Eşim, evin içinde olan her şeyi kız kardeşine ve annesine anlatıyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor, ne yapmalıyım?

Merhaba 7 yıllık evliyim. Birde 5 yaşında çocuğum var ellerinizden öper. Ben baldız kaynanam ve eşimin akşama kadar telefonla defalarca konuşmalarından çok rahatsızım. Evimizin hiç özeli yok. Ne yedik ne içtik nereye gittik faturamıza varana kadar herşeyimizi biliyorlar. Eşime söyledim defalarca anneme bacıma laf edemezsin diyor. Anlamak istemiyor beni. Annesi 2 saat ulaşmazsa ona hemen beni arıyor. Garip bir hal brnimdr ailem var. Hafta 2 bilmeden 3 kez oda nasılsınız iyimisiniz. Onun dışında bir şey sormazlar. Eşimin tarafı bambaşka yav insan mutluluğunu eşiyle paylaşır önce. Eşim hemen üçgeni kurar ana bacı saatlerce onlarla paylaşıt. Sürekli milleti çekiştirmeleri hoşuma gitmiyor. Anlatamıyorum herşeyşmizin içindeler. Çocukları sürekli birbiriyle rekabet haline getirmişler. Onun çocuğunun neyi varsa bende ki isitıyot. Bendekide ne varsa onunki kıyameti koparıyor istiyor. Sürekli başkasının gıybeti onu bunu kötüleme yeminle illallah ettim. Söyleyincede ben kötü oluyorum. Seni aileme kurban ederim diyor. Sırf bu sürekli görüntülü konuşmalar yüzünden çocuğuma onlar yüzündrn kızdım. Huzursuz oluyorum çocuktur gördüğü şeyi ister ama insanın gözüne sokulmaz. Ben böyle yapıda çocuk yetişşin istemiyorum. Evimize bu ay ne kadar alışveriş yaptık hepsi biliniyor. Bir insanın kendisi ve eşi beğendiyse birşeyi insan alır giyer değil mi. Üçgeni kurup herkesin yorumunu alıp sonra eşinin aldığını annem gil sana olmamış diyip geri götürmez. Sürekli herşeyimşz böyle. İçime atmaya başladıö stresten saç sakal hep döküldü. Kendimde devlet memuruyum hani gerçekten Allah a şükür bakıyorum ilgileniyorum özel günleri kaçırmıyorum. Ama ben kendimi değersiz hissediyorum ne yapabilirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Boşanmak çözüm değil. Sertlik nereye kadar mizajımda yok. Çok kere terapist ve benzeri şeyleri örendim istemedi. Sanırım ev içi hakimiyeti kaybetmişim. Ben istediğim gibi yaşarım havasında , burnu havada ben ve ailem biz hep iyiyiz herkes kötü. Biz olmazsak dünya dönmez kafasında. Ben artık Allah a bıraktım. Bir gün benim yaşadıklarımı yaşadıklları zaman her şey düzelir. İnaşsllah eşim için geç olmaz. Başka bir yol bulamadım.
Eşim, evin içinde olan her şeyi kız kardeşine ve annesine anlatıyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor, ne yapmalıyım?