Arkadaşlık yapacağınız kişinin dış görünüşüne bakar mısınız?

Yakın olmadığım arada sırada görüştüğüm bir kız arkadaşım var kız arkadaşım bana sen güzel kızsın tarzını değiştirirsen seninle daha çok konuşan arkadaşların olur bu devirde artık herkes dış görünüşe önem veriyor dedi birde bana sen dış görünüşü kötü olan biriyle arkadaşlık yapar mısın dedi bende nerden biliyorsun belki iyi niyetli biridir dedim arkadaşımda ben konuşmam dış görünüşü kötü olan biriyle bir yere gitmeye utanırım beni rezil eder dedi banada mesela şu kötü giyme sana beraber kıyafet alalım dedi beni kıyafet konusunda eleştirip duruyor bende açık giyinmeyi sevmiyorum kendi açık saçık geziyor ben bir şey demiyorum sende kimseyle konuşmuyorsun diyor ama herkes sevgililerinden sosyal medyadaki arkadaşlarından ortak arkadaşlarından bahsediyor sevgilim yok daha öncede sevgilim olmadı çoğu kişiyi tanımıyorum sosyal medyadan arkadaş edinmiyorum bu konuları konuşuyorlar ne diyebilirim ki arkadaşım önceden bende dış görünüş önemsemiyordum şimdi önemsiyorum ve benimle konuşan çok arkadaşım var dedi arkadaşım haklı mı sizce biriyle arkadaşlık yapacağınız zaman dış görünüşüne mi bakıyorsunuz
Arkadaşlık yapacağınız kişinin dış görünüşüne bakar mısınız?