Ailesi gerçekten düşüncesiz insanların teki 8 aylık hamileyim eşim s. git dedi bana gitmeli miyim gerçekten dayanamıyorum artık
3 ay
Ya Aklım almıyor biliyormusun senin çocuğununu taşıyor dünyanın en güzel hediyesini veriyor ama gel gelelim senin bu dönemde duygusal olduğunu anlamayıp birde ailesinden yanamı oluyor bence ciddi bir durum kendi ailenizle görüşün bir
Benimde aklım tamda bunu almıyor işte bu kadar kolay mı
8 aylık hamileyken böyle sözler duyman kalbini nasıl yaralar tahmin edebiliyorum 😔🤍 Bu dönemde en çok huzura ve şefkate ihtiyacın var. Eşinin öfkesini sana yöneltmesi kabul edilebilir değil 💔 Ailesi yüzünden sana “git” demesi seni değersiz yapmaz. Şu an ani karar vermek yerine biraz sakinleşmeye odaklanmanı isterim 🌿🧘♀️ Güvende hissedeceğin bir yere kısa süreliğine geçmek sana iyi gelebilir. Hem bebeğin hem sen çok kıymetlisiniz 👶✨ Kendini yalnız bırakma ve destek iste 💛
Cevap
9Cevap
Bu ne terbiyesizlik böyle.. Karşısındakinin kadın olduğunu unutmuş galiba bu arkadaş, üstelik onun çocuğunu bin zahmet ile taşıyan bir kadın
Eş seçimi maalesef çok önemli bir şey maalesef yanlış bir tercih yapmışsın senin ailenin bilgisi var mı onlar ne düşünüyor
Gidecek yerin varsa git ama boşanırken o ailenin ağzına et nafakanın tazminatın dibini bul sonuna kadar al öyle terbiyesiz birinin
Gerçekten Bazen düşünüyorum Ne biçim insanlar var İnsan eşini böyle konuşur mu
Böyle konuşan bir adamla evlilik sürdürülemez.
nasıl yani ailesi yüzünden derken
Boşan
sebep ne peki
Nereye gitçen?
sen s. git gqt herif deseydin
Ayrıl
Yok artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?