Ne yazık ki sırf çocuk için sevmediği insanla evlenen sonra kötü bir hayat geçiren var. İlla kendi çocuğu olsun isteyen gerçekten değer verdiği ve değer gördüğü birisiyle olur. Sonuçta çocuğun hayatı da önemli mutlu bir ailede yetişmeye hakkı var. İlla çocuk için evleneceksiniz evlenmek yerine gidin evlatlık alın daha iyi olur.
Çocuk denen şey tatlılıkta dünya rekoru kırdığı için insanın aklı bi bulanıyor neyse ki uzun sürmüyor, bi ağlıyor sonra susmuyor sonra zırlama tonlamasına geçince bunu alın burdana bağlayıp özüne dönüyosun
Hayır tabi ki de.. çocuk için evlenilmez. bunu isteyen gitsin evlatlık edinsin bir çocuğu mutlu etmiş olur en azından. kişi evleniyorsa bence mutluluk için evlenmeli sonra çocuğa olan oluyor...
Evlenilmez büyük bir sorumluluktur çocuk. Ondan sonra boşanınca çocuklar babasız büyüyor. Çünkü erkekler kadından boşanınca çocuktan da boşanıyor. Öyle bir havalardalar.
Bir gün olurda yanlıslıkla evlenirsem sebebim bu olacak
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bu hatayı yaptım çocuğuma iğrenç bir baba seçtiğime yanıyorum. İnsan o an istiyor hayatın içinde dönüşüp değişiyoruz. İsteklerimiz değişiyor. Acı bir tecrübeyle sabit sevmediğin hatta sevilmediğin adamdan çocuk falan olmuyor.