuk yapmayacak kadın kullanılıp atılacak kadın mı yani? evlilik bana göre sevdiğin kişiyle hayatını birleştirmek için yapılan bir şeydir çocuk sonra gelir ister yapar ister yapmazsın ama bazıları sevgi nedir bilmezler sadece çocuk için evleniyor yazık
Sadece çocuk yapmak için mi evlenilir? çocuksuz evlilik olur mu?
aslında evlilik çok farklı bişey birden çok anlamı var kimileirne göre sevgi, aşk için kimilerine göre zürriyetinin devamı için kimileirne göre erkek ve kadının cinsel arzuları için harama kaçmamak anlamında yani birçok anlamı var bende halen anlam veremedim
Niye böyle saçma mazoşist sorular soruyorsunuz. Eş çocuk bunlar çok kutsal şeyler. Hepsi de olmalı. Sevgi o kadar güzel ki. Hem eşe hem çocuğa verilmeli en güzel varlık onlar çünkü.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
saçma mı? neresi saçma erkeklerin çoğu bu görüşte çocuk yapmazsam evlenmem kafasındalar asıl saçma bu çocuk için evlenen kadını kuluçka makinesi olarak görüyordur tamam çocuk isteyebilir ama çocuk için evlenmek başka bir şey
Ne ilgisi var. Şu feminist feminist konuşanlara ifrit oluyorum. Aradığı aşkı bulamamıştır yuva kurmak istiyordur çocuğu olsun istiyordur mantık ile evlenmiştir bu olay. Sonradan da mutlu olurlar ne var.
şaka mısın inatla anlamak mı istemiyor musun? iki tarafında çocuk yapmak için evlenmesinden bahsetmiyorum ben bu da bir ihtimal ama evlilik sadece çocuk yapmak için mi evlenilir diyorum sevdiğin kişiyle hayatını birleştirmek değil mi evlilikte amaç? yani çocuk yapmayacaksak evli olmanın da bir anlamı yok deniliyor evliliğin tek amacı çocuk yapmak mıdır? çocuk olmadan da mutlu bir evlilik olmaz mı?