Sizce
Eşim her tartişmamizi ailesine anlatiyor?
Sizce
Ne yapmalıyım diye gelip burdaki fisfikcilerden akıl aldigin için bizde evlenmiyoz iste bacım. Yarın birgün eşimiz burdaki gereksizlerin lafına aldırış edip ayrılır diye. Siddet alkol yoksa. Diğerleri düzelecek şeyler. Boşanıp napıcan buradaki ak babalara dul kadın lazım boşan diyecekler tabi sana. Aldanma sanaldan kop. Eşinle çözüm yolu ara.
Ben zaten evlilik birliğini hemen silip atacak biri değilim genç yaşta dul kalıp babamın başını yere indiremem konuşdum defalarca çözemiyorum sadece farklı anternatifler neler olabilir amacıyla sordum
Tabiki etmem insanların lafiyla sadece önerileri fikirleri bilmek istedim
Seni kocan dönüyormu ya da paramı vermiyor. Dediğini mı almıyor. Zannetmiyorum. Sen burdaki evliliğin B sini bilmeyen gereksizlere sorup akıl alma. Burası dulların boş insanların yeri bak kendime bile boş insan diyorum. Akıl alma kimseden git annene babana ağzınamı vuracaklar senin anlat derdini onlar yol gösterir. Abin ya da baban konuşur damat beyle.
Aileme anlatmak istemiyorum eşime bakış açıları degişmesinn hem ailem uzakdalar akılları bnde kalmasin
Boşanınca hiçbirşey bitmicek daha kötü olacak emin ol çünkü senin evliliğini bitirmeye bir sebeb yok kocan ayyaş değil dövmüyor. Oyle biri olsa boşanmak kurtuluş olur. Evet ama şimdi asılacak problemlerin var senin sadece bir tık zamana ihtiyacın var. Tamam mı kardeşim. Burda var kadınların içinde zehirli akrep onlara sokturup kendini zehrini bulaştırma kendine. Evliliğini bitirme. Onlar akıllı başlı insan olsa evlenmeden ilişki yaşarmı bir sürü erkekle. Sen ailene ac derdini. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Hakkınız da hayirlisi
Aile içinde yaşanan birçok şey bana göre sır hükmünde. Hasan Basri Hazretleri "Arkadaşının sırrını söylemen hainliktir." demiş. Bu durumda eşinin sırrını paylaşana ne denir doğrusu bilemiyorum. Karakter meselesi bu ve ciddi bir sorun. Aile danışmanına gidin bence. Rabbim huzur versin
Amin
Kari koca arasinda olan her ne olursa olsun kimseye anlatilmamali araya ücüncü kisiler girince. Buna ana babada dahil evlilik zindana dönüsür cocuk var mı
Çocuk yok tabiki evliliği ben onlarla yaşıyorum sanki kendi ailesinden ayrılıp aile olma kavramını oturtamadi henüz oyuzdn çocuk asla düşünmedim
22ben 25 o
Sorunda o zaten olmuyor hala ergen çocuk gbi aynı sehirdeler. Haftada 2kez görüşürler yinede msjlaşmakdan vazgeçmez ailesiyle öyle yetişmiş bikere sürekli msjlaşma arama v. sv. s yetiştirilme tarzı önemli
Resmiler
Goruşmezler evime gelmezler aile ilişkisini işyerlerinde kendi evlerinde yürütürler
Ben ayda bir giderim aile buyugum diye okadar
Bilmiyorum böyle gelmiş böyle gider heralde
Cevap
16Cevap
Kişisel Gelişim kitapları al okusun bir erkeğin evlilikte eşine nasıl davranması gerekiyor öğrenir tabi kursağı varsa cahil
Aslında kendisi özel kolejlerde büyüyen ana dili gibi ing eğitim almış bı iş adamı ama evlilik aile konularında sınırda kalmış biri
yaslariniz kac bilmiyorum ama gayet olgun bir insan asla ailesini isin icine karistirmaz arkadaslari falan karistirmaz, kendisi senle konusup sorunlari cözmeye calisir
Tartışma konu önemli...
Ailesine anlatmasında ne sakınca varki? Sen anlatmıyor musun anlatmaz misin?
Ben anlatmam tabiki aileme bayan olmama rağmen ailemin aklı bnde kalsın istemem yurt dışında yaşıyorlar
Hatalı olacak bsy yok ortada normal her ilişkide olan tartışmalar. En küçük örnek çok az açık giyinmrmi bile şikayet ediyor babasi beni arıyor azarliyor bunlar olacak seylermi ben ailemi yerimi yurdumu terkettim onu için bumudur yani. ii niyetle yaklaşıp konuşsa anlarım herr tartışma böyle yemek den temizlik için bile v. s
Hata vardır ilişkide tartışma saçma birşey sevenler arasında ne tartışması olabilir ki? Anlatış gerekir saygı? Hımm bak o konu başka kılık kıyafet bende açık giydirmem ama beni bağlar ailemi değil ayrıca benim eşime kimse laf edemez benden başka ailem dahi olsa azarlamasi saçma onlara ne oluyor...
Sen haklısın vazgeçtim bu adam değil galiba
Eee bizahmet hak ver yani sonrada girdiğim ortamda kimse bna saygı göstermiyor kızkardeşleri bile hoşgeldin bile deniyorlar oda susuyor ben bu insanı sırtımı dayayıp nasl çocuk yapacagim
Evlenmeden önce çok farklıydı bilmiyorum neyse
Kadın erkek ilişkilerinde üçüncü kişi araya girmeyecek yoksa iyice kötü oluyor. Ayrıca sen bilinçaltın da kararını vermişsin. Sadeece burada duymak istiyorsun
Aranızda kalmalı ve aranızda çözümlenmeli böyle durumlar. Ailelere taşınması aytılığı tetikleyebilir ona göre önemlem almalısınız.
ulan varya nerde anne kuzusu var :D :D coğu evli
lan ne kadar cok anne kuzusu varmıs en nefret ettiğim şeylerden
normal zamanlar da nasıl? geceleri? basbasa sohbetleriniz de
Bu konuyu onunla konuştuğunda ne yaptı
Haklısın diyor daha sonra değişen bsy yok sonraki tartışmada yine aynı...
anlamadım kim ergen gibi ve kimin saygınlığı?
Eşin korkağın tekiymiş
Evlenmeden önce tanımadın mı eşini?
Böyle olduğunu bilmiyordum farklı yerlerde yedik ilişkiyi uzakdan yuruttuk
Geçmiş olsun o zaman. Umarım düzelir
herşey aramızda kalsın ailene anlatma de eşine
Diyorum ne faydaaa her tartışmada anında anasına babasını arayıp bağırıp cagiriyot
25 yaşında ana kuzusu gbi yetişmiş
Umarım düzelir yoksa sürekli sukıntı yaşarsınız
hiç çekilmez..
Boşanmalısın.
Kötü bir özellik bu
Boşa gitsin
eyvahhh
Boşanmalısın
Mutlu ve düzenli seks
Ana kuzusuuu
İdare edeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?