Canım kimse ter kokan, kişisel bakımına önem vermeyen, pasaklı biri ile yan yana olmak istemez. Ne arkadaş olarak ne başka bi şey olarak. Bunun dışında tipe bakmazsın kafalar uyuşuyor mu, kaliteli vakit geçiriliyor mu diye bakarsın. Arkadaşlık odur zaten yoksa ki arkadaşının kaşını gözünü napsın. Sevgili değil ki bu
Tipine bakmaktan kasıt enerjisini beğenip beğenmedikleridir. Yüze kişinin enerjisi sirayet eder. Bazı insanın güzelliği yoktur ama yüzü aydınlıktır hoş bir enerji verir. Bazısı güzel olduğu halde çok sinsi pis bir enerji verir. Öyle ben de bakarım tipe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Merhabalar...
Dış görünüş, arkadaş edinirken ilk etapta önemli olabilir, ancak uzun vadede karakter ve kişilik daha önemli hale gelir.
Herkes önce tipine bakıyor öyle arkadaş oluyor
Karekter olarak tanımadığın birisi için ilk olarak görünüşe bakarsın bu çok normal bir durum.
Arkadaşımın dış görünüşüyle nasıl bir ilgim olabilir
Bakanlar bakıyor çirkin şişman veya bakımsızsa olmuyor arkadaş
Canım kimse ter kokan, kişisel bakımına önem vermeyen, pasaklı biri ile yan yana olmak istemez. Ne arkadaş olarak ne başka bi şey olarak. Bunun dışında tipe bakmazsın kafalar uyuşuyor mu, kaliteli vakit geçiriliyor mu diye bakarsın. Arkadaşlık odur zaten yoksa ki arkadaşının kaşını gözünü napsın. Sevgili değil ki bu
Yorumlara bak bakanlar var
Tipine bakmaktan kasıt enerjisini beğenip beğenmedikleridir. Yüze kişinin enerjisi sirayet eder. Bazı insanın güzelliği yoktur ama yüzü aydınlıktır hoş bir enerji verir. Bazısı güzel olduğu halde çok sinsi pis bir enerji verir. Öyle ben de bakarım tipe
bakıyorum dış görünüşü içi hakkında makro bilgiler veriyor çünkü
Peki şişman biriyle olmazsın dimi
hayır keko biriyle olmam mesela tercih etmem daha doğrusu fiziksel özelliklerinden dolayı değil
Arkadaş derken biraz açmak lazım normal hemcinsimse niye bakayım jdjdjd kızsa eğer işler değişir tabiii 😁
Kanka anlamında sordum. Bence bakıyorlar tipinin samimi gelmesi ve iyi görünmesi gerek.
Şişman biriyle arkadaş olmak istemiyor çoğu kişi bence
Hee tabi o konuda anlaşmak kafa yapısı önemli yani
Tipi değil karakteri önemli.
Bakarım begenmediklerimle konuşmuyorum
Kafa uyumu ve sadık dürüst olmasına
Bakmıyorum kafam uyuşursa iyidir
@krielde kızların çoğu tipten kaybediyor arkadaş olmak zor
Elbette ilk intiba önemli
Tipinin samimi gelmesi gerek dimi
Sıcak gelmeli
Yok artik😅
bakmıyorum